Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

buna

baietelul meu care in curand va avea 5 ani, a facut anul trecut o infectie urata etmoidita+mastoidita...de atunci sunt cu ochii-n 4 la urechile lui. Problema este ca urechiusele lui nu au capacitatea de a se curata singure si atunci o data la cateva luni (4-5, depinde) se aduna cerumen uscat in pavilionul extern, undeva unde il vad dar nu-l ajung. Am fost la ORL in decembrie si i le-a scos cu un instrument ascutit invelit in vata cu spirt, acum insa are cerumen uscat din nou in ambele urechi, insa pediatrul ne-a spus sa nu mai stresam copilul pe la cabinetuil orl si sa apelam cu incredere fie la solutia uleioasa A-Cerumen fie la spray auricular pt a mentine canalul auditiv extern curat, fara crustele uscate de cerumen.

Intrebarea mea e ce e mai bine sa folosesc dintre cele doua, avand in vedere ca el a avut mastoidita? si cum actioneaza? crustele se dizolva sub actiunea solutiei si ies in afara sau se dizolva si se absorb ?

multumesc mult

lia

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Cred ca mai putin disconfort ar produce cea uleioasa[:D] Am avut experienta destul in domeniu din pacate.

Dar de ce nu o suni pe Anca sa o intrebi? Nici nu trebuie sa mergi pana la cabinet , un telefon si gata .[flo]

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...