ankusz Postat Iunie 15, 2009 Raport Postat Iunie 15, 2009 Buna tuturor.As avea nevoie de putin ajutor.Anul acesta in ianuarie 2009 mi-a expirat buletinul,acum in august imi va expira pasaportul.Eu am domiciliu in Ungaria,si actele necesare pentru a dovedi acest lucru.Am sunat la pasapoarte unde am primit raspunsuri diferite.1. daca am domiciliu in strainatate,si buletin maghiar nu mai am nevoie de cel roman ca sa primesc pasaport. 2. pot fi ceredesist doar daca la momentul cand cer acest fel de pasaport ei imi retrag buletinul ( care nu-l am deoarece a expirat,iar in acest fel am nevoie de unul provizoriu) Acum chiar nu stiu care e faza.Daca stie cineva astept raspuns.Multumesc Citează
ankusz Postat Iunie 15, 2009 Autor Raport Postat Iunie 15, 2009 Rog un raspuns cat se poate de mai rapid!Multumesc mult! Citează
Mona40 Postat Iunie 16, 2009 Raport Postat Iunie 16, 2009 Anku, Mai ai in Romania casa sau pe cineva din familie? eu nu ma pricep fff bine dar daca vrei poti merge in rom si sa-ti innoiesti CI dupa care soliciti Pasaport romanesc... Asta in cazul in care pentru tine e important sa ai pasaport romanesc... Mona :) 4 IUI nereusite, actualmente IUI 5 in derulare dupa trat cu menogon Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.