crissy Postat Iunie 14, 2009 Raport Postat Iunie 14, 2009 Buna tuturor, Am incercat sa gasesc informatii despre afterschool in Otopeni fara prea mare succes, insa. Incepand din toamna vom incepe clasa I si avem mare nevoie de un afterschool. Singura referire prin google search este closca cu puii de aur. Va rog din suflet, daca ati auzit (de bine sau de rau) despre acest afterschool, sau despre oricare altul in Otopeni, nu ezitati sa imi raspundeti aici sau pe PM! Multumesc si va doresc o zi frumoasa WWW (WIN WITHOUT WAR) Citează
crissy Postat Iunie 16, 2009 Autor Raport Postat Iunie 16, 2009 Please...orice informatii mi-ar fi de folos. Am vizitat deja afterschoolul despre care am pomenit in postul anterior si vizita a decurs bine. Sunt interesata de experiente similare. WWW (WIN WITHOUT WAR) Citează
panteraroz Postat Septembrie 13, 2009 Raport Postat Septembrie 13, 2009 buna, ai putea sa incerci After Butterfly. Locatia e ok, merita sa incerci. vezi ca au site daca vrei sa iei legatura cu ei. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.