Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

[ruga]Rugaciune pentru Stefanut[ruga]Te rugam Doamne, vindeca durerea lui Stefanut. Alunga de la el toata boala si toata neputinta. Tu, care esti doctor al sufletelor si al trupurilor, arata si acum puterea milostivirii Tale.Vindeca-l pe el, Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului Tau si Dumnezeului nostru.O, Doamne Iisuse Hristoase, primeste putina noastra rugaciune pentru Stefanut, stinge-i focul ce l-a cuprins, inceteaza-i boala, ridica-l din patul durerii, intru marirea Ta. Ca Tu esti Cel Care vindeci neputintele, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam in vecii vecilor. Amin.
id="red"> Ajutor umanitar 'DIN SUFLET PENTRU SUFLET' bb Stefanut de GinyeRO83BTRL04601201P5231800 cont in RON , Banca Transilvania, Agentia Valea Argesului, pe numele Rodino Stelianaid="red">BURTICI, COZONACI SI COZONACE
Clubul scutecelor: cap1, cap2, cap3, cap4, cap5, cap6, cap7, cap8, cap9, cap10, cap11, cap12, cap13, cap14, cap15, cap16, cap17, cap18, cap19, cap20, cap21, cap22, cap23, cap24, cap25, cap26, cap27, cap28, cap29, cap 30, cap 31, cap32, cap33, cap34, cap35, cap36, cap37, cap38, cap39, cap40, cap41, cap42, cap43, cap44, cap45, cap46, cap47, cap48, cap49, cap50, cap51,cap52, cap53, cap54, cap55, cap56
Suntem un grup de 109 de mamici cu 52 cozonacei si 60 cozonacele care au dospit cuminti timp de 40 saptamani si s-au copt dupa cum urmeaza:
COZONACEI DE OCTOMBRIEid="purple">
6 octombrie - Cristina Ecaterinaid="red"> de Vrajitoareaid="purple">, ???? gr, ?? cm, Apgar ?, 37s10 octombrie - Remus id="blue">de Anesid="purple">, 3.200 gr, 50 cm, Apgar 10, nastere naturala la 37s12 octombrie - Eduard Stefanid="blue"> de Ginye55id="purple">, 2550 gr, 47 cm, Apgar xx, nastere naturala 38s13 octombrie - Damian id="blue">de Leeloo5979id="purple">, 2980 gr, 50 cm, Apgar 8, nastere naturala cu epidurala la 36s16 octombrie - Man-Dat Christian id="blue">de Cata_Mykyid="purple">, 2520 gr, 48 cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s17 octombrie - Evaid="red"> de Mirthaid="purple">, 3550 gr, 50 cm, Apgar 7, nastere naturala la 39s20 octombrie - David Andrei id="blue">de Bebecrisid="purple">, 3200 gr, 50 cm, Apgar 8, cezariana de urgenta la 36s21 octombrie - Daria id="red">de Ireenid="purple">, surioara de Edi (09.08.2005), 3600 gr, ?? cm, Apgar ?, cezariana programata la 39s22 octombrie - Androniki id="red">de Brieid="purple">, surioara de Brianna (03.12.2002), 3600 gr, 54 cm, Apgar 9, cezariana programata la 38s23 octombrie - Raphael Nicolas id="blue">de Babyzapiid="purple">, 1700 gr, 44 cm, Apgar 9, cezariana la 35s24 octombrie - Saraid="red"> de Ancaoradea
  • Răspunsuri 206
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

[s]Victor de Nebunica-zapacica

Victor de Carmenduid="limegreen">

[s]printesa Ana de Monicus

Andra de Isaelena

Andrei de caterinasid="red">

La multe lunite, sa fiti sanatosi!

O saptamana frumoasa tuturor!

[tube]

[/tube]

Olivia id="limegreen">id="size1"> [mamica] de [bibe] David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 [9cer]

id="size1">id="purple">id="Script MT Bold">

Made in the Holy Landid="purple"> id="size1">[copil]id="limegreen">id="size1">

Sunt mare!id="size1">id="red"> My websiteid="orange">

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!id="Script MT Bold">

id="limegreen"> id="size1">

Postat
Multumim frumos de film...[pup]
Citat:
citat din mesajul lui Olivia26
[s]Victor de Nebunica-zapacicaVictor de Carmenduid="limegreen">[s]printesa Ana de MonicusAndra de IsaelenaAndrei de caterinasid="red">La multe lunite, sa fiti sanatosi!O saptamana frumoasa tuturor![tube]http://www.youtube.com/watch?v=cFLod6kgAvQ[/tube]Olivia id="limegreen">id="size1"> [mamica] de [bibe] David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 [9cer]id="size1">id="purple">id="Script MT Bold">Made in the Holy Landid="purple"> id="size1">[copil]id="limegreen">id="size1">Sunt mare!id="size1">id="red"> My websiteid="orange"> Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!id="Script MT Bold">id="limegreen"> id="size1">
align="right" id="quote2">Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) pozele melePovestea nasteriiid="blue">
Postat

Olivia MULTUMIMDIN SUFLET PENTRU URARE! Credeam ca ati uitat de noi! chiar daca am mai intrat din cand in cand nu am mai postat...multumesc...este un prilej de a reveni!

MULTUMESC SI MONICUS, o preietena adevarata! CHIAR DACA NU NE/AM MAI VAZUT DE MULT, CONTEAZA CA ESTE ALATURI ATUNCI CAND AI NEVOIE! PRIETENI LA NEVOIE SE CUNOSC! Pupicei pentru micutza Ana!

Postat
Multumim frumos draga mamaica... de Sara.. naravasa.. care nu sta deloc ... are energie multa... sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii..Si oricand te poti baza pe noi draga mamica... care mai aveam putin si te dadeam absenta.. super.. sa revii printre noi cu orice gand...
Citat:
citat din mesajul lui isaelena
Olivia MULTUMIMDIN SUFLET PENTRU URARE! Credeam ca ati uitat de noi! chiar daca am mai intrat din cand in cand nu am mai postat...multumesc...este un prilej de a reveni!MULTUMESC SI MONICUS, o preietena adevarata! CHIAR DACA NU NE/AM MAI VAZUT DE MULT, CONTEAZA CA ESTE ALATURI ATUNCI CAND AI NEVOIE! PRIETENI LA NEVOIE SE CUNOSC! Pupicei pentru micutza Ana!
align="right" id="quote2">Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) pozele melePovestea nasteriiid="blue">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui isaelena
Olivia MULTUMIMDIN SUFLET PENTRU URARE! Credeam ca ati uitat de noi! chiar daca am mai intrat din cand in cand nu am mai postat...multumesc...este un prilej de a reveni!MULTUMESC SI MONICUS, o preietena adevarata! CHIAR DACA NU NE/AM MAI VAZUT DE MULT, CONTEAZA CA ESTE ALATURI ATUNCI CAND AI NEVOIE! PRIETENI LA NEVOIE SE CUNOSC! Pupicei pentru micutza Ana!
align="right" id="quote2">Multumim mult de reprimire, promit ca voi intra zilnic, cand ma lasa pitica!
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...