Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Erina
Daca iese rotavirus sunt impacata ca nu mai am nici un regret ca nu putem ajunge la petrecere. Nu puteam risca sa imbolnavim pe cineva....asta si faptul ca putine mamici mai au placerea sa scrie...
align="right" id="quote2">

Mah... pai pana pe 4 septembrie trece si mama mare a lu' virusu' asta!
Dar parca nu ajungeati din motiv de vacanta!?

Placerii de a scrie eu nu-i gasesc loc in ecuatia petrecerii... dar stiu ca fiecare are ecuatia lui! [;)]
Fruntea sus, copiii o sa fie bine mai repede decat te astepti! [flo]

=====================
Mami de Ioana id="red"> (27.09.2007)id="Comic Sans MS">
  • Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Sabina
ma simt in fiecare zi un pic mai bine. da, la consult si ce-o sa-mi zica nenea dr sa mai fac in plus:) Deocamdata el nu mi-a raspuns la mail, am facut programarea la clinica direct, e plecat in concediu. Deci nu prea stiu cat o sa stau...si de aia nu mi-am luat inca nici biletul de avion.
align="right" id="quote2">Parca nici el nu putea sa faca mai mult decat astia de aici... Si-a schimbat opinia?=====================Mami de Ioana id="red"> (27.09.2007)id="Comic Sans MS">
Postat

habar n-am, ca n-am mai vorbit cu el.

Insa el avea alta parere despre dozarea cortizonului cand ajung la doza mica. Plus ca e posibil sa-i vina niste idei despre cauze.

Si mai e posibil ca aflind de al treilea episod de hemoliza sa aiba alta opinie decat in ianuarie....

Om vedea.

Eu acuma ma gandesc ce fain ar fi sa am cat de cat hemoglobina ca sa am energie sa fac poze si shopping [:D]

idei de magazine?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui Sabina
sa fac poze si shopping [:D]
idei de magazine?

align="right" id="quote2">

Daca as fi tu m-as limita la poze...

Shopping la Viena nu-i specialitatea mea... [:)]

=====================
Mami de Ioana id="red"> (27.09.2007)id="Comic Sans MS">
Postat

poate se milostiveste lavinia sa-mi spuna...ca n-a mai dat de mult pe-aici:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Postat

Erina, sanatate multa lui David.[pup]

Luy, ma bucur ca ai revenit in forta de la munte, asta inseamana ca a fost super.[pup]

Iti propun sa facem o listuta cu participantii si sa stabilim detaliul legat de cadoul pt tombola...

As deschide eu lista dar am pierdut sirul zilele......[bang] si nu as vrea sa uit pe nimeni, poate ne ajuta fetele care au spus ok 4 sept.

[pup][pup]

Cecilia si [copil]Cristian Mateiid="red"> (07.09.2007)

Postat

Buna seara!

Am lipsit foarte multa vreme de pe forum insa sa stiti ca suntem foarte bine toti.

Tudor s-a dezvoltat frumos, e tare vorbaret...in sfarsit...si la fel de energic.

Eu si tati avem f mult de lucru la serviciu si dupa amiaza cum ajung iua copilul si ies in parc....in fiecare zi....seara pic franta asa ca nu mai am timp de mine.

Am mai citit printre randuri de doua saptamani incoace si vad ca au ramas aceleasi fete pe pozitie la vorbarie...ma bucur ca nu ati renuntat la forum ca mine

[q].

De multe ori ma intreb oare alte mamici, mai ales cele cu 2 copii, cum se descurca cu timpul ca eu sincer nu mai pot[q]

Va salut cu drag, felicitari noilor mamici si gravidute, sa fiti sanatosi cu totii!

Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)

Postat

Yaiaid="brown">, si eu vreau sa o duc pe Lisa la dentist. Aici este control obligatoriu si gratuit organizat prin gradinite, dar cred ca undeva la 4 ani. In rest, recomandarea e undeva la 2 ani, dar fiecare face cum vrea, mai ales ca dentistul de plateste pt orice si oricine!! Noroc ca noi avem asigurare privata si avem 2 controale si igienizari gratuite pe an, plus lucrari partial acoperite...

Mda, vine iarna la voi. Nu vrei sa stii cum imi curgeau pielile peste pantaloni azi iarna si bineinteles ca nu incapeam in hainele de iarna, ma refer la paltoane etc. Noroc ca am reusit sa trec iarna cu hanorace si "jersee". Din incapatanare, bineinteles, ca nu am vrut sa imi iau haine "mari" [:D]. Dupa ce s-a intarcat Adam mi-am mai revenit, m-am mai subtiat si am inceput sa pun hainele mai mari la "naftalina". Dar am asa o ambitie s anu imi cumpar haine maricele, ca sa fiu "fortata" sa slabesc sa intru in cele superbe ce mi le-am luat deja pt vara ;)

[pup] cu drag :*

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

[zana] Lisa Maria 01.10.2007

[copil] Adam Joshua 07.10.2009

Postat

Piciuid="brown">, iuhuuuu, hai cu vesti detaliate!!! Lasa depresurizarea, ca se mai intampla. Sper ca toate merg bine si rutina noua ati stabilit-o fara mare stres.

Pup the bear family [pup]

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Postat

Miruna, Olivia si Cristiid="brown">, La Multi Ani, sa cresteti frumosi, sanatori si isteti foc!!!

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...