Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Cap anterioare:

FIV IASI http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128813

FIV IASI (2) http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134216

Ceva informatii utile:

- FIV in Iasi: Omini Clinic www.ominiclinic.ro (prof. Mircea Onofriescu, dr. Adrian Bors in colaborare cu prof. Marinescu, dr. Dracea de la sp. Giulesti, Bucuresti) - preturi orientative 7000 RON + medicatia de stimulare (1000 - 2000 RON)

- Inseminare artificiala in Iasi: Ominic Clinic (sunt mai multi doctori care fac aceasta procedura) - preturi 400 RON inseminare + 450 prepararea spermei.

Alte cabinete unde se face IA: Medis, dr. Mihaela Grigore: 200 RON (IA + preparare sperma), cabinet Avicenna, dr. Razvan si Demetra Socolov, cab. prof. Onofriescu (langa Billa)

Asteptam alte informatii de la fetele care mai stiu noutati.

Analize necesare pt FIV/ IA(exista laborator la Omini, dar se pot face si in alte parti in Iasi: Praxis, Profamilia, Biomed, Larmed, Synevo, etc).

- profil hormonal ziua 3: FSH, LH, estradiol, progesteron (obligatoriu ziua 2/3), testosteron, prolactina, DHEA, cortizol (orice zi)

- profil hormonal ziua 14 (ziua ovulatiei): FSH, LH, estrdiol

- profil hormonal ziua 21 (la o saptamana dupa ovulatie): progesteron, estradiol

- HSG

- spermograma/ spermocultura sot

- analize zoonoze (anticorpi: Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Toxoplasma, Rubeola, Citomegalovirus, etc.

- test Papanicolau din secretie vaginala

- analize uzuale de sange: HEMOLEUCOGRAMA, UREE, CREATININA, GLICEMIE, CALCEMIE, TGO, TGP, GRUP+RH, COAGULOGRAMA

Daca am uitat sau gresit ceva, va rog spuneti-mi.

• Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...