Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Olgule, eu nu am luat apararea nimanui. Am spus exact ce simt si ce reprezinta pentru mine locul acela si, in particular, persoana aceea. Nu poate exista nici scuza si nici vreun cuvant de alinare, care sa indulceasca in vreun fel tragedia petrecuta. Iar culpabilizarile, cautarea de vinovati si pedepsirea lor are sens numai daca e facuta in lumina adevarului si daca aduce vreun beneficiu, daca se invata ceva din asta, daca se corecteaza ceva din ce e gresit sau ignorat.

Dar iar mi-au fost intelese gresit cuvintele si, cum mi-am invatat deja lectia, ca sa nu ma mai amarasc de pomana o sa tac.

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

• Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui mstela
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155266Eu nu mai imi revin[q][q][q][q]...nu pot intelege cum s-a ajuns aici,cum a ajuns acea camera in care s-a investit atat o gaura de iad[q][q][q]...mami de id="green">TEAid="red">id="teal">[amoras]Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.id="red">
align="right" id="quote2">plang, plang, plang nu pot sa mananc, doar plang. de cand am citit declaratia pompierului care a salvat copilasi plang intr-una[q]_________________________________Siluan trebuie sa traiasca!id="red">http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelusClaudiaid="green">[gravi]+21 si mami de [zana]Dacianaid="red"> - 13.01.2008 o galushca mititica
Postat

Naty, nu inteleg de ce ai luat-o personal, ca nu asa erau destinate cuvintele mele...

Ioana, felicitari pentru confirmarea faptului ca Iris e Iris [8D]. N-am cautat ce e cu Four Seasons...

Trimit linkul cu pozele pe mailul nostru. Face sor-mea rezervare sa facem Craciunul la munte, sa vedem cu o fi cu Sof si cu pitix mic [alcool] in deplasare..

Olga[gravi]cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia

Postat

[q] nici eu nu ma mai pot uita la tv ,m-am uitat aseara la povestiri adevarate si m-am ingrozit..n-am dormit toata noaptea[q][q]eu merg pe nepasare si nesimtire..acei copii nu trebuia sa fie singuri,trebuia sa fie supravegheati NON_STOP[q][q][q]...cum naiba sa lipsesti o ora de la terapie intensiva??? este vorba de bebelusi nu de adulti care pot tipa,cere ajutor[bang][bang][q][q]

in lata ordine de idei..acum o ora am primit un telefon sa merg la un interviu...vineri la ora 12 sa-mi tineti pumnii..deja imi fac temele..cam ce sa raspund,cam ce intrebari se pun..off...stiu ,stiu ..ziceti sa fiu tare si sa nu-mi fie frica dar nah ca-mi este mai ales ca-mi doresc f mult sa fiu acceptata...[ruga]

de Siluan mai stiti ceva?simo? ma [ruga] pentru ei...

Postat

Ramo, tinem pumnii, cum nu? Sa nu ti se vada stress-ul, da? Esti sigura pe tine, ar fi norocosi sa te aiba acolo! Sa fii convinsa ca asa stau lucrurile!

Si ca sa va dati zeama cat de cu pluta e capul meu, ma duceam maine la eco. Noroc ca am intrat la idei, ca nu ma suna sa confirm programarea si am sunat eu acum...programarea mea e vineri, nu maine!

Olga[gravi]cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia

Postat

Olgutza, ce frumoase pozele.[olala][olala] Dupa ce le-am vizionat, Rebe ma intreba: unde e Sophie frumoasa?[olala][olala] Si am vazut si o burtica sepsi si mandra foc![pup][pup]

Ramo, tin pumnii vineri, o sa fie bine, o sa vezi! GAndeste-te ca ei au nevoie de tine![pup][pup]

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

Postat

Eu inca nu stiu nimic de Simo, sincer stiind ca ieri face biopsia nici n-am incercat sa o deranjez. O voi suna azi.

Ramo, poate suna ciudat dar nu cred ca trebuie sa lasi clar sa se vada ca vrei mult postul. Iti tin pumnii stransi-stransi!

Olgu, n-am luat-o personal, m-a frustrat doar sa vad ca intr-un mesaj scris, fara dialog direct probabil, poate fi greu de transmis mesajul corect. Sunt prea multe de spus (chiar si acum am scris si am sters un paragraf intreg)...si starea emotionala mult prea ravasitoare. De aceea am zis ca mai bine ma opresc. Suficienta lume comenteaza oricum...Dar nimeni nu face si nu va face nimic. Nu aici, in Romania...

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Postat
la interviu ,dupa cate ma cunosc[:)],stiu ca o sa fiu tare dar pana vineri imi cam tzatzaie fundul[:)]..sper sa fie bine,au nevoie de mine,am nevoie de ei..ar fi salvarea mea,este un post aici in oras,as scapa de naveta...un lucru care m-ar obosi si stoarce de ceva banuti...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...