Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

nu stiu daca este ok ca am scris asta aici rog moderatorii sa mute subiectul daca am gresit

ma confrunt cu o mare problema si chiar nu am la cine sa apelez

stau cu sotul meu si fetita de 3 ani in chirie intr o garsoniera conf 3 fara gaze pt care platesc 150 de euro pe luna plus cheltuieli,insa de la o vreme au aparut tott felul de probleme:s a spart o teava la baie si proprietara a promis ca o sa vina sa repare dar desi au trecut 4 aluni de atunci ci peretele dinspre baie a facut si mucegai el nu a adus pe nimeni sa repare.Eu nu am bani sa suport reparatia(costa in jur de 300 de lei0si plus ca nu consider ca e de datoria mea,instalatia fiind f veche,teava a cedat,chiar daca dansa a batotu apropo ca atat cat a stat acolo nu s a spat teava vezi doamne am spart o noi[bang]

A doau problema sunt gandacii,care s au imultit tot mai mult pt ca pe palier sta un om al strazii care aduna gunoaie si le tine la el in casa si am cheltuit o groaza de bani sa scapam de ei dar degeaba

Cel mai rau este ca garosniera care este ff mica(14 m partati0cu bucatarie in camera si baie cu dus in picioare ,fara cada sau ceva improvizat arata f f rau,noi cand am gasit aici eram disperati pt ca atunci chiria era f scumpa si noi nu avem bani si ne a convenit pretul ,am zubgravit,am aranjat si eram linistiti,dar acum am ajuns de nu chemam pe nimeni in vizita pt ca ne este rusine de casa noastra...[q]

Am o mare rugaminte la voi...daca cunoasteti pe cineva care are o garsoniera de inchiriat in sec 3 ,de preferat zona titan 1 decembrie(pt ca sunt aproape de mamaie care ma ajuta cu fetita)noi suntem dispusi sa oferim intre 150 si 200 de euro,din pacate acestea sunt posibilitatile,avem pat,masina de spalat,aragaz,birou,paote sa fie si nemobilata ca facem noi rost de mobila,dar sa fie curata si ingrijita sa ne fie si noua drag sa chemam pe cineva la o cafea

I n speranta ca v am plictisit cu toate detaliile va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati macar cu un sfat ca nu am la cine sa apelez...[flo]

,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR''

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

da eu am dar e la parter in baba novac intr un bloc super linistit calm si curat

e mare 40M este lux si e semimobilat adica tot in bucatarie exista mob aragaz frigo tot nou si pat dublu f frumos ,saltea in camera.Nu pot sa scot nimic din ce este si nici nu mai adaug ceva in plus (merg pe principiul ca cine nu are posibilitate sa si ia un dulap cum are de chirie? La mine era asa: garantie cam 2 luni plus chiria (pe care actualii i o aduceau acasa plus (intretinere curent upc pe care le plateam eu si decont la 12 Luni)Ce sa mai zic termopane peste tot inclusiv pe balcon GFP usa metalica,interfon.Casa are asigurare( nu de la stat)

renovata acum 2 SAPT dar chiria e mai mare

Actualii chiriasi pleaca caci vor fi 3 si ea a decis ca nu e spatiu suficient

Deci le respect decizia si garsoniera e de inchiriat cam in noiembrie

ps nu posed tevi sparte eu repar la mine si repar si la vecini de deasupra[bang]

cu bine

cm

Postat

www.anuntul.ro

aici gasesti multe anunturi cu garsoniere decente la pretul pe care il poti plati tu, dar nu stiu daca neaparat in sectorul 3.

succes

www.flickr.com/photos/carola456/

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Postat

carmaw,iti multumesc mult dar din pacate nu ne permitem sa dam garantie si aavans din chirie pt ca avem veniuri gen 1000 salariul meu si 800 salariul sotului plus o maogaldeata de fetita cu multe cerinte[alcool],iti multumesc totusi ca te ai oferit este frumos gestul[flo]

din pacate in paginile de anunturi am gasit dar numai prin agentie(platesti comision 50 la suta din chiria pe prima luna)si daca totusi gasesc vor avans pe cel putin 2 luni si garanie,e corect eu inteleg si punctul de vedere al propietarului insa noi nu dispunem de banii aceeaia,noi ne permitem doar sa platim chiria aunci cand ne mutam si pe urma lunar...asta e situtia...nu mi e rusine,am doar nevoie de ajutor atat si sunt si disperata pt ca eu caut de vreo sapt si degeaba[q]

am ajuns sa mi zica fetita,,mami casa noastra e mica nici nu am unde sa mi asez fetitee si le papa gandacii,,[bang][bang]

Postat

www.anunturiparticulari.ro/

nu stiu daca poti gasi sa inchiriezi fara avans. doar prin cunostinte sau de la cunostinte. urata situatie. imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu mai mult.

www.flickr.com/photos/carola456/

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Postat

buna

eu nu vroiam avans. Ai inteles gresit.

La mine s a stat dupa formula

garantie la banca (pe care o restitui dupa ce facem starea apartului la plecare)

chiria platita pe unu ale lunii

si

o suma de bani care cit de cit sa inglobeze intretinerea ,curentul upc pe luna cu reglare la 12 LUNI

Dar intr adevar vazind intrarile pe care le ai scris inteleg situatia.

O zi buna ![flo]

Postat

carmaw scuze,acum am inteles[flo]

din pacate situataia nosatra este destul de dificila si din cauza asta am apelat la voi...

sper sa gasesc ceva accesibil cat de curand,se apropie ziua fetitei mele si sper sa pot sa si serbez ziua in conditii mai decente[:D]

multumesc pentru suport[flo]

Postat

noi nu mai locuim in bucuresti, dar am stat vreo 8 ani in chirie, am schimbat 2-3 locuri.

de fiecare data am gasit apartamente faine, sub pretul pietii de la momentul respectiv.

dadeam anunt in "anuntul telefonic" cu familie tanara, cu copil , cautam...etc.exclus agentii / si ne sunau propietarii direct, scapam de agentii, am gasit asa si fara garantie, fara avans. incercati, nu puteti sa pierdeti decat cativa lei, cat costa un anunt.

bafta multa si sper ca ziua fetitei sa va prinda in noua casa.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...