Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

[hia]

Ma alatur si eu fetelor care sufera de greturi pe tot parcursul zilei, m-au luat de ieri. Sunt din alea care trec daca mananc ceva sau cel putin se mai atenueaza. Nimic de nesuportat pana acum. Sper s-o tin tot asa.

cris, eu am intrebat ieri la farmacie cat costa bratarile astea cu biluta de presopunctura si mi-a zis ca 50 roni [wow]. Le-ai luat tu cumva mai ieftin? Imi pare rau ca ai greturi, sunt alaturi de tine! [flo]

amir10, sa-ti iasa toate analizele foarte bune!

onitza, m-au trecut fiori cand ai povestit ce-a patit Paul, bine ca n-a fost ceva serios. Ma bucur ca acum e bine, a fost super dulce cum s-a rugat el pentru bebe! [olala]

alicredo, imi pare rau ca si tu ai greturi, mai ai nitel pana in saptamana 12 cand ar trebui sa scapi de ele.

larisel, ma bucur ca esti mai bine cu greturile, ne dai speranta! Program normal de dat la rate?! [q]

onefineday, FELICITARi si bine ai venit! [flo] E o mare realizare, sarcina usoara si [bibe] sanatos iti doresc!

lillyka, foarte frumoasa e bebelusa ta! [olala] Sa-ti iasa bitestul bine!

satulica, ma bucur ca l-ai vazut pe bebe si ca e bine! [olala] Eu iau doar centrum materna, are vreo 2 mg de acid folic. Sa vedem ce o sa-mi zica si dr, n-am ajuns inca la control.

simona2, bine ai venit! Sarcina usoara si [bibe] sanatos! Pentru crampe poti sa iei no-spa, tin pumnii stransi sa fie bine de data asta!

danyelana, imi pare rau ca tot te chinuie greturile, sanatate multa la ochisor!

sagetutza, fii optimista, o sa-ti treaca greturile cand intri in sapt 12!

Cosmy, bine ai venit! [flo] Sarcina usoara si [bibe] sanatos!

Rog fetele nou venite sa ne dea datele pentru listuta: data nasterii, data ultimei menstruatii si data probabila a nasterii. Multumesc!

Nico [mamica] de [zana] Isabela (12.08.2007) si [gravi] 5+

• Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

[pup]tuturor si mii de multumiri pentru mesajele de "bun venit".

Iata cateva date despre noi:

mami: gemeni, 13.06.1977, u.m.01.05.2009, DPN:06.02.2010

Ca sa raman insarcinata cu Daria(20.03.2004), am facut tratament de stimulare hormonala, iar acum, pur si simplu s-a intamplat la 2 zile dupa o operatie de menisc[:D]

Cred ca trebuie spus si faptul ca de aproape 4 ani n-am mai folosit metode contraceptive pt ca ne doream al doilea copil....

De aceea, chiar si acum, cu poza in fata am senzatia ca visez[:D]

tati: varsator, 29.01.1976, foarte fericit in aces moment[olala]

Doctorita cu care am adus-o pe lume pe Daria, este Lorena Turculet(Filantropia), aceeasi care-mi va urmari si aceasta sarcina.

[flo]

[gravi]Cosmy 6+ si D-ra Daria[zana](20.03.2004)

Postat

onefineday,cosmyid="red"> bine ati venit,sarcini usoare si bb sanatosi

eu fac acum o mica pauza la capitolul greturi ( mamaaaa da ce bine e sa nu-ti fie mereu rau!!) si profit ca sa va citesc/scriu

astept cu nerebdare eco de maine

in alta ordine de idei-zilele trecute ma vede Daria ca ma schimonosesc de greata si ma intreaba -mama ce-i?eu ii raspund la repezeala ca ma doare burta(ca nu aveam chef sa explic ce-i aia greata)iar ea ma intreaba-plange coca?evident ca m-am topit.I-am zis ca plange un pic dar ca va fi bine daca ii da un pup.S-a executat imediat iar eu cu sau fara chef a trebuit sa-mi shimb expresia[:D]

[pup] toate burticutele

Mihaela [gravi] 8+ [copil] Daria-Stafaniaid="red">-16.11.2006

Postat

Iau utrogestan, Anca..1 la 6 ore. Oricum, cand am pierdut sarcina au fost o gramada de lucruri care au dus la asta..eram racita moarta, aveam febra, am depus efort desi sangeram, nu luam progesteron, nu stateam in pat etc etc...acum nu am motive sa fiu ingrijorata, dar, cum spun majoritatea fetelor, cred ca nu te linistesti pana nu-l simti miscand.

[flo]

[gravi] 4+

Postat

Da Da DA DA!!!!! este un samburel micut acolo la mine in burtica!!!

Doamne ce emotii!!!! nici pregatita nnu am fost!!! si inca sunt in soc si poate un pic speriata!!!!! peste 10 zile mai merg inca o data la GN sa vedm daca bate inimioara!!!!

datele mele: DN 16.11.1987 UM 14.05.2009 DPN 17.02.2010

sper sa fiu cu voi dea lungul acestei calatorii spre fericire!!!!

va doresc o zi buna si [pup] pe burtici!!!!

Postat

[pup]la gagici!fetelor!!![wow][invazie]cate suntem deja!e frumos ca suntem tot mai multe...ce imi pare rau ca nu pot sa tin pasul cu voi...va miscati asa repede...trec capitolele unul dupa altul...imi pare rau ca nu nominalizez dar va pup si va imbratisez pe toate cu drag..si pe cele mai vechi si pe cele noi!greturi fetele avem si noi...mai trec mai revin....scapam noi si de ele!daca bag ceva in gura cand sunt asa imi trece putin...numai stomacul sa nu fie gol!am fost super ocupata cu sesiunea si cu licenta acum sambata ultimele 2 ex si luni e gata licenta numai buna de predat!pfiuuu,greu mai e!am fost si la nunta...super luunga dar frumoasa....[alcool]strigau nuntasii traiasca mireasa si viitoarea mamica...asa bine m-am simtit!bebe e cuminte am facut analize maine merem la interpretat la dr.un tir de [flo]pentru fete!va doresc o zii frumoasa in continuare!

PS.scuze ca am scris asa mult dar..poate nu mai reusesc sa va scriu azi ca sunt la servici si e cam aglomerat![pup]

[gravi]8+[bebic][*]

Postat

cosmy, onefine day, simona 2, Vi4i, mcrissa bine ati venit! sarcini ushoare sa aveti ![pup][pup][pup] sper ca nu am omis pe cineva[:D]

Nik0le imi pare rau ca esti si tu cu greturi! sper sa trecem cat mai rpd peste.[pup]

onitza ma bucur ca ti-am readus zambetul pe buze .O zi minunata sa ai! pup[pup][pup]

[gravi] 9+

Postat

bubu bu daca a fost nunta ta, iti urez Casa de piatra! Ma bucur ca ati facut acest legamant toti 3.[flo][flo][flo]

eu parca azi sunt mai bine....asa ca numai pomeniti greturile ca vin ele neanuntate.eu pana in sapt 8 nu am avut nici o treaba , iar acum [bang][bang] mai semnam inca o zi in care nu am dat la boboci, poate scap[:D]

[gravi] 9+

Postat

Buna fetelor[pup]

Ma inscriu si eu pe lista voastra : DN:24.02.1976 UM:06.05.2009 DPN:09.02.2010.

Am facut saptamana trecuta testul, a iesit pozitiv, peste cateva zile am mai facut unul si a iesit tot pozitiv... sapt viitoare cred ca merg si la doctor... am inteles ca deja o sa inceapa sa-i auda inimioara.

Din fericire inca nu dau la rate, dar mi-e usor4 greata pe care o combat cu... visine... ca tot e sezonul.

Daca poate sa-mi spuna si mie cineva daca trebuie facut ceva neaparat in perioada asta sau cind si cum... v-as fi f f f recunoscatoare.

Va pupic [pup]

[gravi]6+

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...