Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Doamne, ce vesti!!![bang][bang]

Biata Simo...[q][q]

Camiid="purple">, mami de Maria Alexandraid="red">(02.05.2002) si de Luca Razvanid="blue">(28.03.2008)id="size1">

"life's a journey, not a destination."id="purple">
  • Răspunsuri 213
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Of, Doamne, nu pot sa cred!!![q][q] Sper din tot sufletul si ma rog ca Micul Simonei sa reziste 3 luni, iar ficatul lui Simo sa fie sanatos in urma tratamentelor!!Ce trist trebuie sa fie sufletul ei, dar trebuie sa lupte, sa mearga mai departe si sa spere ca Micul o sa se faca bine!! Trebuie sa se faca bine!!!

Dumnezeu sa aline durerea parintilor de ingeri!!E trist ce se intampla, e dureros ca se pierd vieti din cauza acestui sistem sanitar care el insusi ar trebui resuscitat! Oare vom beneficia intr-un mod cat se poate de real de o calitate ireprosabila a serviciilor medicale? In rest, ma tem ca vor fi doar vorbe, si nimic concret nu se va realiza...

Postat

alina, [pup], ma bucur ca sunteti bine!

de cand m-a sunat azi naty sa-mi spuna vestile, nu mai sunt om...m-a busit plansul in parc, imi simt mintea incleiata...offff, erau atat de aproape! situatia financiara este atat de buna! s-au strans atat de multi bani in numai 2 saptamani...inca 2-3 si ar fi fost atinsa suma si acum vestea asta, a cazut ca traznetul! trebuie sa fie o solutie!!! ma intreb, oare intr-o clinica in afara UE, tot asa sunt regulile? tot nu sunt admisi pt un transplant "de pe lista" ?[q]

mami de alexutza (10.04.2003)[zana]si [bonjovi] Teodor Mihai (10.04.2008)

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"id="red">

Postat
[q][q]off,doamne m-am gandit si m-am rugat sa fie bine...nu inteleg de ce se intampla toate astea..sper ca Bunul d-zeu sa le lumineze calea si sa-i ajute ..sunt pusi la prea multe incercari..ce o fi in sufletul lor nici nu vreau sa stiu...dar trebuie sa mearga mai departe si sa nu-si piarda speranta si gandurile pozitive..o sa fie bine,TREBUIE[ruga][ruga]
Postat

'neata!

[cafea] aromata va ofer!

In rest...nu mai am cuvinte....cu nenorocirea de la Giulesti, cu Simo si Micu....cu amaraciunile mele....

nu le mai zic acum, ca sunt probleme minore raportat la ce e in jur.

Naty, eu strang din dinti si incerc sa imi fac treaba mea cat mai bine si cat pot de mult.

Cum zice si Olga...nu e spitalul meu.....

uneori de atata strans din dinti, de atatea frustrari reprimate am impresia ca mi s-a facut sufletul de piatra!

Catalina, mami de [8**] si [aerob]

Postat

[q]inca un bebe pierdut... si plang si pt Simo si Micu, Doamne ajuta sa fie bine pana la urma, cu tratamentul simonei, iar Siluan sa reziste pana atunci... [q]

..Naty, Tuchi[pup][flo]

ma bucur tare mult pt Remaliss[pk]tot inainte..

..mie mi s-a dus naibii windowsul de acasa, asa capana se milostiveste cineva sa mi-l reinstaleze... va mai citesc de la munca cand pot..

pup si... cu Dumnezeu inainte, fete dragi..[grup]trebuie sa fim bine toate, si mai ales, puii nostri!!

Iubirea mea,id="limegreen">[9cer] MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)id="limegreen">[hot]

id="green">

Life is to precious to worry about stupid Shit!id="teal">id="Comic Sans MS">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...