Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ghiocei de martie - aprilie 2009 ***235***

novus

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly
n asa ca mi-am facut un test si din fericire era POZITIV,asa ca la anul tot prin martie, cu ajutoul luiD-zeu vom fi din nou parinti.
align="right" id="quote2">

[pk][pk][pk][pk] felicitari si sarcina usoara!!![pk][pk][pk]

[buburuza]dragastoasa de Drg[sofer]id="orange">

• Răspunsuri 243
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28
Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly n asa ca mi-am facut un test si din fericire era POZITIV,asa ca la anul tot prin martie, cu ajutoul luiD-zeu vom fi din nou parinti.
align="right" id="quote2">[pk][pk][pk][pk] felicitari si sarcina usoara!!![pk][pk][pk]
[buburuza]dragastoasa de Drg[sofer]id="orange">
align="right" id="quote2">Multumesc![pup]Georgianaid="blue">mami de [copil] Giulia (12.03.2009)id="blue">Giulia!
Postat

Georgi felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara!! Ii dorim si Giuliei multa sanatate si sa-i dati de capat febrei buclucase.

Magdy ne rugam si pentru tine sa tii cat mai mult minunea mica in burtica [ruga]

Olga, mamica lui David iepurasul [iepu][9cer]

Postat

...neatza fetelor!

Georgy...felicitari si sarcina usoara!!!!

LMA- Cami!!!

Anca...tumultoasa viata ai nene...!

Clubul gimnastelor...mai puteti careva sa faceti un cambre macar[:D]? io nu...[:I]...tot de aia ritmica am facut si eu (sau artistica, sau cum ii mai zice acum...)

Medeea

Postat

Fetelor eu de azi m-am apucat de dieta minune. Nu prea tin fructele de foame [:-@] Va zic diseara daca am cantat "aleluia" de foame [:D]

Olga, mamica lui David iepurasul [iepu][9cer]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui olishka
Fetelor eu de azi m-am apucat de dieta minune. Nu prea tin fructele de foame [:-@] Va zic diseara daca am cantat "aleluia" de foame [:D]Olga, mamica lui David iepurasul [iepu][9cer]
align="right" id="quote2">Spor, cuscra! Nu inteleg ce te-a apucat, dar... ma rog! Ale feminitatii valuri![:D]Cat despre numele dietei... macabru! De fapt, macabru pentru kg in plus, care vor canta ALELUIA. Dar ce sexy mami o sa fi tu... Desi, ma indoiesc ca se poate mai mult ca acum![flo]Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
Postat
Citat:
citat din mesajul lui georgiana310
Citat:
citat din mesajul lui olishka
Fetelor eu de azi m-am apucat de dieta minune. Nu prea tin fructele de foame [:-@] Va zic diseara daca am cantat "aleluia" de foame [:D]Olga, mamica lui David iepurasul [iepu][9cer]
align="right" id="quote2">Spor, cuscra! Nu inteleg ce te-a apucat, dar... ma rog! Ale feminitatii valuri![:D]Cat despre numele dietei... macabru! De fapt, macabru pentru kg in plus, care vor canta ALELUIA. Dar ce sexy mami o sa fi tu... Desi, ma indoiesc ca se poate mai mult ca acum![flo]Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
align="right" id="quote2">Multumesc cuscra [:D] Si legat de mamica sexy, cam ai dreptate....nu prea se poate mai mult, dar eu incerc sa salvez ce-a mai ramas din mine [:I][q]Dieta este mai mult o detoxifiere a organismului. Sper sa ma pot tine de ea caci sunt o maaaare pofticioasa [pofta]Olga, mamica lui David iepurasul [iepu][9cer]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...