Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Dispus sa mediteze o persoana adulta, din Bucuresti, care nu stie o boaba de engleza si care vrea un minim pentru conversatie ?

Care sunt preturile ?

Multumesc

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...

In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui goldi
Dispus sa mediteze o persoana adulta, din Bucuresti, care nu stie o boaba de engleza si care vrea un minim pentru conversatie ?Care sunt preturile ?Multumesc "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
align="right" id="quote2">Buna,Eu am un copil la meditatii la engleza si franceza. E clasa a 7-a, trece a 8-a. Faceam cu el doar in timpul anului scolar de 2 ori pe saptamana, la el acasa pt ca sta aproape de mine. Tariful pe sedinta (minim o ora, maxim 2 in functie si de programul lui) e 20 ron, dei 40 ron pe saptamana.Emilia MCopiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
Postat

Nu e totuna sa faci o limba straina cu un adult care nu stie nici o boama si vrea conversatie, cu a face cu un elev de scoala care are manual de scolar.

La fel cum nu e totuna sa faci cu un prescolar sau cu un strain.

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ankalaura
Nu e totuna sa faci o limba straina cu un adult care nu stie nici o boama si vrea conversatie, cu a face cu un elev de scoala care are manual de scolar.La fel cum nu e totuna sa faci cu un prescolar sau cu un strain.
align="right" id="quote2">Corect! Este si parerea mea, care am meditat prescolari, scolari cat si adulti. Spre exemplu, la adulti nu au ce cauta notiuni de genul: present perfect, future in the past, ca in cazul unui elev. Pregatirea unui adult consta in 90% conversatie.My baby...to comeand my jobArbeite klug, nicht hart!
Postat

Eu dadeam doar un pret informativ oameni buni.

Am facut meditatii si cu 3 adulti care nu stiau decat 3-4 cuvinte in engleza (I love you, ok, yes, no, I am here si cam atat). Au avut rezultate surprinzator de bune pentru ca au avut ambitia si rabdarea de a invata si asimila tot ce le spuneam. Numai ca lor nu le-am luat bani pentru ca erau prieteni/rude.

Emilia M

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...