Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui cristinaemma
fetelor haideti sa ne pregatim de post am inteles ca face minuni in acest sens[:D] . Va astept sa vedem cate fete isi doresc cu adevarat un bebelas [bibe]
align="right" id="quote2">Acum incepe postul Sf. Apostoli Petru si Pavel.[:)]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a
Buna,Ma scuzati ca intervin, dar nu cred ca postul are legatura cu dorinta de a avea un copil...sau invers [flo] [pup]Ingeras, mami de MayaCampania noastraPetitia noastra - semneaza si tu!!Infertilitatea este o boala!!
align="right" id="quote2">Cu dorinta nici eu, ca doar nu te rogi ca sa iti vina cheful sa faci copii.Te rogi ca sa iti dea Dumnezeu copii.Eu cred ca postul si rugaciunea ajuta.
Postat

eu nu cred ca ajuta nici postul, decat daca in rest mancati dezordonat, iar in post echilibrat [:D]

rugaciunea, in mod sigur DA, daca ambii parteneri sun "functionali" sau pot deveni doar prin rugaciune sau minuni :) si asta este posibil...

haideti asadar sa ne rugam sa ne trimita DD bebelusi aici cu noi, nu ingerasi! aici sunt de acord si o fac;

va pupacesc tare!

Ingeras, mami de Maya

Campania noastra

Petitia noastra - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala!!

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...