cristinella Postat Iunie 17, 2009 Raport Postat Iunie 17, 2009 buna! Sunt noua pe la voi asa ca ar fi bine sa aveti rabdare cu mine. as dori sa stiu daca ati folosit wizzit si ce parere aveti. va multumesc anticipatid="Arial">id="black"> Citează
gabi25 Postat Iunie 17, 2009 Raport Postat Iunie 17, 2009 Eu tocmai ma ciondaneam cu bunicii mei (87 de ani) ca isi cumpara toate porcariile de la reclamele TV. Zilele trecute le-a venit si "penseta" asta pe baterii .... trebuie sa o fixezi bine pe firele de par ca sa le smulga, da o senzatie aiurea....prefer o penseta care o pot "dirija" mult mai usor....e mult mai ieftina si o pot achiziona oricand....ah si nici nu raman fara baterii. Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006) [/url]"]Evolutie Daria Poze Citează
cristinella Postat Iunie 17, 2009 Autor Raport Postat Iunie 17, 2009 multumesc, aveam si eu niste dubii. Citează
Deianira Postat Iunie 17, 2009 Raport Postat Iunie 17, 2009 Credeam ca e vorba de vreo oferta la wizz air . Good things happen to good people.id="right">id="size2">id="teal"> Citează
Vizitator bb_yasmi Postat Iunie 17, 2009 Raport Postat Iunie 17, 2009 Citat:citat din mesajul lui DeianiraCredeam ca e vorba de vreo oferta la wizz air .Good things happen to good people.id="right">id="size2">id="teal">align="right" id="quote2">si io....[:)][:)]_____________________________________________________________________"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"id="red">__________________________________________________[buburuza] happy mom Lavi & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 [buburuza] [buburuza] [buburuza] Citează
danamiha Postat Iunie 17, 2009 Raport Postat Iunie 17, 2009 Citat:citat din mesajul lui bb_yasmiCitat:citat din mesajul lui DeianiraCredeam ca e vorba de vreo oferta la wizz air .Good things happen to good people.id="right">id="size2">id="teal">align="right" id="quote2">si io....[:)][:)]_____________________________________________________________________"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"id="red">__________________________________________________[buburuza] happy mom Lavi & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 [buburuza] [buburuza] [buburuza]align="right" id="quote2">si io[:D] Citează
Clover Postat Iunie 17, 2009 Raport Postat Iunie 17, 2009 Citat:citat din mesajul lui gabi25Eu tocmai ma ciondaneam cu bunicii mei (87 de ani) ca isi cumpara toate porcariile de la reclamele TV.Zilele trecute le-a venit si "penseta" asta pe baterii .... trebuie sa o fixezi bine pe firele de par ca sa le smulga, da o senzatie aiurea....prefer o penseta care o pot "dirija" mult mai usor....e mult mai ieftina si o pot achiziona oricand....ah si nici nu raman fara baterii.Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)"]Evolutie Daria[/url]Pozealign="right" id="quote2">Cred ca la 87 de ani merge sa iti faci tacanelile care ti-au mai ramas[:)]id="size3">id="green">id="Georgia"> Citează
ANITA75 Postat Iunie 30, 2009 Raport Postat Iunie 30, 2009 mai clover daca ii tin buzunaru' ce te intereseaza[:D] Citează
Alyssax Postat Mai 12, 2011 Raport Postat Mai 12, 2011 Sincera sa fiu, mi-as fi dorit sa gasesc pareri despre acest produs inainte ca eu sa-l comand. Este o mare prostie si nu-l recomand nimanui. Exceptand faptul ca dupa ce l-am comandat cu suma de 160 lei de la MediaShop Romania, am vazut pe alte site-uri acelasi produs de 3 ori mai ieftin. Am asteptat 3 saptamani acest "minunat" produs. Dupa ce l-am primit, in sfarsit, l-am incercat. De 2 bani e mult spus. Am vrut sa ma pensez cu el, dar insistam la un firicel de par cate 20-30 de secunde. N-are nicio treaba cu publicitatea facuta la tv. Pentru ca ma grabeam, am continuat sa ma pensez cu penseta si o perioada nu l-am mai folosit. Ieri, cand sa incerc sa-l folosesc din nou, SURPRIZA! Aparatul era mort. I-am schimbat bateriile si nimic. O contactez pe o lady, pe care o contactasem si cand comandasem produsul si-i zic de problema. Mi-a raspuns ca nici vorba de returnat banii pentru ca asta trebuia sa se intample in termen de 10 zile de la intrarea in posesia aparatului. A zis ca-mi vor da un alt Wizzit la schimb, dar ce sa fac cu o alta porcarie de aparat? Asta imi va fi invatatura de minte. Produsele comandate prin intermediul publicitatii la tv sunt de proasta calitate. ileana și carmaw 2 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.