Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Delphinas
nu e recomandate la gravede...si nici la mamili care dau tzatzuca la bebel...asa ca hupa sus coriozitatea ta [:D]
align="right" id="quote2">fatoooo , nu pentru acum [detectiv] pentru vremea cand o fi sa fie [^]____________________________________________ Alaturi de Sebi id="red">id="Comic Sans MS">____________________________________________Aida ... 26+Poze cu noi[flo]Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold">"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
  • Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Aida, pentru vremea ce-o sa vina sigur nu vor mai fi pe piata [:D] ...eu si Noe suntem ultimele specimene care mai luam miraculoasa pastila...in inconstienta noastra nu tinem cont de consecinte si de sfaturile unor atotstiutori[alcool]

io care credeam ca sunt cuminte, si in afara de sex nu am alte vicii ..iote ca devenii si dopata [ups] ... daca stau bine sa ma gandesc nu vad de ce m-as dopa dupa ce slabesc cat mi-am propus...dupa parerile unora creaza dependenta [:-@]... in extaz nu sunt,mai energica nu sunt...doar mai slaba ...asa ca nu vad de ce as mai continua,am avut 2 zile cand n-am luat si nu le-am dus lipsa ...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar [loveyou]

teledon Mihaita

0 900 900 320-10 euro

0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan [comoara]

Iulia, mami de [zana]Claudia (12.12.01) si [bonjovi]Razvan (08.06.07)

Postat

am eu o cutie de rezerva, facem o licitatie[:D]

in rest, subscriu la ce a scris Iulia mai sus --doar ca sunt abia in ziua 2 si au plecat doar 1.5 kile

nu le recomand, sunt convinsa ca nu sunt cea mai buna alternativa, insa pt mine in momentul asta SUNT[:)]

ma duc sa miros gratarul,..si-o bere[:D]

id="left"> id="right">

*Bebelissimo*id="green">id="size2">
Postat

Marami ,si-ntr-al cui [indecent] bagasi sodomizarile [:D]

teledon Mihaita

0 900 900 320-10 euro

0 900 900 325-5 euro

Postat

Hmmm ... la bucatarie ...

Io's antitalent la chestia asta.

Am 2 (doua) experiente de a incerca sa obtin ceva mancabil.

Prima: Ma suna sotu' de la job si zice ca el intarzie si ca sa fierb eu niste orez ca sa faca el pilaf cand vine. Eu caut prin casa (era o garsoniera), nu gasesc nici o cratita ... fix cand sa renunt vad oala de fiert sub presiune. Decid ca e cratita, pun (dupa indicatiile telefonice ale sotului) 2 pahare de orez, 6 de apa, o lingurita de sare si o pun pe foc. Peste 5 min, ma plictisesc si imi imaginez ca o fierbe ala si singur ca doar nu se asteapta nimeni sa-l pazesc. Il verific la publicitatea unui film, deci cam la 20 min, pana decid ca a disparut apa, i-o fi de ajuns si sting focul.

Imaginati-va ce a zis sotul cand a venit de la job si a gasit chestia aia [:D]

A doua incercare data viitoare ... daca v-oi gasi tot la capitolul asta [:D]

Oricum din a doua incercare macar matza s-a ales cu 2 aripi de pui, tot restul incercarii mele de a produce o supa a ajuns la wc si aproape ca am vomitat si eu incercand sa iau o gura "sa vad cum e" [:D]

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro

0 900 900 325-pt 5 euro

Postat

Totusi merita mentionat un episod dragut din categoria "eu nu stiu sa gatesc".

Copilul face 5 luni, mergem la control la cabinet si doctorita imi spune ca ar trebui sa incep sa-i dau supa pasata. Eu scot din geanta o foaie de hartie si un pix si o intreb cum se face chestia asta. Imi spune femeia, raspunde rabdatoare la intrebari gen "ce-i aia albitura"? [:D]. Termina, eu bag hartia in geanta si doctorita nu se poate abtine "Nu te supara, ce faci cu hartia aia?". Iar eu nedumerita de asa intrebare "I-o dau lui tata, normal!".

(Intre timp ne mutasem cu tata si nu mai gatea sotul meu, gatea tata)

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro

0 900 900 325-pt 5 euro

Postat

Sorana,daca gaseai unu' ca al meu mureati de foame [:D]

teledon Mihaita

0 900 900 320-10 euro

0 900 900 325-5 euro

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Noe
am eu o cutie de rezerva, facem o licitatie[:D]in rest, subscriu la ce a scris Iulia mai sus --doar ca sunt abia in ziua 2 si au plecat doar 1.5 kilenu le recomand, sunt convinsa ca nu sunt cea mai buna alternativa, insa pt mine in momentul asta SUNT[:)]ma duc sa miros gratarul,..si-o bere[:D]
align="right" id="quote2">pai kokiy chiar ma gandeam cand am citit postul tau (nu am avut timp sa raspund ca am plecat) ca poate o sa imi fac stoc pentru vremea aia [;)][:D]va [pup] dopatelor , ce m-as mai dopa si io cu voi [:D]____________________________________________ Alaturi de Sebi id="red">id="Comic Sans MS">____________________________________________Aida ... 26+Poze cu noi[flo]Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold">"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Postat

sorana esti betoane , zau [:-)))][:-)))][:-)))][:-)))] am crezut ca eu sunt cea mai [alcool][alcool][alcool] ca pe mine husbantu m-a invatat sa gatesc [:D]

marami ce [indecent] ai gasit ? Al tau ? [ups]

Alaturi de Sebi id="red">id="Comic Sans MS">

Aida ... 26+

Poze cu noi[flo]

Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold">

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...