Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

... sa va zic ce am la cuptor? [pofta][pofta][pofta][pofta][pofta][pofta][pofta] , mai bine lasa decat sa imi iau scatoalce [:D]

Alaturi de Sebi id="red">id="Comic Sans MS">

Aida ... 26+

Poze cu noi[flo]

Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold">

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Kokyi dupa cum i-am spus si mamei mele, as fi mancat biscuiti daca nu stia el sa gateasca [:D]

Aida pe mine nu ma invata nimeni [:D] Ca am ambitie [:D]

La faza asta eu sunt ilustrarea proverbului "Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib". Zau ca toata viata am mancat mancare gatita [:D]

Si apropos de mama a plecat o saptamana la o prietena lasand acasa cele doua fete, eu de 21 de ani si sor-mea de 15 ani. La plecare mie mi-a zis sa ma grija sa-si faca sor-mea temele si sa stiu pe unde e, sa nu lipseasca noptile iar sora-mii i-a zis sa-mi dea si mie sa mananc [:D]

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro

0 900 900 325-pt 5 euro

Postat

Si tot despre bucatarie a remarcat sotul "iti dai seama ca Monica n-o sa stie ca salata de vinete se poate face in casa?" [:D]

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro

0 900 900 325-pt 5 euro

Postat

Sorana, esti eu [:-)))] ! Pot as va fac orice, dau si o smecta La pachet [;)] ! am cateva chestii pe care stiu sa le fac: mancarea preferata a lui Alex, supe

Ciorbe, un fel De fiecare; clatite, pui cu smantana, fleoscarai de bebei, chec... Pilaf, cartofi prajiti[:D], gratare, snitzel, friptane... Hai ca stiu ma sa gtesc...si Eu care ma credeam lemn... Sorana, iei locul1 nu far ! La Noie am mancat bine chiar, stiu ca e mai blonda asa, dar face papa yummy-yummy [:D]

Cred ca tocmai am mancat niste painici care trebuiau bagate la cuptor 2'... Nasol...

************************************************************************************

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.roid="red">id="size4">

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[yum] "]asa creste Soniaid="red"> : intr-un an

[foto]Sid="size3">

www.helpsonia.com , povestea Sonieiid="purple"> , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! id="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."id="green">id="size2">

Postat

Ma duc sa ma revergoreze barbatu',ca's lesinata de caldura [:-)))]

[tube]

[/tube]

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar [loveyou]

teledon Mihaita

0 900 900 320-10 euro

0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan [comoara]

Iulia, mami de [zana]Claudia (12.12.01) si [bonjovi]Razvan (08.06.07)

Postat

Haoleeeooo, ce-o fi fo` in capu` meu, voi sunteti toate blonde?[:-)))][:-)))][:-)))] bey, sodomizatii is chestiile alea ce le facu Ana dis-de-dimineata, de salivam pe tastatura de pofta, dar cum eu nu-s fomeie vrednica, (ca de gatit stiu sa gatesc[:D]) dupa ce mi-o plouat in gura ziua-ntreaga, am spalat tastaura si m-am urnit catre piata sa iau .... nu va zic, na[:p]

TELEDON PENTRU MIHAITA

0 900 900 320-10 euro

0 900 900 325-5 euro

id="red">

[ruga]Ramane in suflet id="red">Povestea unui Licurici!id="black">[ruga]id="size1">

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!id="size2">id="blue">

Postat

Morghäääääään !!! Da, e 5 juma La mine [:D]

************************************************************************************

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.roid="red">id="size4">

oanaid="purple"> [mamica] de [aerob] Sid="size3">id="purple">Oid="size3">id="pink">Sid="size3">id="teal">Oid="size3">id="green">Nid="size3">id="yellow">Iid="size3">id="red">Cid="size3">id="orange">Aid="size3">id="brown"> (6.06.2007id="size2">id="purple">)

[yum] "]asa creste Soniaid="red"> : intr-un an

[foto]Sid="size3">

www.helpsonia.com , povestea Sonieiid="purple"> , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! id="red">

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."id="green">id="size2">

Postat

[cafea][cafea][cafea][cafea][cafea] dau io ca asa tare miroaseeeee

'neata

Alaturi de Sebi id="red">id="Comic Sans MS">

Aida ... 26+

Poze cu noi[flo]

Licurici, te iubesc cu toata fiintaid="purple">id="Script MT Bold">

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Postat

'Neata...

marami,esti totala...[:D]Cum or iesit sodomizatii?!

Aidule,sa sti ca asa cum nu-ti ies tie clatitele,asa nu-mi ies mie galustele de gris pentru supa....pe bune,inebunesc,nu alta![:D]

NOE,mama....io tot nu pricep nici sa ma 'pusti:tu ce vrei sa mai slabesti?De unde si de ce?Si de ce iei pastile depresive??Lasa-le naibii de pastile,in Doamne iarta-ma! daca nu-ti fac bine....[:D][pup]

Io am mai executat ceva aseara,neshte placinta cu branza sarata,aflata de pe blogguri....si neshte saratele,cica...da' le-am pus la branzica gen parmezan pe ele....sa se simta gustul ,deh! de s-au fleoscait toate in tava si s-au labartat in loc sa se umfle...au un aspect de zici ca le-a borat Shrek....dar daca inchizi ochii si le bagi in gura au un gust....[pofta]...excelent de bun![:D]

Pusici![pup]

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Postat

[hia] dragelor,

am lipsit din motive intemeiate[flo].

Am avut musafiri fratii lui Dan adica alte 4 bucati adulti cu copiii si jumatatile din dotare(sunt cazati la marina surf)dar noi am umblat in grup organizat cu satra ba la noi ba prin oras/parc...[:-@]

Mancare fac azi(am deja pe foc):

-ciorba de cocos[pk]-de tara[pk]

-sarmale in vita

-pt desert nu m-am hotarat inca[alcool]

[pup] si o duminica frumoasa

Bazar pentru Bogdanid="red">id="size3">

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodoid="blue">

Varsta Isabella-Elenaid="red">

goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la

Dumnezeu imposibilul!id="red">

[ruga]Doamne ajuta!id="size1">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...