Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

multumim ca v-ati gandit la noi, e mai bine Matei azi...si papa bine, ceea ce ma bucura, regim fiind..

soviiii, deci luna e devina!![:D][pup] voi ce faceti??

naty ofof..sanatate si voua! Muf sta fara ciu in casa si cere la wc la fiecare kk.. noaptea ii pun..

ma bucur s-o citesc pe zoze! ia-o usor, soro!![pup]

ioana aveti grija si voi..curaj, ca mult nu mai e!

PS: eu am indoilei cu concediul din Bulgaria...mi-e teama ca nu o sa fie ok mancarea si lumea p-acolo, o sa fim dezamagiti, am cheltui si destui bani.. nu stiu ce sa fac si am 2-3 zile sa ma hotarasc.. parca as face si un tur prin tara, pe unde n-am mai fost... spre nord.. aveti vreo idee, ceva, v-a placut vreun loc/pensiune?..poate renuntam la Bulgaria..

Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">[hot]

id="green">

Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS">

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

ioana, consolare si eu ma simt la fel ca tine, insa am ajuns sa nu mai bag in seama ma gandesc doar ca e normal, ca atata timp cat bebe misca inseamna ca e bine...hai inca putin putere, o sa treaca totul. eu am noroc un pic de azi gaza e la gradi si pot lenevi [:D]dar am si treaba destula, treaba de care nu ma pot ocupa, pur si simplu! am o zi la 2 saptamani cand ma simt bine, cand am energie, cand fac destue treburi in casa..insa in rest, parca platesc pentru acea singura zi de trebaluiala [q].

luny ma bucur ca sunteti ok.

naty? voi cum mai stati?

cine deschide capitol nou?[:-@][:-@][:-@][:-@]rapid, pana nu ne inchid admin-i usa in nas [:I]

Siluan trebuie sa traiasca!id="red">http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudiaid="green">[gravi]+22 si mami de [zana]Dacianaid="red"> - 13.01.2008 o galushca mititica

Postat

Sanatate multa bolnaviorilor!

Eu la entero"machin" dau continui cu iaurt natur, nu lapte, doar iaurt. Si soda fara gaz, adica lasata deschisa sa iasa gazul!

D'uamna MIMO, sa va fie de bine serviciul! CUM fu azi?

Pupicei tuturor!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...