Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Am si eu o dilema, sper ca nu deplasata. In ce sa imi pun pachetul pentru servici. In poseta nu incape. Acum folosesc un rucsacel dar nu imi place, e mare si incomod. Eu imi iau la servici fructe si iaurt si citeodata sandwitch-uri - doar stau toata ziua la servici [:(]

In ce tineti pachetul pentru servici?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Eu imi transport pachetul intr-o sacosica de cumparaturi, din aceea de hartie. Imediat cum ajung la serviciu, mancarea ia directia - frigiderul comun, impachetez sacosa si o bag in poseta. Totusi nu cred ca te ajuta prea mult parerea mea, vad ca tu esti deja un pic mai organizata decat mine cu rucsacel. Acum sunt si eu curioasa poate chiar exista o "solutie minune".

Postat

Si eu imi luam la munca caserole cu mancare gatita. In zilele in care nu aveam pachet de acasa ieseam in pauza de masa si luam ceva de la Snack Attack. Punga de la ei o pastram pentru pachetele de acasa, este ideala fiind micuta si avand suprafata plata la baza astfel incat mancarea nu se varsa. Este si nepretentioasa si "stearsa" (ca discreta e mult spus).

Postat

buna intrebare, chiar eram si eu curioasa.

eu o transport in poseta [:D]

am posete mari, in care sa incapa fie iaurt+cereale+vreo 2-3 fructe pentru serviciul meu, fie kit-ul de plimbare cu copii (apa, seapca, batoane de cereale, jucarii...) [alcool]

vorba prietenei mele, daca as lua o poseta doar o idee mai mare, deja s-ar numi "bagaj", nu "geanta" [:D]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui cge
Sau uite si o varianta mai "feminina":http://www.shoebuy.com/hadaki-by-kalencom-insulated-lunch-pod/342974/729157?cm_mmc=like-_-none-_-none-_-noneCristina, mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
align="right" id="quote2">Eu am o gentutza similara, dar e pentru copii, a primit-o cado.Pentru adulti a vazut careva prin magazinele din RO?Cris mami de Alexia & Ana
Postat
caserola de plastic clip-clip in punga. Iaurtel si ce mai e extra in aceeasi punga. Cut tot cu punga in frigider (punga legata, ar lua timp si efort sa fie deschsa si asa evit disparitia lucrurilor dinauntu, si e usor de identificat.)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...