Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Buna, apelez la acest site pentru ca de fiecare data cand am avut o nelamurire despre bebe aici am gasit raspunsuri.

Alexandru are in jur de 8 luni si de la varsta de aprox. 2 luni pe piciorul stang in acelas loc, apare o basicuta cu lichid la diferite intervale de timp 1.5 luni,3 luni, 4 luni si acum apare la aproape 8 luni.

Am fost la diferiti medici, am facut analize din basicuta dar nimeni nu ne lamureste ce este cu ea. Aceasta are o evolutie de 3-4 zile dupa care se sparge si ramane un semn.

Nu stim la ce doctor sa mai mergem iar ceea ce credem noi este faptul ca are o legatura interna aceasta aparitie.

Unul dintre doctori -homeopat- care la vazut a zis ca este pe partea de pancreas sau a lipsei de hidratare a bebelusului, dar el acum chiar bea apa. In rest copilul manaca bine este voios si doarme dupa programul lui fara sa dea semne ca il doare sau il deranjeaza ceva in afara de primul dintisor.

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

alex, in urma analizelor facute, care sunt rezultatele ? ce scrie exact pe buletinul de analiza ?

poate este o infectie cu un anumit germen (streptococ sau stafilococ), luat din maternitate sau cu ocazia vaccinarii la varsta de 2 luni...

poate este o reactie alergica la ceva din mediul inconjurator : detergent, balsam de rufe, lotiune de corp sau gelul de dus/sapunul folosite pentru ingrijirea pielii

cauta pe net imagini cu "impetigo", seamana cu ce are baietelul tau ?

oricum, incearca sa mergeti la cel mai bun dermatolog, pediatru sau de adulti.

e greu sa ne dam noi cu parerea, cu atat mai mult cu cat nu stim exact cum arata basicuta respectiva, sa ne dam seama daca si copiii nostri au avut asa ceva si care a fost diagnosticul pus de medic la momentul respectiv.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat

Buna,

Lui Radu ii apar periodic mai multe astfel de basicute pe talpa si degete. A inceput cu una singura.

Are diag. de "dishidroza" pus de dermatolog

Basicutele dureaza 3-4-5 zile, apoi se sparg, se usuca si pielea ramane o vreme solzoasa, rosie si apoi se cojeste. Il mananca destul de rau.

Dr a spus ca e pe fond alergic - de la alimente, ciorapi/pantofi/detergent sau stres (mi-a sugerat sa fim atenti la pers. care sta cu copilul)

Lui i-a prescris tratament cu Bioderma Atoderm PO Zinc pe termen lung + Traimcinolon S 5 zile, alt medic Advantan si Zirtec picaturi iar alt medic Advantan, Aerius si Sebamed.

Cremele de mai sus sunt cu cortizon, eu prefer sa ii tin sub control numai cu Bioderma, umblat mult cu piciorul gol si atentie la ce mananca si ce incalta. Au inceput pe la 1 an, acum aproape de 3 ii apar tot mai rar.

Numai bine si sanatate,

Raluca

Postat

Am incercat acum sa pun poze in album, dar nu mi se permite.

Pot sa va spun ca in prima zi este rosiatica dupa care se umple cu lichid incolor si este putin rosie pe margini - noi nu am vazut niciodata ce este sub ea pt ca intodeauna cand s-a spart pielea acopere locul perfect si ramane ca o cicatrice.

Ce ne frapeaza foarte tare, este faptul ca apare in acelasi loc si asta se repeta. Azi ne-am gandit ca poate fi de la nurofenul pt dintisori dar nu ne aducem aminte daca in perioadele anterioare i-am mai dat. Alt aspect, ar fi ca, atunci cand plange sau este agitat culoarea de la cicatrice devine mai rosie sau erupe, dar nu credem ca are legatura...

O sa facem o noua programare la doctor si o sa va tin la curent cu rezultatul

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...