Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Lista oradenilor DC :aandradaaid="red">adanaid="red"> (Sebastianid="blue">)AdelaPid="red"> (Tudorid="blue">)adi2003id="red">alinaalexid="red"> (Marcid="blue">)AllyMcBealid="red"> (Alexiaid="red"> si Medeeaid="red">)andy.p id="red">(Andy 07.04.2002 id="blue"> si Alexia 14.09.2008id="red">)BlagaNadiaid="red"> (Rares 02.08.2004id="blue">)Carla28id="red">Cristina22 (01.10.1976)id="red"> (Andrei 22.11.2002id="blue">)cylycheid="red"> (Edy 16.08.2007id="blue">)darabanid="red"> (Delia (11.03.2007.)id="red">)FlorideCiresid="red"> (Andreiid="blue"> si Mariaid="red">)Hobi (28.03.1973)id="red"> (Bogdan 09.06.1993id="blue">)gabi_j (04.12.1977)id="red">gabi_k (07.05.1967) id="red">(Robert 20.05.1997 id="blue">si Lili 17.05.2002id="red">)goodmommy24id="red"> (Catiid="red">)laurahadadeid="red"> (Dianaid="red">)lilachid="red">lz_ceciliaid="red">mamagiuliei (24.07.1978)id="red"> (Giulia 16.08.2004id="red">)marius (03.12.1967)id="blue"> (Daria 26.04. id="red">si Ioana 24.04.id="red">)moni_or (24.06.1980)id="red">(Luca 17.07.2008id="blue">)monyka314id="red">(Davidid="blue">)oradeancaramonzca79id="red">silerikiid="red"> (Erikid="blue">)Trixiid="red">

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Buna dimineata si aici !

Revin si eu cu cateva pozici si impresii [8D]

Siminel, au dreptate persoanele care te-au "declarat" o viitoare mamica foarte priceputa si iubitoare, [asia]

Back:

aici cateva pozici din we.

Sambata am fost la strandul Felix, curatel ... insa mergi singur dupa sezlong si-l cari inapoi sa-ti recuperezi garantia; odata intrat, daca iesi, trebuie sa recumperi un bilet. A fost tare frig asa ca nu ne-am prea plimbat prin bazine [8D]

Seara am fugit la Suncuius, iar duminica pana in Vad, unde am stat vreo ora ca se aglomera si trebuia sa ajungem acasa cu fetele [alcool][:D] Sela a fost plimbata in geanta mea [:D]

-------id="red">

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

-------id="red">

Port in suflet povestea licuriciului Emmaid="red">id="Book Antiqua">

"Stelele care cad nu pier,

Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Postat

Buna dimineata.

Noi ieri am am sarbatorit cu o cazatura de toata frumusetea,prima cazatura...am lasat-o pe pat langa Andy,m-am dus la dulap si cand m-am intors deja cadea..a aterizat cu fata pe mocheta ,asa ca s-a julit langa ochisor,am plans toti trei de numa...Amdy s-a invinovatit toata ziua ca din cauza lui a cazut si n-am reusit sa-l convingem nici pana acum ca n-a fost vina lui:(

Daria frumoase poze,iar Giuli e inconfundabila[:)]...nu ne intalniram la Vad[:D]

Simi sunt convinsa ca intr-o zi vei fi mamica care meriti sa fii[flo]

Laura, [bonjovi]Andyid="blue"> (07.04.2002) &[copil]Alexiaid="red">(14.09.2008)

Alexia

Andrei

Postat

DARIA, f. frumoase pozele, v-ati distrat weekendul asta, iar daca nu erau cateva chestii tipic romanesti, gen caratul sezlongului, replatitul biletului daca iesi, etc, riscam sa putem concura cu ungaria nu? (ca tot citisem in ziar ca vor sa le faca concurenta la aqua park-uri) Si doar nu putem sa ne punem in pericol faima de tara nimanui [bang] Da tariful de intrare cat e? 50 ron, cat auzisem?

LAURA, imi pare rau de cazatura [pup] Alexia sa=i treaca bubita si pe Andy sa-i treaca sentimentul de vinovatie.

SIMI, sa nu te indoiesti niciodata ca vei fi mamica intr-o zi, eu cred ca Dumnezeu pune in fiecare haruri care servesc unui scop, iar tu daca ai asa o iubire pentru copii cu siguranta nu va fi irosita...[flo]

Monica, mami de id="green"> [copil] Luca id="green"> id="Stencil">

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)id="Tahoma">id="purple">

Postat

Andy, pupam buba sa treaca repede [pup][pup] si pe Andi sa nu se mai simta vinovat, [asia]

Moni, 20 adulti, 10 copii, 5 sezlongul + garantie ... toboganele nu au mers non-stop ... oamenii ... noi suntem orice s-ar intampla. [bang]

Restu` treceti la semnat condica de luni [:-@]

-------id="red">

Daria & felina fioroasaid="Trebuchet MS">id="red">[zana] GIULIAid="Trebuchet MS">(2004 08 16)id="Trebuchet MS">id="red">

-------id="red">

Postat

mi-a picat netu' la birou si nu am putut sa pup pitica Laurei si bubita ei.Hai, nu fiti necajiti, bine ca n-a fost mai rau.O fi vrut si Alexia sa ajunga la dulap[:D]

Daria-m-ai distrat cu exprimarea ta, sa ajungeti acasa cu fetele[:D].Intra si sela in schema, asa-i?

Revin!

cristina si Andreiid="blue">id="Verdana">[auto]

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata." id="pink">id="size1">

Postat

Daaa, va dati seama, pana acum pregateam 3 bagaje, acum 4 [:D]

Am plimbat ieri catelusa in poseta mea, prin Vad [:D] Asa ca am avut grija ei, a Giuliei si a finului, nu m-am plictisit deloc.

Sa mai zic ca sunt prajita de soare [bang] Distractie maxima per total [pk] Aseara pe drum mi-am amintit ca nu avem mancare gatita, asa ca m-am si bucatarit.

Vreau sa fie odata vineri [:D] mor de somn si de usturimi [:D]

-------id="red">

-------id="red">

Postat

Ioi Laura, imi pare rau de cazatura Alexiei. Imi inchipui ca a plans...

Uite aici un [pup] si de la Simi pentru amandoi copilasii.

Daria....mi-a placut programul vostru de weekend.

Cand o mai pozezi pe "bebita"? Hai, ca atunci imi fac si eu timp de poze cu floricele. [:)]

P.S. Va multumesc pentru toate gandurile.

Album 1 + Album 2

Micul paradisid="purple">

Postat

Buna dimineata !

Sela [:D] n-a dormit aproape nimic azi noapte, sunt atat de fresh [8D][:D]

Voi cum sunteti ? [pup][pup]

-------id="red">

-------id="red">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...