cristinaemma Postat Iunie 13, 2009 Raport Postat Iunie 13, 2009 fetelor haideti sa ne pregatim de post am inteles ca face minuni in acest sens[:D] . Va astept sa vedem cate fete isi doresc cu adevarat un bebelas [bibe] Citează
cristinaemma Postat Iunie 13, 2009 Autor Raport Postat Iunie 13, 2009 Sotia lui Aurel Tamas a ramas insarcinata in urma cu cativa ani in aceasta perioada [pk]dupa multi ani de incercari Citează
trutzi Postat Iunie 13, 2009 Raport Postat Iunie 13, 2009 Citat:citat din mesajul lui cristinaemmafetelor haideti sa ne pregatim de post am inteles ca face minuni in acest sens[:D] . Va astept sa vedem cate fete isi doresc cu adevarat un bebelas [bibe]align="right" id="quote2">Acum incepe postul Sf. Apostoli Petru si Pavel. Citează
ingeras26a Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 Buna, Ma scuzati ca intervin, dar nu cred ca postul are legatura cu dorinta de a avea un copil...sau invers [flo] Ingeras, mami de Maya Campania noastra Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! Citează
trutzi Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 Citat:citat din mesajul lui ingeras26aBuna,Ma scuzati ca intervin, dar nu cred ca postul are legatura cu dorinta de a avea un copil...sau invers [flo] [pup]Ingeras, mami de MayaCampania noastraPetitia noastra - semneaza si tu!!Infertilitatea este o boala!!align="right" id="quote2">Cu dorinta nici eu, ca doar nu te rogi ca sa iti vina cheful sa faci copii.Te rogi ca sa iti dea Dumnezeu copii.Eu cred ca postul si rugaciunea ajuta. Citează
ingeras26a Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 eu nu cred ca ajuta nici postul, decat daca in rest mancati dezordonat, iar in post echilibrat rugaciunea, in mod sigur DA, daca ambii parteneri sun "functionali" sau pot deveni doar prin rugaciune sau minuni :) si asta este posibil... haideti asadar sa ne rugam sa ne trimita DD bebelusi aici cu noi, nu ingerasi! aici sunt de acord si o fac; va pupacesc tare! Ingeras, mami de Maya Campania noastra Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.