Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

buna dimineata fetelor

Katteryna daca nu ai plecat inca la medic si ai no=spa la tine ia unul acum si unul la pranz dar neaparat sa te vada si un medic pt ca poate nu e de ajuns

no-spa in sarcina nu iti face nici un rau si mie mi-a recomandat dr sa il am mereu in geanta pt situatiile in care simt contractii

dr mea a zis ca prefera sa stau linistita si sa iau no-spa de cate ori simt vre=o durere in burtica (gen 3 pe zi)

sanatate!

daciana

• Răspunsuri 210
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Buna dimineata si de la noi![pup]

Multumesc mult fetelor pentru sfaturile oferite, vineri am reusit sa vorbesc cu doctora mea despre tipul nasterii si se pare ca am reusit sa o fac sa inteleaga motivele pentru care vreau sa fac cezariana, fiind pe undeva deacord cu mine.

In rest bbelina este ok, are 620 de grame , suntem cu cateva zile in urma fata de UM, am luat cam mult in greutate intr-o perioada scurta de timp (in cinditiile in care au am plecat de la fffff multe kg) si trebuie sa imi motirizez mancarea, sarea si tensiunea...se pare ca as fi predispusa la pusee de tensiune, mai ales si ca sunt foarte panicoasa.

Ata ete....mergem inainte si incercam sa fim mai atenti![olala]

----------------------------------------------

[gravi] 24+ se pare ca fluturasul va fi [fetita] Alessia ... [loveyou]

[ruga] Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Postat

Buna dimineata si de la noi!

Vad ca ati scris ceva in week-end.Ma duc sa citesc.

Pana una alta va doresc o saptamana usoara.

Laura [gravi] 20+ [baietel] si [zana] Ramona Cristiana 20.03.2007

Postat

Buna dimineata si de la noi!

Va doresc sa aveti o saptamana frumoasa, fara evenimente neplacute!

Am avut un week-end plin de evenimente, asa ca saptamana aceasta sunt in refacere: ma dor oasele bazinului si acum, dupa ce m-am zbantuit la petrecerea de botez de vineri.

Techila,id="red"> am postat poza cu burtik eleganta si mandra pe webshots [pup] inca o data.

Abia ce am intrat, deci am de recuperat capitolele din urma (banuiesc ca sunt vreo doua capitole... nu??)

Va pup si revin

Ramona

[gravi] Tudor Gruia 24+id="red"> [baietel]

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)id="green">

Postat

ramsan, foaaarte frumoasa ai fost, gazela insarcinata, sa-ti traisaca finutul!!!felicitari!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze [baietel] si [baietel]

Postat

Neata si de la noi,

Lutonianaid="blue"> sa stii ca eu am fost foarte matinala. Doar ca abia acum am ajuns la munca.

Fetele, am fost la morfo-fetala de dimineata si ghiciti ce.... Bebelinei mele i-a crescut putza[:D]. In consecinta tre sa schimb caruciorul. Bebelusul meu e in grafic. Are 20saptsi 6 zile si dupa UM si ecografic. Dr a zis ca nu are nici urma de sindrom down pt ca o rugasem sa se uite atent daca tot primul TT iesise nasol. Are 400g si a zambit la noi toata ecografia.

Parca presimteam eu ceva...ca nu am vrut sa incep sa cumpar body-uri roz[:I]. Acum trebuie sa ne reprofilam pe albastru[:)].

Katterinaid="red">, multa sanatate si fuguta la dr.

Alex25id="teal">, felicitari pt bebelina grasuta. Sa fie sanatoasa.

AAAAAA, si m-am facut si cu filmulet. De-abia astept sa ajung acasa sa ma mai uit o data la bebeloi.[pk]

Fetele, care stiti cum se face, modificati-mi si mie caruciorul pls pls pls.

Va [pup] pe toate si va doresc o sapt usoara.

Monica [gravi] 20+ cu [fetita]

Postat

mai fetelor, tocmai am vorbit la tel cu medica de familie, m-am umplut iar de spume. mi-a zis ca cel mai devreme pot intra in prenatal in 16 iulie (sapt 32 din cate am socotit eu). ca nu e vina ei ca asa zice legea [alcool]. si ca eu nu stiu sa socotesc, eu acum am 6 luni [bang]. si curs de puericultura nu exista, dar ca ea va face un efort si va intreba o colega...poate stie ceva, dar din cate stie ea nu exista....sa o sun mai incolo...

maine m-am programat la o alta medica, o sa vorbesc cu ea daca stie de curs de puericultura si daca imi da prenatal din sapt 29 , daca nu, miercuri ma duc la alta. pana la urma tre' sa fie un om normal pe lume nu?[alcool]?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze [baietel] si [baietel]

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...