Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui larisel
Si acum am sa incerc sa raspund pe rand.mariucasaraid="red"> Eu voi face ecografiile la aceeasi doctoritza care este si ginecoloaga mea. Prima programare a durat 1 luna, iar la urmatoarele ecografii si consultatii ma programez atunci cand merg pt urmatoarea data. La inceput e o data pe luna. Mie medicul de familie mi-a cerut adeverinta de la servici, desi eram inregistrata la el de vreo 2 ani. Iar trimiterea pe care mi-a dat-o acoperea cam 1.5 mil din analize, restul de 5 mil oricum le plateam. Pt ca nu am gasit nici un laborator cu plafon desi am mers pe 2 iunie (la inceputul lunii) le-am platit pana la urma pe toate, adica peste 6,5 mil.[gravi] 11+ [bebic] [bebic]odiseea noastraid="size1">id="navy">nepoteii meiid="size1">id="navy">Haideti sa il ajutam pe Mihaitzaid="size1">id="red">
align="right" id="quote2">Inseamna ca eu am avut super noroc de fiecare data. Gravidele si lauzele beneficiaza de gratuitate indiferent daca au sau nu serviciu. Cel putin asa spune legea, dar nu e obligatoriu sa fie respectata. [flo]Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si [gravi]7+
  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

OneFineDay...Feeeelicitaaari!!!!

Sa fie intr-un ceas bun si sa se nasca de asemenea intr-un ceas bun! sarcina usoara si bb sau bbei sanatosi!

la nelamuririle tale nu prea stiu ce sa zic. o fi unu or fi 2 ...te elucidezi tu mai tirziu.

Inca o data bine ai venit in gasca de Pufuleti si sa dea DD sa ne fii alaturi pina la sfirsitul celor 40 de saptamini, si si dupa aia la Scutece.

Vine Surpriza

Alina [gravi] 6+, mamica de 2 fetite, [zana] Andreea (27 iulie 2002) si [copil]Laura (5 august 2005)

Postat

OneFineDay...felicitari si bine ai venit printre noi!

Cred ca esti in al 9-lea cer [:D]!

La urmatoarea eco vei vedea mai bine cine e sau cati sunt...dar daca sunt doi stiu ca se vede si un doctor isi da seama chiar si in sarcina mica.

Bucura-te si daca or fi doi, cu atat mai bine!

Sanatate multa!

[gravi] 11+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Postat

heeeeeeeeeeeeeei! Unde sunteti?? Eu scriu doar seara de la un timp si vorbesc singura...

Veste: am intrat pe alte forumuri, mai avansate in sarcina, si am vazut ca unele fete au aflat sexul copilului si la 12 saptamani!!!!

Am emotii pentru 24 iunie...poate aflu si eu ca e fetitza!!

[gravi] 11+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Postat

Ina, Cris si OneFineDay bine ati venit in clubul nostru, srcina usoara si bebei santosi si la termen. [pup]

Onitza imi pare rau ca ai avut probleme cu Paul (am vazut pozele cu el si e un dulce [pup]) dar sper sa nu fie nimic prea grav. Pe mine m-adat gata cand ai povestit cum se roaga el pt bebe din buritca. E cu adevarat un dulcel.[pup]

Eu am zile si zile. Ieri am vomitat de doua ori dar nu am fost in stare de nimic, mai mult in pat si am dormit. Azi am fost mai bine, nu am mai dat deloc la rate[:D], chiar am mancat o ciorba de zarzavaturi (facuta de mine[:D]) Apoi mi-a fost pofta de vinete si mi-am facut si de alea[pk]

Pupici la burtici

Acum [gravi] 8+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."

Charles Baudelaire id="purple">

Postat

OneFineDay bun venit si mai ales felicitari pentru reusita. sa va vegheze DD sa fiti bine pana la capatul odiseei de 40 de saptamani si nu numai.

sanatate si sarcina usoara.

esti pe listura. [flo]

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina
Prima!!!!!!!!!!![gravi] 10+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
align="right" id="quote2">Buna,Uite cum am promis am fost la ecografia de 3 luni si am pus pozele pe album: http://picasaweb.google.ro/lillyfekete/Bebe#asta e linkulLa ecografie am facut vaginal si abdominal la vaginal am vazut profil caput, spate, coloana, manute, ochii...se invartea pe acolo de mama focului, si mi-a facut si abdominal ca poate se vede sexul si ca sa imi arate piciorusele.A fost tare emotionant de la o pata la 7 sapt sa vezi cum se misca cum da din manute si picioruse.Abia astept peste o luna inca o ecografie.De acum ecografiile vor fi abdominale, iar la 15-16 sapt poti afla sexul. Noua ne-a zis ca tinde sa credea ca e fetita dar in proportie de 60-70%. Mai sigur ne va spune luna viitoare.SI am facut si bitest care trebuie sa fie gata in 48 ore adica azi. Sa speram ca e totul bine.Apropos bebe meu are 5.58 cm. Va pup pe toate[gravi] 11+
Postat

va multumesc din suflet pentru felicitari! [pup] si va rog sa nu va suparati ca am raspuns asa greu... [flo] intru in fiecare dimineata sa vad ce mai faceti si ma bucur din inima pentru noile burtici de la noi! le felicit si le doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Marcu doarme inca si am gasit un pic de timp sa va scriu... ca dupa ce se trezeste... sa te tii... si apoi incep treaba prin casa si cand mai prind un pic de liber nu pot sa aleg decat sa ma odihnesc un pic; am devenit dependenta de canapeua asta... abia astept sa treaca primul trimestru su oboseala asta coplesitoare si starile de greata...

am fost si noi la eco, dar n-am pozica [q]; bebe e bine, in uter, varsta sarcinii corecta... mi-a dat sa fac analizele si mi-a zis sa iau 2 pastile de acid folic pe zi (de cate 5mg fiecare) - asa iau acum (eu luam doar una), dar mi se pare cam mult... bine, e doar parerea mea, ma gandesc ca dr. stie mai bine - voi cate luati?

va doresc o zi frumoasa si fara greturi! [pup]

mami de Marcuid="red"> (04.02.2006) [bonjovi] si [gravi]8+id="red">

Pozele noastre

Postat

'Neata, fetele[:D]

Capitol nou inseamna ca toata lumea de acum scrie/citeste aici? Scuzati ignoranta[batcap]

Voi ati avut ceva crampe ca cele menstruale in a doua luna in perioada cand ar fi trebuit sa vina CM? Eu m-am cam speriat ieri, am luat 2 no-spa si am stat cuminte. A fost fara pete [zid]

in consecinta, azi stau acasa, ma menajez: curatenie, strans rufe, fac papa[:D][:D] Macar Ana e la mamaia, asa ca am ritm lent si spor, nu face nimeni la loc[:D]

o zi faina, fara dat la boboci[xx(]

Cris

[gravi]9+

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...