Mada Postat August 17, 2010 Raport Postat August 17, 2010 bun, as vrea sa stiu ce ati face voi in aceasta situatie. 2 copii, o fata de 6 ani si un baiat de 1,9 ani, tre sa ma intorc la lucru in decembrie. Cu fata m-am intors la serviciu cand Ilinca avea 1,8 ani, pt ca mi-am schimbat serviciul. Cu Ilinca a stat soacra mea, cat timp eram noi plecati, fata sambete fara duminici, daor cat lucram 8 ore plus o ora drumul, rar peste. Relatiile cu soacra mea nu sunt tocmai cele mai bune si nu de acum ci de mai demult, in concluzie, ea nu va mai sta cu copiii cat timp eu sunt la serviciu. Ilinca va merge la o noua gradi de la 15 sept, doar de la 8 la 1 fara masa, fara program de somn. Ce fac eu cu Rares si cu Ilinca, din decembrie????, stiu mai sunt 4 luni, dar pt mine tre sa fie stabila treaba cu ei, pt ca eu sa ma pot intoarce la lucru si sa-mi pot face si treaba si de fapt pe primul loc este siguranta copiiilor. Il duc pe Rares deja la cresa sa se obisnuiasca sau mai astept, il duc doar pana la 1 si apoi imi iau femeie pt amandoi, sa-i ia de la gradi si cresa si sa vina cu ei acasa. Nu stiu cum sa mai intorc aceasta problema, sotul meu nici nu vrea sa auda de cresa, dar nu are nicio solutie acum , sau ma rog el zice ca mai avem timp multumesc si astept o idee Mada, un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 si cu Rares Daniel 19 dec 2008 Ilinca si Rares Citează
CorinaDani Postat August 17, 2010 Raport Postat August 17, 2010 buna, cred ca nici nu ai prea multe alternative... cel mai bine ar fi sa gasesti o bona priceputa, recomandata de cineva, s-o tii pe langa voi in aceste 4 luni, sa se obisnuiasca cu rutina casei si obiceiurile copiilor, sa se familiarizeze si micutii cu ea. gandeste-te ce vei face atunci cand unul dintre copilasi sau poate chiar ambii vor face raceli/viroze/bolile copilariei, cu cine ii lasi toata ziua acasa, daca tu sau sotul nu ve puteti lua concediu in acea perioada ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează
Dorsilia Postat August 17, 2010 Raport Postat August 17, 2010 daca excluzi gradinita si crea cu program prelungit fie de stat fie particulare, depinde de veniturile voastre, atunci iti mai ramane varianta bona, desi bona iti trebuie si in cazul in care copiii se imbolnavesc in colectivitate si trebuie tinuti acasa, asa ca gandeste-te cat vei castiga tu la servici si cat vei plati unei bone pt cei doi copii si calculeaza daca iti mai raman si ceva banuti in mana sa se merite intoarcerea la munca, pt ca daca-ti raman doar bani cat sa mai achiti intretinerea la bloc...nu e nici un geschaeft cum ar zice neamtul Citează
Burtocika Postat August 17, 2010 Raport Postat August 17, 2010 Sincer, si eu vad doar solutia bonei ... Sigur, depinde de venituri, cum zicea si Dorsilia, s-ar putea sa fie mai ieftin sa stai acasa ... Depinde cat castigi si la ce te intorci (vorbesc dpdv al carierei). Nu e deloc devreme sa te gandesti, sa stii ca o bona buna nu gasesti chiar imediat, s-ar putea sa schimbi 1-2 pana gasesti ce-ti trebuie ... ***************************** mai coase cineva goblen ? cartile copilariei mele Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.