na_bo Postat Iunie 13, 2009 Raport Postat Iunie 13, 2009 buna! am nevoie de un sfat. Am facut triplu test la cluj si mi a iesit un risc pt. sindromul down de 1 la 35 si mi s-a recomandat amniocenteza. sunt disperata , nu stiu ce sa fac.astept sfaturi de la cele care au trecut prin asemenea stari. Citează
ellanik Postat Iunie 13, 2009 Autor Raport Postat Iunie 13, 2009 Incearca sa postezi la gravidute ca ele stiu mai mult.Succes! Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii ! Citează
kitzy Postat Iunie 14, 2009 Raport Postat Iunie 14, 2009 Eu n-am fost de acord cu triplu test tocmai din cauza ca da foarte multe rezultate fals negative si te mai si trimit la amnioceteza numa ca sa-ti zica ca de fapt totul e ok. Este si acolo un risc mic, ce-i drept, de 1% sa se intample ceva, dar totusi este. Din cate am auzit procedura nu este dureroasa, doar ca trebuie repaus la pat dupa-aia pt a evita complicatiile. Si in plus este foarte scumpa, in Cluj numai Stamatian face amnioceteza din cate stiu. Pt linistea ta, fa si procedura asta. Poze Diana Povestea nasterii Raluca, mami de [zana] Diana id="red"> (24.04.2008) Citează
gabitzam Postat Iunie 14, 2009 Raport Postat Iunie 14, 2009 Eu am trecut prin asta si-ti recomand sa faci. E pentru linistea ta pentru lunile care urmeaza. Stresul cred ca ar face mai mult rau pt bb decat amniocenteza. Nu e o procedura foarte dureroasa, mai mult neplacuta este senzatia decat dureroasa. Cam ca o anestezie la dentist, poate chiar mai putin. Trebuie sa stai cateva zile dupa aceea in repaus la pat pentru a evita eventuale contractii. Totul se face sub control ecografic. Si mie imi iesise risc mare de SD. Baietelul meu acum are 1 an si este sanatos tun. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)id="right">id="teal">id="size1"> Alaturi de SEBI Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.