Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

---------------------------- *id="size3">

---------------------------- Iid="size3">

--------------@@@@@@@@@@@@@@

--------------{~*~*~*~*~*~*~*~*~}

--------------{~*~*~*Happy*~*~*~*}

--------------{~*~*~*~*~*~*~*~*~}

----------@@@@@@@@@@@@@@@@@@

----------{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}

----------{~*~*~*~ Birthday~*~*~*~*~*}

----------{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~}

------@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

------{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}

------{*~*~*~*~*~* MEXXA*~*~*~*~*~*~*}

------{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*}

----@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._id="Script MT Bold">

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiuid="blue">, Luanaid="blue">, Almaid="blue">id="blue">

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! id="size1">

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Postat

Doar nu v-ati culcat acum, in toiul petrecerii? Sa vedeti maine, iar se plang fetele care au lipsit. Dar pastram si pt ele o felie de p...aaaa. Tort am vrut sa zic. Sau maine coacem alta/altul?

Principe, latisi pagina, da te rog un space intre cantareti, sa ramana prima pagina frumoasa, pt Mexxa. Mersi.[pup]

_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._id="Script MT Bold">

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiuid="blue">, Luanaid="blue">, Almaid="blue">id="blue">

Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! id="size1">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...