kokorinusha Postat August 19, 2010 Raport Postat August 19, 2010 pt viitoarele mame,studente la zi am inteles ca se acorda indemnizatia de 600lei.stiti cumva daca este adevarat? Citează
marius Postat August 25, 2010 Raport Postat August 25, 2010 Da este adevarat LEGE nr. 240 din 10 iunie 2009 pentru completarea alin. (2) al art. 1 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei în vederea cresterii copilului EMITENT: PARLAMENTUL PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 403 din 15 iunie 2009 Data intrarii in vigoare : 18/06/2009 Parlamentul României adopta prezenta lege. ARTICOL UNIC Alineatul (2) al articolului 1 din Ordonanta de urgen#355;t a Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, publicata în Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 1.008 din 14 noiembrie 2005, aprobata cu modificari ssi completari prin Legea nr. 7/2007, se completeaza dupa cum urmeaza: - Dupa litera l) se introduce o noua litera litera m), cu urmatorul cuprins: "m) urmeaza cursurile de zi ale invatamantului preuniversitar si universitar, organizat potrivit legii, frecventate fara intrerupere. Sunt exceptate de la aceasta obligatie persoanele care au intrerupt cursurile din motive medicale." Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează
kokorinusha Postat August 28, 2010 Autor Raport Postat August 28, 2010 multumesc mult!!sa speram k pana nasc eu(decembrie)nu o sa se scoata si asta cum s-au scos multe altele.... Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.