Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui sorinake
ieri imi era atat de rau. ma durea ovarul si spatele de mama-mama! azi nu ma mai doare nika!!!! dimineata temperatura era de 36.9, dar eu nu prea ma pricep la temperaturi ca pana acum nu aveam ce face cu ea`!!! acum tre sa incep sa ma documentez!!![:D]http://tt.lilypie.com/IiZQp2.pnghttp://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
align="right" id="quote2">36.9 e super dar depinde cat a fost si zilele trecute ,adica daca a scazut sau nuanca [mamica] de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasteriieu sunt MariaMontaje MariucaAre mama o ratusca...an1 si an2id="red">TELEDON PENTRU MIHAITA0 900 900 320-10 euro0 900 900 325-5 euroid="red">
  • Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Neata fetele

Sorinake sunt alaturi de tine[pup]

Fetelor eu uitasem cum e la cm fara ac, zici ca sunt cascada Niagara[bang]

Dar si dupa ce scap de rushi il bag pe al meu la program[:D]

Daca nu reusim [bibe] inseamna ca imi vin rushii exact cand voi spune "DA"

Anunt cu surle si trambite ca luna viitoare MA MARIT[olala]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ellenii
Multumim Cami![flo] Eu sunt convinsa ca luna asta e pas. Cred ca am ratat momentul, daca a fost vreunul.... [nani]maybe Baby[copil]
align="right" id="quote2">eu in luna in care am zis "pas" am ramas gravida [:-)))][:-)))][:-)))]Doamne Ajuta!Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga]n: 15.07.2008d: 16.08.2008ingerasul Darius-Andrei[gravi] 19+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!id="teal">bebe [baietel] Flavius CristianPOZE
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca
Neata feteleSorinake sunt alaturi de tine[pup]Fetelor eu uitasem cum e la cm fara ac, zici ca sunt cascada Niagara[bang]Dar si dupa ce scap de rushi il bag pe al meu la program[:D]Daca nu reusim [bibe] inseamna ca imi vin rushii exact cand voi spune "DA"Anunt cu surle si trambite ca luna viitoare MA MARIT[olala]
align="right" id="quote2">Felicitari,sa fie intr-un ceas bun!http://lt1f.lilypie.com/dD7Qp3.png
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca
Neata feteleSorinake sunt alaturi de tine[pup]Fetelor eu uitasem cum e la cm fara ac, zici ca sunt cascada Niagara[bang]Dar si dupa ce scap de rushi il bag pe al meu la program[:D]Daca nu reusim [bibe] inseamna ca imi vin rushii exact cand voi spune "DA"Anunt cu surle si trambite ca luna viitoare MA MARIT[olala]
align="right" id="quote2">Casa de piatra de pe acum!![flo][flo][flo][flo]Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei [ruga]n: 15.07.2008d: 16.08.2008ingerasul Darius-Andrei[gravi] 19+ [ruga] Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!id="teal">bebe [baietel] Flavius CristianPOZE
Postat

Sorinake imagineaza-ti ca sunt intr-un birou cu inca 3 colegi, si dupa ce am citit ce ai scris despre sotul tau m-a bufnit un ras, de s-au intors toti si se uitau la mine; [:I] ma scuzati[:D]

Foarte tare sotul, fara cuvinte!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...