Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
am facut fiv la clinica vivamed din brasov cu esec, dr.gliga este un medic deosebit dar nu pot spune acelasi lucru despre dr lupu (cei doi lucreaza in achipa) se pare ca ii intereseaza mai mult banii decat rezultatele. de fapt cred ca e o problema generala la nivel de romania. Asta e al 3 lea fiv in romania toate nereusite, am inteles intr un final ca este foarte important sa nu se mearga pe loturi si se pare ca la noi nu este altfel. As vrea sa merg la o clinica din afara si m am gandit la kaali budapesta. va rog sa mi spune mi care e parerea voastra de dr.peter kovacs
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Kriselid="blue"> imi pare tare rau de experientele neplacute prin care ai trecut.

Eu am fost pacienta dr.-ului Gliga si am fost tare multumita de el pana sa merg in Austria si sa vad ca se poate si altfel... Am mers un an de zile la el pana sa apuc sa fac o amarata de inseminare...In Austria in doua luni!!!!!!!!...sunt insarcinata.

Nu mai pierde vremea...intra la subiectul FIV Budapesta si vorbeste cu fetele ca te vor ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie. Multa Bafta.

Nico

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...