Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Ioana, felicitari pentru confirmarea faptului ca Iris e Iris [8D]. N-am cautat ce e cu Four Seasons...
align="right" id="quote2">

Multumesc, Olgutz, bafta vineri! Four Seasons e o terasa-restaurant in Jupiter cu servire f. rapida si mancare excelenta pe care o recomand.

mami de David si Iris [fetita]

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.id="blue">
  • Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

ramo, tin pumni pentru interviu

olga si tie pentru eco, astept vesti de la eco.

naty, intotdeauna cand e vorba de tragedii lucrurile se pot interpreta, e greu sa exprimi in cuvinte ceea ce traiesti/simti cu adevarat.

Siluan trebuie sa traiasca!id="red">http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudiaid="green">[gravi]+21 si mami de [zana]Dacianaid="red"> - 13.01.2008 o galushca mititica

Postat
Citat:
citat din mesajul lui remaliss
[bis][bis]A disparut brida!![bis][bis]
align="right" id="quote2">felicitari! sarcina usoara in continuare. asteptam vesti bune in continuare![flo]_________________________________Siluan trebuie sa traiasca!id="red">http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelusClaudiaid="green">[gravi]+21 si mami de [zana]Dacianaid="red"> - 13.01.2008 o galushca mititica
Postat

Salut!

De azi dimineata tot incerc sa ma detasez de tragedia de acasa si nu pot...Cuvintele sunt goale cu adevarat pe langa toata durerea de acolo. Pe zi ce trece inteleg tot mai mult de ce am lasat in urma 31 de ani de Romania, am pus toata viata mea si a familiei mele in 3 valize si am plecat...Si nu, nu sunt o lasa, am sperat ani de zile ca acolo se va schimba ceva, am muncit din pasiune si cu drag, cu mare drag, pe un salariu de mizerie, am cumparat o casa, am nascut un copil. ACOLO unde am crezut ca eu insemn ceva. Dar nu am insemnat nimic, nici eu, nici alte mii ca mine. Poate copilul meu va avea sansa sa nu simta niciodata ce simt eu acum...Am strans atata frustrare in mine, din toate experientele mele negative din Romania -si sunt multe, credeti-ma - incat, daca as mai fi acolo acum, cred ca as intra intr-o profunda depresie...

Ma rog ca Dumnezeu sa le vegheze drumul ingerilor plecati catre El si parintilor sa le aline durerea, desi stiu sigur ca durerea nu va disparea decat o data cu ei...

Postat

alice, ai pus degetul pe rana...imi vine sa fug cat mai repede si cat mai departe de Romania...

in alta ordine de idei: copii vostri au inceput sa aiba frica de intuneric?

ieri seara, daciana ma striga in camera ei ca o sperie zgomotul de afara, afara era liniste perfecta insa ea adorme cu muzica de nani, asa ca am linisti-o dand muzica un pic mai tare lund-o in brate sin cantandu-i. in seara asta imi spune: mami: mi-e fica de intunelic! [bang] de la varsta asta, stiu ca frica asta se dezvolta in jur de 3 anisori...am linistit-o dandu-i un ursulet care sa o apere, spunandu-i ca mami si tati au lipit stelutele din camera ei special sa sperie intunericul, am stat cu ea in camera si am tinut-o in brate cateva minute bune dupa stingerea luminii...m-a luat prin surprindere

Siluan trebuie sa traiasca!id="red">http://bebesiluan.wordpress.com/ banii nu aduc fericirea, insa cativa banuti pot aduce fericire parintilor si 5 minute in viata acestui bebelus

Claudiaid="green">[gravi]+21 si mami de [zana]Dacianaid="red"> - 13.01.2008 o galushca mititica

Postat

Remaliss, felicitari!

Alice..sunt cu gandul pe urmele tale. Si, fiind aici, in pragul unei MARI depresii...

Daciana, ba da si Iulia a inceput sa se teama de intuneric. Nu stiu..absolut brusc si fara ca, evident, sa aiba cineva dintre noi vreun amestec, sa-i fi indus o astfel de idee-din contra, eu temandu-ma de intuneric de cand ma stiu am facut tot posibilul sa o invat fara teama. Dar intra de ex intr-o camera intunecata la care inca nu ajunge sa aprinda singura lumina si se intoarce la mine in fuga: "te-ai speiat, ti-e fica". Nu stiu care-i treaba si care e solutia...

Nu uitati, peste cateva minute, sa stingeti luminile si sa plangem pentru ingeri!id="size3">id="black">

[q][q][q][q][q]

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Postat

Am vorbit cu Simo si din pacate vestile sunt cumplit de dezamagitoare. Ca sa nu mai repet, cititi aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832&whichpage=27

Natyid="purple"> mamica [biz] Iuliei Elena-esenta tare in sticluta micaid="purple"> [il]

DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! id="Arial Black">id="red">

"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Palerid="purple">

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA!

Postat

Am fost la Ghighiu, daca treceti prin Ploiesti, va indemn sa va opriti cinci minutele acolo...Le-am aprins lumanari sufletelor alora mici si lui Micu.

Alice, Theea e bine?

Alina, super!!!! Doamne ajuta!

Naty, [flo]! Inteleg ce simti...incearca sa te detasezi putin, iti va face bine. Nu sunt spitalele tale, asistentele tale, tu faci ce poti face mai bine la munca. Trebuie sa vorbim despre ce se intampla, sa aratam cu degetul, am senzatia ca daca tac, accept [q] Inca o data [flo]

Olga[gravi]cu Alexandru si mami de [zana]Ioana-Sofia

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...