Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

buna fetelor.imi este inca greu,iar durerea nu va disparea niciodata.am fost cea mai fericita timp de 3 luni,insa la al doilea ecograf a cazut cerul peste mine.am fost diagnosticata cu higroma chistica si am fost nevoita sa intrerup sarcina.sunt distrusa psihic.nu am copii iar peste 4 luni implinesc 38ani.acum 10 ani am mai pierdut o sarcina(avort spontan)si de atunci nu am mai ramas insarcinata.cred ca am pierdut si ultimul tren in a avea un bebe.nu-mi pot imagina viata fara un sufletel alaturi,dar ce pot sa fac?trebuie sa fiu tare pt sotul meu,care ma iubeste enorm si pe care-l iubesc la randul meu.oare ne vom putea implini visul vreodata?

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

plange pierderea si iao de la capat , nu a fost ultimul tren, a fost doar un ghinion, iti trebuie un dram de curaj pe care ai de unde sa il ei, de la sot .....fi tare si ai incredere in tine si in Dumnezeu ca ai sa reusesti.....multa bafta si fi tare

----------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Postat

Imi pare rau pt ce ai patit. Nu am prea multe cuvinte insa atat iti pot spune nu iti pierde speranta. Sunt mamici care au copii dupa 40 de ani. Un sfat care ti-l dau este sa investighezi cauzele si sa iei acid folic inainte cu minim 3 luni, atat tu cat si sotul tau. Multa putere ... desi stiu ca e greu.

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mareid="Tahoma">id="size1">id="teal">

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010

Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

id="size1">id="teal">

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...