Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Am un apartament de 1 camera, pe care, in principiu, vreau sa-l vand...dar nu stiu daca sa ma grabesc acum, sau sa mai astept un an, doi, pana poate va mai creste piata, urmand ca pana atunci sa-l tot inchiriez.

Dilema e cu atat mai mare cu cat as avea acum doritori, iar pretul oferit ar fi ok!

Sa mai astept?[bibe]

Ce-ati face in locul meu? Sunt total anti talent la businessuri si nici nu am fler la apreciat evolutia pietei [bibe].

Alina

[gravi] 9+

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Copiloiid="red"> si noi suntem in situatia asta...si il vom vinde acum. Nu ma pricep nici eu sincer, dar previziunile sunt din ce in ce mai sumbre. Plus ca sincer nu cred ca se va mai intoarce situatia din 2008 ... La noi in balanta cintareste si faptul ca avem acum nevoie de niste bani sa finalizam casa, dar oricum ar fi inclin sa cred ca preturile vor mai scadea in per urmatoare, iar dc cindva va exista o crestere nu va di spectaculoasa.

Simona, mami de baieti [8**] David si Matei si [gravi] 8+

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Postat

Daca pretul oferit ti se pare ok atunci nu vad care e problema. Sincer, ce-a fost acum cativa ani nu cred sa se mai intoarca. Lucrurile se normalizeaza, bunurile de acest fel tind acum sa ajunga la valoarea reala. Ce-a fost atunci era mult exagerat.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Postat

Romania nu va iesi din recesiune intr-un an-doi. Si atata vreme cat suntem in recesiune, piata n-are cum sa creasca.

Preturile sunt date si de accesul posibililor cumparatori la bani. Iar bancile dau foarte greu banii.

De o luna de zile astept sa mi se elibereze un card de credit. Intre timp cei de la banca m-au sunat si la serviciu si acasa ca sa verifice ca le-am dat datele corecte. Ma purica si ma verifica pana la sange de o luna de zile pentru un card pe care nici macar nu l-am cerut eu ci mi l-a oferit banca (si pe care imi e chiar totuna daca il primesc sau nu). Daca pe asta il dau atat de greu, imaginati-va cat de greu se aproba un credit pentru locuinta.

Prin urmare, daca pretul e bun, vinde acum, nu te baza ca vor creste preturile intr-un an-doi. Pe de alta parte, daca n-ai neaparata nevoie de o suma mare de bani acum, de ce sa-l vinzi? O proprietate imobiliara este intotdeauna un bun sigur, solid. Care, cu un pic de inteligenta, poate chiar produce un venit mic dar sigur prin inchiriere. Inteligenta inseamna cum, cu cat si cui il inchiriezi. Si intelepciunea de a stii ca profitul nu e garantat neaparat printr-un pret mare al chiriei.

Postat

Parerea mea este ca daca nu ai nevoie de bani pentru a rezolva probleme stringente nu este cel mai bun moment de a vinde un bun imobiliar. Cu inchirierea poti obtine ceva bani dar exista unele riscuri pe care ar trebui sa le iei in considerare si care uneori te fac sa pierzi mai multi bani decat ai castiga. Si eu caut sa imi vand garsoniera dar asta pentru ca am nevoie neaparata de bani. Deci daca poti mai asteapta sau asa cum au mai spus-o si altii inainte, daca ti s-a oferit deja un pret peste valoarea pietii acum, atunci de ce nu? Ce a fost inainte nu se va mai intoarce si uneori trebuie sa profitam de ocazie.

mamica fericita a printesei Alissa(22.09.2008)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...