Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

adablackcatid="red">[flo] (Ada) - Teoid="teal"> [berica]- Iuliaid="purple">[hippi] si Vlad id="blue">[auto]alina33 id="red">[flo] (Alina) - Dacian id="teal">[berica]- Dragosid="blue">[auto]Alina.aid="red"> [flo] (Alina) [gravi] - Gheorgheid="teal"> [berica]-Elisaid="purple">[hippi]alinamoro id="red">[flo] (Alina)- Calin id="teal">[berica]- Dragos-Catalin id="blue">[auto]& Adelina-Oanaid="purple"> [hippi]alinutza13id="red">[flo] (Alina)- Sebastian id="teal">[berica]- Fabianaid="purple">[hippi]ancapolgarid="red"> [flo] (Anca)- Oviid="teal"> [berica]- Alexid="blue">[auto]anichka id="red">[flo] (Ana) - Costel id="teal">[berica]- Albert Fabianid="blue">[auto]anto id="red">[flo] (Antonela)- Radu id="teal">[berica]- Denisaid="purple">[hippi]claudeluid="red">[flo] (Claudia) - Claudiu id="teal">[berica]- Raul-Andreiid="blue">[auto]claudia_mariaid="red">[flo] (Claudia) - Paul id="teal">[berica]- Ana Mariaid="purple">[hippi] si Andrei Paulid="blue">[auto]cristinacsaid="red">[flo] (Cristina) - Mihai id="teal">[berica]- Carinaid="purple">[hippi] & Alexandraid="purple">[hippi]cristiana70id="red"> [flo] (Cristina) - sotulid="teal"> [berica]- Davidid="blue">[auto]dalina2x2id="red"> [flo] (Dalina) - Alexid="teal"> [berica] - Anitaid="purple"> [hippi] & Miriamid="purple"> [hippi]DianaRid="red"> [flo] (Diana)[gravi] - Vasile id="teal">[berica]- Vladid="blue">[auto] & Timeeaid="purple"> [hippi]ditaid="red"> [flo] (Edith) - Eugenid="teal"> [berica]Duckyid="red">[flo] (Diana Maria) - Helmut Robert id="teal">[berica]- Glad Helmut Ioanid="blue">[auto] & Elenaid="purple"> [hippi]flavia ramona id="red">[flo] (Flavia)- Sorin id="teal">[berica]- Bogdan Ioanid="blue">[auto]gabitzica id="red">[flo] (Gabi) - Ciprian id="teal">[berica]- Tudorid="blue">[auto] & Ioanaid="purple"> [hippi]Hildegardid="red"> [flo] (Vero) - Iojiid="teal">[berica]- Stefan Peterid="blue">[auto]ILDI25 id="red">[flo] (Ildi)-Stefan id="teal"> [berica]- Davidid="blue">[auto] & Ivettid="purple"> [hippi]lindaGid="red">[flo] (Linda) - Markid="teal"> [berica]maggda id="red">[flo] (Magda) - Danut id="teal">[berica]- Biancaid="blue">[hippi]Melania14id="red">[flo] (Carmen)- Ovi id="teal">[berica]- Melania Ioanaid="purple">[hippi] & Serban-Andreiid="blue"> [auto]Monica70 id="red">[flo] (Monica)[gravi] - Ghita id="teal">[berica]- Dianaid="purple"> [hippi] maria_rubi id="red">[flo] (Maria) - Adi id="teal">[berica]- Maraid="purple">[hippi] & Doraid="purple">[hippi]Niko_26 id="red">[flo] (Nicoleta) - Cipri id="teal">[berica]- Maiaid="purple">[hippi] & Bogdanid="blue">[auto]pau id="red">[flo] (Nico) - Romy id="teal">[berica]- Paulaid="purple">[hippi]pufymic id="red">[flo] (Ioana) - Ovidiu id="teal">[berica]- Alesio Andrei id="blue">[auto]& Nicolas Mihaiid="blue">[auto]Somleac id="red">[flo] (Mihaela) - Cristi id="teal">[berica]- Dariaid="purple">[hippi] & Alex-Andreiid="blue">[auto] & Matiaid="blue">[auto] & Victorid="blue">[auto]Ianuarieid="green">id="size2">01.01.2006- Diana (fetita lu Monica70id="brown">"Monica")id="red">10.01.1974- Ovidiu (sotzul lui Melania 14id="brown">"Carmen"id="red">)id="brown">id="blue">11.01.1960- Ghita (sotzul lui Monica70id="brown">"Monica"id="red">)id="brown">id="blue">14.01.2005- Melania Ioana (fata lui Melania 14id="brown"> "Carmen"id="red">)id="brown">id="red">18.01.2007 - Mara (fata lui maria_rubiid="brown"> "Maria"id="red">)id="brown">id="red">20.01.1980- Stefan (sotzul lui ILDI25id="brown">"Ildi"id="red">)id="brown">id="blue">22.01.1981 - Ducky id="brown">"Diana Maria"id="red">22.01.1981- Niko_26id="brown"> "Nicoleta" id="red">22.01.1973- Somleacid="brown"> "Mihaela" id="red">

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Ioana, ce draguti sunt copiii! [olala]

Ada, pune ceva poze de la serbare ca al meu sot nu si-a luat aparatul, de fapt el a si lipsit cand era programul ca a avut programare la acupunctura.

Fetelor, revin cu intrebarea: Nu-mi poate imprumuta cineva un scaunel de masina in perioada 3-12 iulie? (marimea lui Dragos)id="blue">

[vampa]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[pis] (31.08.2006id="Times New Roman">) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
Postat

Alinush s-ar putea sa pot eu sa-ti imprumut scaunul lui Alesio....iti zic sapt viitoare sigur, ok?

Ada data viitoare cand organizam ceva cu piticii la ambu o sa va chem si pe voi (pe toate), insa acum a fost asa, ca de prima data....de testare[;)] sa vedem cum iese....si a iesit super!Au fost incantati la maxim de plimbarile cu ambulanta...si de tot restul[:)]!

[pup]

Licuriciul din sufletul meu!id="size3"> id="red">

Postat

Alinaid="red">, eu am doar un scaun, pana la 18 kg e. Daca-l vrei ti-l pot da ca eu il leg cu centura de siguranta mai mult.

Am pus si pozele de ieri, desi sunt tare putine, mai mult am filmat cu telefonul. Mi s-au terminat, ca de obicei, bateriile la aparat.id="purple">

Licuriciul din sufletul meu

Adaid="size3">id="red">, mami de id="purple">Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003)id="purple"> siid="purple"> Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)id="purple">

Postat

[cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea]

Cafea pentru toata lumea.

Am dus-o pe Daria de dimineata la scoala ca a plecat in excursie.

Eu am avut ieri o zi ffffffffff neagra, si acum imi ling ranile.

Alina, da de ce nu-si cumpara prietenii tai un inaltator? Este numai 60-70 lei unul.

Ioana, super idee ati avut.

Ar trebui sa merg la Timisoara azi , dar n-am chef sa merg singura. Nu vreti nici care?

Daria- 29.01.1999id="size2">id="purple">id="Verdana">[zana];Alex - 07.02.2003id="Verdana">id="blue">id="size2">[bonjovi];Matia - 31.10.2006id="Verdana">id="blue">[copil]id="size2">;Victor -28.03.2008id="blue">[bb]

Postat

io as fi vrut sa-mi faca cineva o cafa dar cum nimeni nu s-a indurat.... :(( [:D]

Sunt cam ingrijorata ca la Raul la gradi e epidemie de scarlatina [bang]...dupa puroiu din gat miercuri s-a dus la gradi si abia dupa masa s-a sinchisit educatoarea sa ii spuna la tati ca e epidemie..asa joi dimineata la exudat faringean, dar rezultatele le primim abia joi...dupa o saptamana [bang] Intr-un fel ptr noi s-a terminat anul scolar si mai mult ca sigur si fara sa participam la serbare [bang]...dar de cat cu scarlatina mai bine fara serbare [bang]

Mihaid="red">, daca nu trebuia sa merg cu Raul la control, veneam eu cu tine la Timi ca azi ne-a lasat sefu acasaid="navy">id="Comic Sans MS">

id="right">id="size1">

Claudia id="red">[vampa] si Raul-Andrei id="blue">[bonjovi]id="navy">id="Comic Sans MS">

Postat
Astia de la rds nu sunt normali. De 3 zile nu am cablu, nr. de telefon rds e al vecinei de vizavi, al nostru nu stiu la cine l-au mufat...[alcool] iar netul merge ca porcu...2 zile nu a mers deloc si acum tot cade conexiunea...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...