Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Din cauza alergiei am probleme mari si cu ochii - ma ustura de am impresia ca is pe post de tinta la Darts [alcool], plus ca lacrimeaza si am tendinta sa ma frec permanent la ochi (ma mananca).

Doctorita nu mi-a dat nimic pentru ochi si nici nu am fost demult pe la ea petru ca pastilele si sprayul le folosesc cat de rar pot si m-am simtit relativ ok.

Doar ca de cateva zile ma omoara usturimea asta ingrozitoare la ochi. Ce pot sa fac, ce sa iau?

Multumesc anticipat [flo].

Good things happen to good people.
id="right">id="size2">id="teal">
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Multumesc frumos, Zmotocel [flo].

Intre timp s-a mai calmat usturimea, dar cand reapare merg la farmacie si cer ce mi-ai spus.

Postat
Daca esti convinsa ca este vorba doar de alergie, picaturile alea sunt bune. Dar esti sigura nu-i altceva? la cat praf e pe strada nu m-ar mira sa fie o conjunctivita... nu-i musai sa fie cu puroi. Si eu am avut aceeasi problema si am fost la oftalmologie la o fundatie pe la unirea si mi-a povestit acolo cate-n luna si in stele, foarte draguti. Si cu picaturile date intr-o zi am fost ca noua :) Din pacate nu-mi amintesc in momentul asta numele picaturilor... dar aveau antibiotic, asta stiu sigur :)
Postat

Veveritza, stiu sigur ca e alergie ca sunt alergica cu acte in regula :-)), asta e singurul simptom nebifat anul asta si acum a aparut [:D]. Multumesc [flo].

Deocamdata nu mi-a revenit usturimea, mai simt mancarimi pe parcursul zilei, dar suportabile.

Postat

Am fost azi la farmacie ca a revenit problema si am cerut ce mi-a zis Zmotocel si am primit ce mi-a zis Deya. Nu stiu daca au ceva in comun, dar mi s-au mai calmat ochii si s-au "limpezit" [:)].

Multumesc frumos [pup][flo].

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...