Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Eu tocmai ma ciondaneam cu bunicii mei (87 de ani) ca isi cumpara toate porcariile de la reclamele TV.

Zilele trecute le-a venit si "penseta" asta pe baterii .... trebuie sa o fixezi bine pe firele de par ca sa le smulga, da o senzatie aiurea....prefer o penseta care o pot "dirija" mult mai usor....e mult mai ieftina si o pot achiziona oricand....ah si nici nu raman fara baterii.

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)

[/url]"]Evolutie Daria

Poze

Vizitator bb_yasmi
Postat
Citat:
citat din mesajul lui Deianira
Credeam ca e vorba de vreo oferta la wizz air [:D].
Good things happen to good people.
id="right">id="size2">id="teal">
align="right" id="quote2">si io....[:)][:)][:)][:)][:)]_____________________________________________________________________"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"id="red">__________________________________________________[buburuza] happy mom Lavi & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 [buburuza] [buburuza] [buburuza]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
Citat:
citat din mesajul lui Deianira
Credeam ca e vorba de vreo oferta la wizz air [:D].
Good things happen to good people.
id="right">id="size2">id="teal">
align="right" id="quote2">si io....[:)][:)][:)][:)][:)]_____________________________________________________________________"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"id="red">__________________________________________________[buburuza] happy mom Lavi & [buburuza] ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 [buburuza] [buburuza] [buburuza]
align="right" id="quote2">si io[:D]
Postat
Citat:
citat din mesajul lui gabi25
Eu tocmai ma ciondaneam cu bunicii mei (87 de ani) ca isi cumpara toate porcariile de la reclamele TV.Zilele trecute le-a venit si "penseta" asta pe baterii .... trebuie sa o fixezi bine pe firele de par ca sa le smulga, da o senzatie aiurea....prefer o penseta care o pot "dirija" mult mai usor....e mult mai ieftina si o pot achiziona oricand....ah si nici nu raman fara baterii.Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)"]Evolutie Daria[/url]Poze
align="right" id="quote2">Cred ca la 87 de ani merge sa iti faci tacanelile care ti-au mai ramas[:)]id="size3">id="green">id="Georgia">
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Postat
Sincera sa fiu, mi-as fi dorit sa gasesc pareri despre acest produs inainte ca eu sa-l comand. Este o mare prostie si nu-l recomand nimanui. Exceptand faptul ca dupa ce l-am comandat cu suma de 160 lei de la MediaShop Romania, am vazut pe alte site-uri acelasi produs de 3 ori mai ieftin. Am asteptat 3 saptamani acest "minunat" produs. Dupa ce l-am primit, in sfarsit, l-am incercat. De 2 bani e mult spus. Am vrut sa ma pensez cu el, dar insistam la un firicel de par cate 20-30 de secunde. N-are nicio treaba cu publicitatea facuta la tv. Pentru ca ma grabeam, am continuat sa ma pensez cu penseta si o perioada nu l-am mai folosit. Ieri, cand sa incerc sa-l folosesc din nou, SURPRIZA! Aparatul era mort. I-am schimbat bateriile si nimic. O contactez pe o lady, pe care o contactasem si cand comandasem produsul si-i zic de problema. Mi-a raspuns ca nici vorba de returnat banii pentru ca asta trebuia sa se intample in termen de 10 zile de la intrarea in posesia aparatului. A zis ca-mi vor da un alt Wizzit la schimb, dar ce sa fac cu o alta porcarie de aparat? Asta imi va fi invatatura de minte. Produsele comandate prin intermediul publicitatii la tv sunt de proasta calitate.

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...