Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

[bis]BOBOCEII!!!!id="red">id="size3">[bis]
Avem 52 printeseid="red"> [zana] si 53 cavaleriid="blue"> [cavaler] !

BOBOCEI DE IULIEid="size2">id="green">
18 iulie - [copil]Luciaid="size2"> 2400g, 47cm, cezariana, 34s+1 z id="size1"> Claudia Hid="purple">id="size2">
BOBOCEI DE AUGUSTid="size2">id="green">

13 august - [copil] Carla Alexandra id="size2">2900g, 52 cm, APGAR 9, 36s+4z, cezariana id="size1"> Anca81 id="purple">id="size2">14 august - [copil] Florin Razvan id="size2"> 4350g, 55 cm, cezariana, APGAR 9,37s+1zid="size1"> Claudinna id="purple">id="size2">17 august - [copil]Mihnea Cristianid="size2">2600g,48cm,naturala,Apgar9,37s+1ziid="size1"> Corrinaid="purple">id="size2">17 august - [copil]Eduard-Gabrielid="size2"> 1820g,46 cm,cezariana,Apgar8,37s+5z id="size1"> _Giulianna_ id="purple">id="size2">18 august - [copil]Andreiid="size2"> 2400g, 49cm, naturala, APGAR 9,5,36sid="size1"> Andy_galroid="purple">id="size2">21 august - [copil]Vladid="size2"> 3600 gr, 51cm, cezariana, APGAR 9 , 38sid="size1"> Freshanana id="purple">id="size2">22 august - [copil] Mark Theodor id="size2"> 3350 gr, ?cm, cezariana, APGAR ? , 38s+1z id="size1"> Xor id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Mihail id="size2"> 3600 gr, 52 cm, natural, APGAR 8 id="size1"> Didididi id="purple">id="size2">id="blue">22 august - [copil] Alexandru id="size2"> 3170 gr, 50 cm, cezariana, APGAR ? , 38 s , (Spitalul Euroclinic, dr Herghelegiu) id="size1"> Boo id="purple">id="size2">id="blue">24 august - [copil] Matei Gabriel id="size2"> 3300gr, 52 cm, natural , APGAR 10 , 38s+5z, Giulesti, dr. Ciprian Cristescu id="size1"> AlexaM id="purple">id="size2">id="blue">26 august - [copil] Andrey Daniel id="size2"> 3500gr, 51 cm, cezariana , APGAR 9,Clinica Bega, dr. Dorneanu Florin id="size1"> andrey2008 id="purple">id="size2">id="blue">27 august - [copil] Maria id="size2"> 3070 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 38s , Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Kid2003 id="purple">id="size2">27 august - [copil] Mara Elenaid="size2"> 3950 gr, 53 cm, cezariana , APGAR 9, 39s+6z, Elias , dr.Dan Tutunaru id="size1"> Simodina id="purple">id="size2">28 august - [copil] Maia id="size2"> 2600gr, 50 cm, cezariana , APGAR 10, 39s+1z id="size1"> JulyMorning id="purple">id="size2">28 august - [copil] Anna Sofia id="size2"> 2900gr, 50 cm, natural, APGAR ?, 36s+2z, Maternitatea Giulesti id="size1"> Joy21 id="purple">id="size2">28 august - [copil] Ruxandra Maria id="size2"> 2850gr, 50 cm, cezariana, APGAR 9, 36s id="size1"> a-rose id="purple">id="size2">
BOBOCEI DE SEPTEMBRIEid="size2">id="green">

1 septembrie - [copil] Lucas id="size2"> 3800gr, 52 cm, natural , APGAR 9,39s+5z id="size1"> Bitza2008 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Sebastian id="size2"> 3550gr, 53 cm, natural, APGAR 9,37s+6z id="size1"> Aly_c20 id="purple">id="size2">2 septembrie - [copil] Dimitri id="blue">id="size2"> 3930gr, 54 cm, cezariana , APGAR ?,38s+5z,Prof.Radu Vladareanu, Sp.Elias id="size1"> Muuh id="purple">id="size2"> fratior de Alexei(13.07.2006)id="size1">id="blue">[copil]id="blue">4 septembrie - [copil] Irina Alexandra id="size2"> 3300gr,49cm,cezariana,APGAR9,38s id="size1"> Clau_geo id="purple">id="size2">4 septembrie - [copil] Andrei Tudor id="size2"> 4000gr, 55 cm,cezariana,APGAR 9,40s + 3z id="size1"> Dyanira id="purple">id="size2">id="blue">5 septembrie - [copil] Ellen Laura id="size2"> ? gr, ? cm, natural, APGAR ? id="size1"> Mmimi id="purple">id="size2">5 septembrie - [copil] Maria id="red">id="size2"> 3280gr, 52 cm,cezariana, APGAR 9, 38s+3z ,Sp.Elias,[medic] Prof.Radu Vladareanuid="size1"> cocutica id="purple">id="size2">,surioara de Elena id="red"> (04.06.2006)id="size1">6 septembrie - [copil] Bianca Nicole id="size2"> 2900gr, 49 cm,cezariana, APGAR 8/10, 38s+3z id="size1"> Laureta id="purple">id="size2">id="red">6 septembrie - [copil] Alexandru Gabrielid="blue"> id="size2">3600g , 51cm ,APGAR 9 , dr Varlas Valentin ,spitalul Filantropia id="size1">Nicoleta15id="purple">id="s
Postat

[alcool]eu ma lupt cu sefu' asta nou, carieristu lu peste...[bang]...si Nikole are chef si timp de plaja..[8D]astept explicatii, dna, cum vine asta.

Laura,[pup]sanatate donsoarei.

eu nu pot sa vad nici filmulete cu Noah , nici poze c-o printesa roz....ca am boxe..si mi-e teama sa nu inceapa cine stie ce sunete...si sunt multi....spioni p-aci.

rox, pe banca , in parc, ha?...astept explicatii si de la tine.

[flo]Nerantula, zau ca solidarizez si eu! ma bag si eu la niste greturi..cand oi avea...

idem, MOnica, evident[:D]dar ea cred ca nu mai are.

carla,mami de putoiu sasha

Postat

Nikolici frumoase pozele cu cele doua printese [olala][olala]

ratonel acum sunt acasa [:D] Hranit cupil, cupil prins forta...cupil tras de suport CD-uri si imprastiat acestea prin sufragerie ......[alcool][bang][alcool]

Babytza si puiiid="pink">id="size4">id="Script MT Bold">[hippi]Valentinaid="size3">id="Script MT Bold">id="pink"> [copil]Davidid="size3">id="Script MT Bold">id="teal">

Pozeid="green">id="Script MT Bold">

Vot pt Maya [flo]id="purple">id="size4">id="Script MT Bold">

Postat

Nikolici, dar de ce sa te opresti la simptome prin empatie si sa nu fie chiar un samburel (prin simpatie [:)]) in burtica?

Alexa, multumesc, dar la Giulesti am niste amintiri pe care nu vreau sa le readuc in prim plan, asa ca ... in topul preferintelor e Polizu, si pentru faptul ca pot lua o rezerva in care sa fiu numai eu cu bebe, fara sa ne viziteze toate rudele celorlalte mamici cu care as imparti vreun salon prin alta parte, si pentru faptul ca au sectia de neonato super tare si pentru faptul ca voi merge, poate, fie la Alina Dascalu, fie la Dana Oprescu. Dar inca nu e decis, va anunt la final!

Tu cartof normal ii dai lui Mihnea? Putem da de acum cartofi normali, ca n-am gasit ieri in Real dulci ... azi iar am papat eu piureul lui Gruia de dimineata [bang], am incercat cu pepene, dar n-au mers mai mult decat cateva lingurite, si kk ioc [:(]

Ada, multumesc din nou! [flo]

Legat de ham, si eu voi folosi la Gruia, dar numai pentru sustinere la cazaturi, nu pentru sustinere in mers, dupa ce va face deja primii pasi singurel.

Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

[gravi] 5+ [9cer]

Postat

hello fetili....haide-ti sa va spun ceva AVEM DINTZISOR..HI, HI, AVEM DINTZISOR......id="size4">id="red"> de acum incolo o sa va disper [:D] [pk][batetoba][bum][colegi] nu mai pot de bucurie, eu l-am vazut de luni [:D] dar acum "m-am lovit de el"

RATONELULEEE.... la voi se vede ceva????[pup]

BABYTZA sper ca data viitoare sper sa ajung si eu in parc..[pup] iar in legatura cu CD-urile prin toata casa, eu deja nu mai pot cate trebuie sa strang, si cand ma gandesc ca asta dabea este inceputul [:D][pup]

[mamica] fericita de [comoara] AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...