Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui danyelana
Buna dimineata,M-am laudat degeaba ieri. [q][q] Azi m-am trezit la 5 ca sa merg la toaleta si apoi u am mai putut dormi. M-am intors pe toate partile, am incercat sa mananc un biscot pt ca incepea sa ma roada butica dar nu am scapat de dat la rate la 7 dimi. [q][bang]Acum sunt in pat ca o carpa, am mancat o portocala dar tot nu ma simt bine.Si in plus ma mai doare si un ochi, e rosu si imi va iesi ori un ulciorori o alergie. Super.[bang][pup] la burtici.Acum [gravi] 8+ cu bb mic "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."Charles Baudelaire id="purple">
align="right" id="quote2">E bine sa mananci orice mai ales daca vomiti. Eu ma chinuiam sa mananc cat de putin ca sa am ce vomita, ca altfel era mai rau si nici nu imi mai reveneam pana seara. Sper sa te lase gretzurile astea in pace cat mai curand.[gravi] 12+ [bebic] [bebic]odiseea noastraid="size1">id="navy">nepoteii meiid="size1">id="navy">Haideti sa il ajutam pe Mihaitzaid="size1">id="red">
  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Si eu am dat din nou la ratze aseara o pizza intreaga (una mica [:D]) . A fost ziua unei colege de birou si ...de...ne-am facut de cap la pizzerie, dar drumul cu masina inapoi acasa mi-a pus capac, asa ca am respectat programul normal pt fiecare seara, respectiv imbratisarea wc-ului.

[gravi] 12+ [bebic] [bebic]

odiseea noastraid="size1">id="navy">

nepoteii meiid="size1">id="navy">

Haideti sa il ajutam pe Mihaitzaid="size1">id="red">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui larisel
Si eu am dat din nou la ratze aseara o pizza intreaga (una mica [:D]) . A fost ziua unei colege de birou si ...de...ne-am facut de cap la pizzerie, dar drumul cu masina inapoi acasa mi-a pus capac, asa ca am respectat programul normal pt fiecare seara, respectiv imbratisarea wc-ului.[gravi] 12+ [bebic] [bebic]odiseea noastraid="size1">id="navy">nepoteii meiid="size1">id="navy">Haideti sa il ajutam pe Mihaitzaid="size1">id="red">
align="right" id="quote2">si eu care ma gandeam ca in vreme ce ne apropiem de 12 scapam [:D]. Sper ca macar pe la 14 sa scapam definitiv. pe mine azi m-au apucat cele mai naspa mirosuri si bineinteles ca am ajuns la bobocei in final.[pup]la toate burticile. iar pentru fetele care inca nu stiu ce e aia greata, va urez sa nu stiti in continuare, iar noua... sa scapam mai repede.[bang][gravi] 9+
Postat

Bine v-am gasit !

Sunt fericita posesoare a unei poze care-l reprezinta pe cel de-al doilea puiut al meu. Conform ecografiei, avem 6 saptamani si 5 zile [:)]

adica voi avea un pui de varsator care se va naste, probabil pe 6 februarie 2010.

[flo] [flo] [flo] [flo] [flo] [flo]

Pupici tuturor![gravi]Cosmy[9cer]si D-ra Daria(5 ani si 3 luni)

Postat

Fetelor, dar crampe premenstruale ati avut toate dupa 4 saptamani, da? Eu cum le simt, cum ma apuca groaza! Am pierdut anul trecut o sarcina la 6 saptamani si am avut crampe f puternice ...stau cu inima cat un purice.

[pup]

[gravi] 4+

Postat

Felicitari Cosmyid="red">! Bine ai venit!

Simo, sa stii ca si eu am avut crampe si inca mai am, mie doctorul mi-a dat no-spa cate 2 pe zi, dar pot sa merg pana la 6, insa nu-mi place sa abuzez, plus ca nu-mi place sa iau pastile.

[gravi] 9+

Postat
Sagetutza[pup], nu sunt atat de puternice incat sa ma gandesc sa iau medicamente si, vorba ta, n-as vrea sa abuzez daca nu e musai...banuiesc ca e firesc sa simti asa pt ca se intind toate pe acolo, nu? Mai simt si niste cutite asa cand ma ridic brusc...mai ales in zona ovarelor...cred ca toate astea sunt in legatura.
Postat
Citat:
citat din mesajul lui simona2
Fetelor, dar crampe premenstruale ati avut toate dupa 4 saptamani, da? Eu cum le simt, cum ma apuca groaza! Am pierdut anul trecut o sarcina la 6 saptamani si am avut crampe f puternice ...stau cu inima cat un purice.[pup][gravi] 4+
align="right" id="quote2">poti sa iei no-spa si daca ai mai pierdut sarcini poti sa pui si utrogestan[pup]anca [mamica] de [bibe] Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasteriieu sunt MariaMontaje MariucaAre mama o ratusca...an1 si an2id="red">TELEDON PENTRU MIHAITA0 900 900 320-10 euro0 900 900 325-5 euroid="red">
Postat

cosmyid="red"> Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!

simona2id="red"> Eu am simtit niste dureri ca cele premenstruale dar nu chiar crampe (contractii) cam pe la 4 saptamani si asta vreo 2 zile, dar nu continuu ci din cand in cand si tineau cam 2-5 minute. Cred ca erau de la implantarea embrionului in mucoasa uterina. Dureri de burtica mai am si acum cateodata, dar nu prea mari si sunt relativ scurte, care se pare ca se datoreaza intinderii ligamentelor si faptului ca uterul creste. Asa ca stai linistita si nu te mai stresa, sa stii ca tot ce simti tu se transmite la bb din burtica si nu este bine pt el. Ganeste pozitiv!

[gravi] 12+ [bebic] [bebic]

odiseea noastraid="size1">id="navy">

nepoteii meiid="size1">id="navy">

Haideti sa il ajutam pe Mihaitzaid="size1">id="red">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...