adablackcat Postat Iunie 4, 2009 Raport Postat Iunie 4, 2009 adablackcatid="red">[flo] (Ada) - Teoid="teal"> [berica]- Iuliaid="purple">[hippi] si Vlad id="blue">alina33 id="red">[flo] (Alina) - Dacian id="teal">[berica]- Dragosid="blue">Alina.aid="red"> [flo] (Alina) [gravi] - Gheorgheid="teal"> [berica]-Elisaid="purple">[hippi]alinamoro id="red">[flo] (Alina)- Calin id="teal">[berica]- Dragos-Catalin id="blue">& Adelina-Oanaid="purple"> [hippi]alinutza13id="red">[flo] (Alina)- Sebastian id="teal">[berica]- Fabianaid="purple">[hippi]ancapolgarid="red"> [flo] (Anca)- Oviid="teal"> [berica]- Alexid="blue">anichka id="red">[flo] (Ana) - Costel id="teal">[berica]- Albert Fabianid="blue">anto id="red">[flo] (Antonela)- Radu id="teal">[berica]- Denisaid="purple">[hippi]claudeluid="red">[flo] (Claudia) - Claudiu id="teal">[berica]- Raul-Andreiid="blue">claudia_mariaid="red">[flo] (Claudia) - Paul id="teal">[berica]- Ana Mariaid="purple">[hippi] si Andrei Paulid="blue">cristinacsaid="red">[flo] (Cristina) - Mihai id="teal">[berica]- Carinaid="purple">[hippi] & Alexandraid="purple">[hippi]cristiana70id="red"> [flo] (Cristina) - sotulid="teal"> [berica]- Davidid="blue">dalina2x2id="red"> [flo] (Dalina) - Alexid="teal"> [berica] - Anitaid="purple"> [hippi] & Miriamid="purple"> [hippi]DianaRid="red"> [flo] (Diana)[gravi] - Vasile id="teal">[berica]- Vladid="blue"> & Timeeaid="purple"> [hippi]ditaid="red"> [flo] (Edith) - Eugenid="teal"> [berica]Duckyid="red">[flo] (Diana Maria) - Helmut Robert id="teal">[berica]- Glad Helmut Ioanid="blue"> & Elenaid="purple"> [hippi]flavia ramona id="red">[flo] (Flavia)- Sorin id="teal">[berica]- Bogdan Ioanid="blue">gabitzica id="red">[flo] (Gabi) - Ciprian id="teal">[berica]- Tudorid="blue"> & Ioanaid="purple"> [hippi]Hildegardid="red"> [flo] (Vero) - Iojiid="teal">[berica]- Stefan Peterid="blue">ILDI25 id="red">[flo] (Ildi)-Stefan id="teal"> [berica]- Davidid="blue"> & Ivettid="purple"> [hippi]lindaGid="red">[flo] (Linda) - Markid="teal"> [berica]maggda id="red">[flo] (Magda) - Danut id="teal">[berica]- Biancaid="blue">[hippi]Melania14id="red">[flo] (Carmen)- Ovi id="teal">[berica]- Melania Ioanaid="purple">[hippi] & Serban-Andreiid="blue"> Monica70 id="red">[flo] (Monica)[gravi] - Ghita id="teal">[berica]- Dianaid="purple"> [hippi] maria_rubi id="red">[flo] (Maria) - Adi id="teal">[berica]- Maraid="purple">[hippi] & Doraid="purple">[hippi]Niko_26 id="red">[flo] (Nicoleta) - Cipri id="teal">[berica]- Maiaid="purple">[hippi] & Bogdanid="blue">pau id="red">[flo] (Nico) - Romy id="teal">[berica]- Paulaid="purple">[hippi]pufymic id="red">[flo] (Ioana) - Ovidiu id="teal">[berica]- Alesio Andrei id="blue">& Nicolas Mihaiid="blue">Somleac id="red">[flo] (Mihaela) - Cristi id="teal">[berica]- Dariaid="purple">[hippi] & Alex-Andreiid="blue"> & Matiaid="blue"> & Victorid="blue">Ianuarieid="green">id="size2">01.01.2006- Diana (fetita lu Monica70id="brown">"Monica")id="red">10.01.1974- Ovidiu (sotzul lui Melania 14id="brown">"Carmen"id="red">)id="brown">id="blue">11.01.1960- Ghita (sotzul lui Monica70id="brown">"Monica"id="red">)id="brown">id="blue">14.01.2005- Melania Ioana (fata lui Melania 14id="brown"> "Carmen"id="red">)id="brown">id="red">18.01.2007 - Mara (fata lui maria_rubiid="brown"> "Maria"id="red">)id="brown">id="red">20.01.1980- Stefan (sotzul lui ILDI25id="brown">"Ildi"id="red">)id="brown">id="blue">22.01.1981 - Ducky id="brown">"Diana Maria"id="red">22.01.1981- Niko_26id="brown"> "Nicoleta" id="red">22.01.1973- Somleacid="brown"> "Mihaela" id="red">
alinamoro Postat Iunie 4, 2009 Autor Raport Postat Iunie 4, 2009 Ioana, ce draguti sunt copiii! Ada, pune ceva poze de la serbare ca al meu sot nu si-a luat aparatul, de fapt el a si lipsit cand era programul ca a avut programare la acupunctura. Fetelor, revin cu intrebarea: Nu-mi poate imprumuta cineva un scaunel de masina in perioada 3-12 iulie? (marimea lui Dragos)id="blue"> [vampa]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red"> (31.08.2006id="Times New Roman">) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> (11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
pufymic Postat Iunie 4, 2009 Raport Postat Iunie 4, 2009 Alinush s-ar putea sa pot eu sa-ti imprumut scaunul lui Alesio....iti zic sapt viitoare sigur, ok? Ada data viitoare cand organizam ceva cu piticii la ambu o sa va chem si pe voi (pe toate), insa acum a fost asa, ca de prima data....de testare[;)] sa vedem cum iese....si a iesit super!Au fost incantati la maxim de plimbarile cu ambulanta...si de tot restul[:)]! Licuriciul din sufletul meu!id="size3"> id="red">
alinamoro Postat Iunie 4, 2009 Autor Raport Postat Iunie 4, 2009 Ioana, ok, numai daca n-ai nevoie de el, poate mai plecati si voi...id="blue"> [vampa]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red"> (31.08.2006id="Times New Roman">) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> (11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
adablackcat Postat Iunie 4, 2009 Raport Postat Iunie 4, 2009 Alinaid="red">, eu am doar un scaun, pana la 18 kg e. Daca-l vrei ti-l pot da ca eu il leg cu centura de siguranta mai mult. Am pus si pozele de ieri, desi sunt tare putine, mai mult am filmat cu telefonul. Mi s-au terminat, ca de obicei, bateriile la aparat.id="purple"> Licuriciul din sufletul meu Adaid="size3">id="red">, mami de id="purple">Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003)id="purple"> siid="purple"> Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)id="purple">
Somleac Postat Iunie 5, 2009 Raport Postat Iunie 5, 2009 [cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea][cafea] Cafea pentru toata lumea. Am dus-o pe Daria de dimineata la scoala ca a plecat in excursie. Eu am avut ieri o zi ffffffffff neagra, si acum imi ling ranile. Alina, da de ce nu-si cumpara prietenii tai un inaltator? Este numai 60-70 lei unul. Ioana, super idee ati avut. Ar trebui sa merg la Timisoara azi , dar n-am chef sa merg singura. Nu vreti nici care? Daria- 29.01.1999id="size2">id="purple">id="Verdana">[zana];Alex - 07.02.2003id="Verdana">id="blue">id="size2">;Matia - 31.10.2006id="Verdana">id="blue">[copil]id="size2">;Victor -28.03.2008id="blue">
adablackcat Postat Iunie 5, 2009 Raport Postat Iunie 5, 2009 Daca nici cafea nu mai vreti...id="purple"> Licuriciul din sufletul meu Adaid="size3">id="red">, mami de id="purple">Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003)id="purple"> siid="purple"> Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)id="purple">
Claudelu Postat Iunie 5, 2009 Raport Postat Iunie 5, 2009 io as fi vrut sa-mi faca cineva o cafa dar cum nimeni nu s-a indurat.... :(( Sunt cam ingrijorata ca la Raul la gradi e epidemie de scarlatina ...dupa puroiu din gat miercuri s-a dus la gradi si abia dupa masa s-a sinchisit educatoarea sa ii spuna la tati ca e epidemie..asa joi dimineata la exudat faringean, dar rezultatele le primim abia joi...dupa o saptamana Intr-un fel ptr noi s-a terminat anul scolar si mai mult ca sigur si fara sa participam la serbare ...dar de cat cu scarlatina mai bine fara serbare Mihaid="red">, daca nu trebuia sa merg cu Raul la control, veneam eu cu tine la Timi ca azi ne-a lasat sefu acasaid="navy">id="Comic Sans MS"> [flo] Povestea Licuriciului iubit! [flo]id="purple">id="Comic Sans MS">id="right">id="size1"> Claudia id="red">[vampa] si Raul-Andrei id="blue">id="navy">id="Comic Sans MS">
gabitzica Postat Iunie 6, 2009 Raport Postat Iunie 6, 2009 Astia de la rds nu sunt normali. De 3 zile nu am cablu, nr. de telefon rds e al vecinei de vizavi, al nostru nu stiu la cine l-au mufat...[alcool] iar netul merge ca porcu...2 zile nu a mers deloc si acum tot cade conexiunea...
gabitzica Postat Iunie 6, 2009 Raport Postat Iunie 6, 2009 Am vazut pozele de la ambulata. Foarte faini pufisorii, super ideea. Ada balerina ta e frumoasa foc.
Postări Recomandate