Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Top 10 gradinite in Bucuresti

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Răspunsuri 259
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

O alta gradinta foarte buna din Bucuresti este gradinita Kidolino care se afla in Cartierul Francez. Preturile sunt ok pentru tot ceea ce se ofera acolo. Este o gradinita eco cu o multime de ateliere incluse in taxa de baza si care pune accent pe dezvoltarea personala a copiilor de la varste fragede, avandu-l ca psiholog pe renumitul dr.. in psihologie Valentin Dinu.Curatenia este impecabila iar personalul calificat, mancarea este aleasa cu grija, iar predarea se face in sistem bilingv roman-englez. Grupele sunt formate din 8-10 copii. Am o prietena care si-a inscris fetita acolo de 2 luni si e foarte incantata de aceasta gradinita.

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...

Gradinita "Puiutul Pufos", din sectorul 3, merita o mentiune speciala aici si un loc in top. 

Asta v-o spuneo mamica cu experienta :) Nu vorbim aici doar de dotari, masa, curte, activitati si mai stiu eu ce alte chestii materiale pe care le au toate gradinitile particulare mai aranjate, ci de doamnele si domnii!, (la germana, muzica si karate sunt ...domni:)) care formeaza echipa de acolo. Toti iubesc copii si asta se vede in modul in care relationeaza cu ei si in faptul ca cei mici sunt absolut fascinati de "gradi".

• 3 months later...
  • 3 months later...

Puiutul Pufos: pentru mine este pe primul loc din toate punctele de vedere. Nu-i gasesc nici un cusur poate doar ca e greu dimineata cu locul de parcare :). Oamenii sunt deosebiti, activitatile sunt luate foarte in serios si managerul se gandeste mereu la ce ar mai putea diversifica din acest punct de vedere. Daca parintii vor, vara copiii sunt dusi la inot si iarna la patinaj...

• 8 months later...

Buna ziua, am un baietel de 3 ani si 4 luni si vreau sa il duc la gradi. Pana acum nu am facut pasul asta si imi este cam frica. Nu stiu ce gradinita sa aleg, oricum vreau una particulara. In zona mea (Banu Manta) am vazut ca exista Pitiricky. Stiti ceva de aceasta gradinita? Vreau sa ma duc la o vizita, dar nu stiu la ce sa fiu atenta cand fac vizita. Imi e putin greu ca pana acum nu am stat departe de puiul meu. Am sunat la gradi si doamna de acolo a fost foarte draguta. Zicea ca pot sa vin oricand la vizita. Asta mi s-a parut foarte ok. Ce sfaturi imi puteti da?
Multumesc.

• 2 months later...

Fetita mea de 4 ani merge la Gradinita Montessori Edu de pe Mantuleasa. Nu pot face un top pentru ca am dus-o putin, la inceput, doar la inca o alta gradinita si atat. Nu vreau sa ii fac reclama, doar apreciez ca pot sa-mi imi las fetita pe mana unor oameni normali, care inteleg ce responsabilitate au. 

- educatie: 4 (lucreaza cu materiale Montessori).

curatenie: 5

- hrana: 5

- comunicare cu parintii: 4
- jucarii educative: 5 (doar Montessori)
- raportul pret/calitate: 4-5

As adauga calitate personal 5: educatoare tinere, dornice sa invete si sa ajute.

• 2 months later...

Si eu spun Puiutul Pufos. (au doua sedii)

Educatie: 5  limba engleza este inclusa in pret, iar educatoarele o exerseaza pe tot parcursul zilei (au si germana ca optional).

Curatenie: 5

Hrana: 5 (in sistem catering)

Comunicare cu parintii: 5
Locatie: 4-5 (ambele sunt pe stradute linistite, - bine pentru linistea copiilor- dar unde inevitabil sunt probleme cu parcarea :(
Jucarii educative: 5 (au si curte)
Raportul pret/calitate: 5

Calitate personal 5

• 4 months later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...