Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Carpatinaid="brown">, deci?!? Astept cu nerabdare detalii...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

[zana] Lisa Maria 01.10.2007

[copil] Adam Joshua 07.10.2009

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

Erinaid="brown">, multa sanatate puiutilor [pup]. Saracutii, ce rau e sa nu iti fie bine... Lisa inca trage dureri de burtica dupa o enterocolita ce a dus-o pe picioare. Dupa 4-5 saptamani! Ii mai dau 2 si o duc IAR la medic. Dar doctora mi-a zis ca ia si 2 luni (!) pana i se reface complet flora...

Tin pumnii sa scapati repede! [pup]

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Postat

Sabinaid="brown">, tin pumnii sa fie totul bine la Viena. Si relax... Ca si Carpatina, cred ca mai castigata vei fi doar cu pozele. Fain desenul lui Gh.

Postat

Am hranit multimea si acum dorm. Lisa a adormit dupa 1/2h, iar Adam a refuzat somnul la ora obisnuita si s-a culcat dupa 1h si dupa 1 felie de paine si lapte (asta dupa ce a mancat ff bine la pranz). Aaa, vise sa (a)doarma de-odata [nani]. Poate candva...

Asa... Desi. Sambata am fost cu nazdravanii mei pe plaja. A fost frumos si soare, undeva la 19-20*C, dar cam frigut daca intra soarele dupa vreun nor. Am plecat de dimineata pe la 10 si pe la 12:30 am votat acolo pe plaja si apoi am mers la o cafenea sa mancam. Am fost numai eu cu ei, ca sotul a avut o conferinta... Apoi ne-am intors sa zicem "bye-bye" plajei si sa mergem la baie, apoi putin in parcul de pe plaja si la masina si acasa. Amandoi au cazut lati in masina. Adam s-a trezit in momentul in care am oprit motorul acasa. Pe Lisa am dus-o in patul ei si a dormit pana la 6:30 cand a trezit-o sotul, ca ne gandeam ca se culca la 12!!! Dar totul a fost ok. As fi mers si azi cu ei pe plaja, desi am de condus vreo 40' intr-o directie. Numai ca e innorat si sta sa ploua :(

Weekendul viitor e Father's Day, asa ca sotul a primit o masina de cafea Phillips si va mai primi niste carti de citit cu copiii [:D].

Eu de ziua mea m-am cadorisit pana la urma cu o geanta superba, pe care insa am trimis-o soacrei de Sf. Marie cu niste prieteni ce plecau in RO. Sper sa ii placa [8D]. Mi-as fi luat un set de oale Scanpan, dar ma gandeam ca de ziua mea se cade sa fiu mai individualista. Oalele de Craciun, ca nu e urgent, si un storcator de fructe, ca vine vara si vom baga suc la greu, plus ca vom face propria noastra "inghetata" - suc pe batz, daca vreti, ca stiu ca sigur Lisa va adora rezultatul, de altfel si Adam...

Acum fug sa tiparesc "zilele saptamanii" pt cand se trezeste Lisa - avem un proiect de facut, ca sa avem acasa ce au si la gradi. Ii place sa fie "teacher", "miss Lisa", dar ne lipsesc unele chestii esentiale [:D], carduri cu zilele saptamanii si starea vremii ar fi unele din ele...

sa va mearga bine [pup]

Postat

Neata!

Are cineva o cafea tare, ca imi pica capul pe birou. Si am la treaba...

In fine. Ieri am fost la strand cu nisteprieteni. COpii extra incintati, nu prea i-am scos din apa, adultii asa si asa. AM fost la Moghioros pentru prima (si cred ca si ultima)data. Nu prea mi-a placut. Destul de schump pentru conditiile oferite. Oricum, important e sa nu luam vreo bacterie ceva, ca in rest...nu mai conteaza.

Despre petrecere si pt noi e ok 4 sept, sper sa reusim si noi sa venim, ca infiecare an a aparut cite ceva.

anca, mami de [copil] Vladut... 06.10.2007

Postat

am io cafea tare, Movenpick;)

Adi, cum adica ti-ai luat geanta si ai trimis-o la soacra, loL:))

cat despre dormit deodata copiii...si ai mei f f rar....

Acuma Sofia e mare, daca nu doarme, citeste, dar Gh a inceput sa refuze somnul de pranz si sunt o tortura orele alea....

va trimit pe mail niste poze cu mine slaba.

Acum am aproape 6 kile in lus fata de atunci. Arat ca o purcica:((, asa ca intr-adevar ar trebui sa las mofturile cu shopppingul, ca nu am pe cine pune haine frumoase (copiii excluded)

Piciulescu, vreau anamneza la situatia dumitale.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">id="size1">

Cum mi-am alaptat copiiiid="Book Antiqua">id="size2">id="maroon">

Sabina's blogid="teal">, [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> si [yum] bb Gheoid="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">id="teal">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaiaid="brown">, si eu vreau sa o duc pe Lisa la dentist. Aici este control obligatoriu si gratuit organizat prin gradinite, dar cred ca undeva la 4 ani. In rest, recomandarea e undeva la 2 ani, dar fiecare face cum vrea, mai ales ca dentistul de plateste pt orice si oricine!! Noroc ca noi avem asigurare privata si avem 2 controale si igienizari gratuite pe an, plus lucrari partial acoperite...Mda, vine iarna la voi. Nu vrei sa stii cum imi curgeau pielile peste pantaloni azi iarna si bineinteles ca nu incapeam in hainele de iarna, ma refer la paltoane etc. Noroc ca am reusit sa trec iarna cu hanorace si "jersee". Din incapatanare, bineinteles, ca nu am vrut sa imi iau haine "mari" [:D]. Dupa ce s-a intarcat Adam mi-am mai revenit, m-am mai subtiat si am inceput sa pun hainele mai mari la "naftalina". Dar am asa o ambitie s anu imi cumpar haine maricele, ca sa fiu "fortata" sa slabesc sa intru in cele superbe ce mi le-am luat deja pt vara ;)[pup] cu drag :*
align="right" id="quote2">Aici se merge la control obligatoriu la 1 an ca sa se evalueze starea dintilor de lapte, pentru ca sunt foarte importanti pentru dintii permanenti. Eu am o prietena a carei fetita a avut dintii iesiti foarte tarziu si si acum ii sunt tare firavi si inca nu-i are pe toti, desi a trecut de 3 ani. Si ei vor sa afle toate chestiile astea. Nu stiu insa ce recomanda, probabil vit. D pentru fixare calciu si bombonele cu xylitol.In plus, mai arata periajul corect, mai dau cate o periuta cadou...chestii de genul asta.In asigurarea noastra privata nu intra dentistul deloc.Ai stiut bine, nici mie nu-mi vine sa cumpar haine mari, mi-e teama ca nu mai slabesc. Oricum, noi abia peste vreo 3 saptamani incepem diversificarea, deci abia in toiul iernii daca oi putea sa trec la ceva regim sa intru in haine mai mici...sper sa ma descurc cumva, sunt sigura ca m-as lasa pe tanjala daca mi-as lua haine 'pe masura'.[:)][pup] multi de la polul opus!===============================================Irina, mami de Tudor Cristianid="blue"> (08.10.2007) id="blue"> si Alexia Brianaid="red"> (30.03.2010) id="red">id="size2">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Dar doctora mi-a zis ca ia si 2 luni (!) pana i se reface complet flora...
align="right" id="quote2">

Iaurt, iaurt, iaurt! Reface flora si functioneaza si ca pansament stomacal!
[pup] Lisa pe burtica!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristianid="blue"> (08.10.2007) id="blue"> si Alexia Brianaid="red"> (30.03.2010) id="red">id="size2">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...