Ayla21 Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 ---------------------------- *id="size3"> ---------------------------- Iid="size3"> --------------@@@@@@@@@@@@@@ --------------{~*~*~*~*~*~*~*~*~} --------------{~*~*~*Happy*~*~*~*} --------------{~*~*~*~*~*~*~*~*~} ----------@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ----------{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} ----------{~*~*~*~ Birthday~*~*~*~*~*} ----------{~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~} ------@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ------{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} ------{*~*~*~*~*~* MEXXA*~*~*~*~*~*~*} ------{*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*} ----@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._id="Script MT Bold"> Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiuid="blue">, Luanaid="blue">, Almaid="blue">id="blue"> Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! id="size1">
mexxa Postat Iunie 18, 2009 Autor Raport Postat Iunie 18, 2009 ce frumoasa intrare[olala] Andreea, mamica ingerasului luptator... id="purple">id="Comic Sans MS"> Sebi are nevoie de voi!!!id="red">id="Comic Sans MS">Sebicu web'site[ruga]id="green">id="Comic Sans MS"> Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....id="black">id="size1">
principe Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 LA MULTI AAAAANIIIIIIIIIII!! SA CURGA SAMPANIA ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule..
principe Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 [yami][cheers][cor] [disco][foto] [fum][bere] [cafea] ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule..
mexxa Postat Iunie 18, 2009 Autor Raport Postat Iunie 18, 2009 [cheers][berica] Andreea, mamica ingerasului luptator... id="purple">id="Comic Sans MS"> Sebi are nevoie de voi!!!id="red">id="Comic Sans MS">Sebicu web'site[ruga]id="green">id="Comic Sans MS"> Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....id="black">id="size1">
mexxa Postat Iunie 18, 2009 Autor Raport Postat Iunie 18, 2009 Asta da petrecere....[alcool] Andreea, mamica ingerasului luptator... id="purple">id="Comic Sans MS"> Sebi are nevoie de voi!!!id="red">id="Comic Sans MS">Sebicu web'site[ruga]id="green">id="Comic Sans MS"> Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....id="black">id="size1">
principe Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 pai,nu,asa se cuvine.. daca-i bal,bal sa fie[pup] ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule..
mexxa Postat Iunie 18, 2009 Autor Raport Postat Iunie 18, 2009 daa aasa este Andreea, mamica ingerasului luptator... id="purple">id="Comic Sans MS"> Sebi are nevoie de voi!!!id="red">id="Comic Sans MS">Sebicu web'site[ruga]id="green">id="Comic Sans MS"> Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....id="black">id="size1">
lizzy Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 la multi ani andreea!!! [flo] …I want to build a bridge from my world into yours. Will you meet me half-way? Maybe one day, can it really be that simple?! To shower you in unconditional love, not leave you to flounder, But inspire you to test the waters of this alien land… (‘Open Your Eyes’ - T.Granell)id="size1">id="purple"> Licurici, in sufletul nostru pentru totdeaunaid="size1">
Ayla21 Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Doar nu v-ati culcat acum, in toiul petrecerii? Sa vedeti maine, iar se plang fetele care au lipsit. Dar pastram si pt ele o felie de p...aaaa. Tort am vrut sa zic. Sau maine coacem alta/altul? Principe, latisi pagina, da te rog un space intre cantareti, sa ramana prima pagina frumoasa, pt Mexxa. Mersi. _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._id="Script MT Bold"> Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiuid="blue">, Luanaid="blue">, Almaid="blue">id="blue"> Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! id="size1">
Postări Recomandate