magdita Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 Madutzul nostru drag [grup], suntem cu tot sufletul alaturi de tine, si, daca am putea, am lua fiecare o parte din durerea ta, ca sa nu mai fie atat de mare [grup][ruga] Un inceput de vara minunat va urez, cu multe teste IIid="red"> [9cer]! id="size3">id="green">cap.1, cap.2, cap.3, cap.4, cap.5, cap.6, cap.7, cap.8, cap.9, cap.10, cap.11, cap.12, cap.13,cap.14,cap.15,cap.16,cap.17,cap.18,cap.19,cap.20,cap.21,cap.22,cap.23,cap.24,cap.25,cap.26,cap.27,cap.28,cap.29,cap.30,cap.31,cap.32,cap.33,cap.34,cap.35,cap.36, cap.37, cap.38, cap.39, cap.40, cap.41, cap.42, cap.43, cap.44, cap.45, cap.46, cap.47, cap.48, cap.49, cap.50, cap51, cap.52, cap.53, cap.54, cap.55, cap.56, cap.57, cap.58 cap.59 cap.60 cap.61 cap.62 cap.63 cap.64 cap.65 cap.66 cap.67 cap.68 cap.69 cap.70 cap.71 cap.72 cap.73 cap.74 cap.75 cap.76 cap.77 cap.78 cap.79 cap.80 cap.81 cap.82 cap.83 [u
magdita Postat Iunie 15, 2009 Autor Raport Postat Iunie 15, 2009 Neata dragelor, Va invit la un capitol la fel de norocos ca precedentul [flo]. Multumesc fetelor care au venit la intalnire, m-am simtit extraordinar de bine cu voi, ieri am avut o zi minunata, incheiata cu un concert de vis [9cer]. Bellaid="red">, astept pozele pe mail, ca sa le incarc si sa le pun pe prima pagina. Eu sunt cam capiata de somn, am ajuns azi-noapte in Craiova la ora 1 si m-am trezit azi-dimineata la 6. Insa trebuie sa ma mobilizez, ca maine am examen . Va pup si va urez o zi minunata [grup]. Cu siguranta se va intampla minunea[mamica] !!!id="size2"> Doamne ajuta tuturor[ruga]id="size2"> ..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni? Dumnezeu a raspuns: -Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait. ...ce ai dori ca oamenii sa stie ? Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis: -Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna" "Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Palerid="size1"> Anul asta se va intampla [gravi] din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 neatza fetelor, magditzaid="orange"> noastra draga, multumim de capitol. Asa este, asteptam multe vesti bune[:D. Ma bucur ca venirea ta la Bucuresti a meritat si ca te-ai simtit foarte bine la concert. Asta este important, sopmnul il recuperezi tu. a fost o placere sa va revad si sa le cunosc pe fetele cu care doar m-am conversat virtual. Asteptam pozele de la intalneala lianaid="orange">, imi pare tare rau ca rezultatul la bhcg este negativ.Capul sus si mergem inainte, da? tinuta id="orange">te asteptam cu un rezultat bun!
machus Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 Neatza fete frumoase[flo] Imi pare tare bine ca v-am cunoscut.[flo][flo][flo][flo] Si pentru noi a fost o zi frumoasa! Noi am ajuns bine acasa, dupa un popas si pe la kfc. Bogdan s-a comportat f bine pe drum. Va doresc o saptamana excelenta! In anul 2008 s-a intamplat Poze
adrianaady Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 Neatza fetelor! Sa avem o saptamina usoare si plina de vesti bune...mai asteptam liniute duble si sapt asta[:D] Ma bucur ca v-am vazut ieri, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult cu voi, dar sa stii ca desi eram in alta parte tot la voi imi era gindul. In primul rand le multumesc fetelor din alte orase ca au putut veni, Magdita, Felix,Machus, bravo fetelor sunteti un exemplu Magdita ma bucur ca ti-a placut concertul, si bafta maine la examen. Felix Ai ajuns bine acasa? Lali esti o gravidutza ff frumoasa, si desi stiu ca te dezamagesc, eu cred ca vei avea un baietel. Sper sa nu te superi pe mine ca iti zic asta... pina la urma orice ar fi tot va fi cel mai iubit copilas din lume Georgi o femeie f frumoasa si f inteligenta, sper sa vina minunea si la tine in burtica curind Tamy luna iulie sa fie luna ta, asa cum Magdita a zis de luna iunie , ok? si tu sa vii cu doi bebei la purtator Aris tu esti o mamica fff frumoasa, si de baietel ce sa iti mai spun, o sa fringa multe inimi. Rala sa te urmeze cit de curind dye, bella, elly Pup si fetele care nu au reusit sa vina, rocsy, anaconda si celelalte
anaconda2 Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 Fetelor , imi pare rau ca n-am putut sa ajung si eu la reuniune, insa am avut schimbare de plan in ultimul moment. Astazi merg la eco . Mi-e dor sa-l vad pe bb... [gravi] 24 + poze
felix76 Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 Neata fete dragute, Am ajuns cu bine acasa si ma bucur foarte mult ca v-am cunoscut pe toate! Sotul meu m-a intrebat daca au fost si barbati la intalnire, i-am zis ca au fost 2 flacai mari care au avut grija sa ne simtim excelent! Dye, nota 11 ca ne-ai scos din casa! Ar trebui sa repetam experienta, macar inca odata pana la sfarsitul anului!!! Magditu, ma bucur ca ti-a placut concertul! Spor la invatat si bafta la examen! Te pupacesc si pun flori la prins sa ne incuscrim! Jorjilic, mi-a placut sa ne revedem! [pup] Lali, esti o burtica frumoasa foc! Sa-ti dea DD sanatate si un bebe perfect! Aditu fata cu ochi senini! Machusica marinelu lu mama! O dulceata! Arisica, dupa ochii lui Alexandros multe fete vor suspina! [flo] Rala, matusica! Elly [flo] sper ca ai ajuns cu rosiile intregi acasa! Tamy [pup] am pumnii stransi pentru voi! Bellla mult succes si tie! abia astept sa vad pozele! Pup gasca Pot ... pentru ca eu cred ca pot
lalitica2000 Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 felixiculeid="orange">, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa si ca ai prins autobuzul. dyeid="orange">, iti multumim pentru propunerea de intalneala ca altfel cred ca nu ne vedeam/revedeam aditzuleid="orange">, la cat de mult am asteptat sarcina asta ar fi si culmea pana la urma sa am pretentii la sex. Singura pretentie pe care o am este sa fie sanatos/oasa, sa duc sarcina pana la capat. Doamne fereste sa ma supar. Mi-ar placea sa am parte de o fetita dar si daca va iesi baiat il voi iubi tot la fel de mult. magdaid="orange">, bafta la examen maine!!!! Uauuuu, ce saptamana ne asteapta, cu atatea vesti bune, bineinteles!!!
liana.berbec Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 Lalilitica, Multumesc de suport. Mergem inainte ca inapoi nu putem.
Postări Recomandate