mirelam Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Fetelor, Am si eu nevoie de un medicament pentru imbunatatirea memoriei, care sa ma ajute in perioada urmatoare (in iulie am licenta si nici timpul, nici varsta nu ma mai ajuta asa tare ) Am vazut ca se face reclama la televizor la Memoplus, dar oare e bun? Stie careva altceva? Ce as putea lua? Mirela, mamica lui Andrei Citează
delsim Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 poti lua un tonic cerebral gen Piracetam 400mg 2tb/zi, dimineata si la pranz( asta e romanesc- exista si produse straine cu aleeasi substanta activa) Si memoplus-ul e ok. De asemenea poti lua orice preparat care contine lecitina (de exp de la Doppel Hertz) Delia "Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer Citează
sanziana72 Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Memo On, e un amestec ayurvedic de plante pentru imbunatatirea memoriei. "We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997) Citează
Deianira Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Si eu am licenta curand si ma pregatesc intens cu ciocolata . Bafta! Good things happen to good people.id="right">id="size2">id="teal"> Citează
emilia_m Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Incearca Lecitina. Cea de la Walmark e cea mai buna. Bate Memoplus de departe. P.S.:Bafta si uita de emotii! Emilia M Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. Citează
octopusu Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Acum cativa ani, sotul meu se pregatea pt licenta si lua lecitina. La un moment dat ma intreba pe mine daca stiu, daca isi luase el lecitina pe ziua respectiva.....[:D] Citează
denisabia Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Mie Memoplus mi-a dat stari de neliniste si am renuntat in primele zile. Lecitina de la Walmark de 1200 mg 18 Roni, eu am gasit mai ieftin si mi-a fost recomandat de la Rotto Natura acelasi produs e 13 Roni, dar l-am gasit doar la HelpNet in Brasov.Oricum Lecitina daca o iei in concentratie mai mare cred ca ti-e de folos.In plus de la aceeiasi firma iau complex de B-uri si vit C.Ideea e sa iei si un supliment care sa-ti atenueze starea de efort intelectual prelungit. http://community.webshots.com/user/denisabia Citează
cait Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Mai citisem ca Gingo Biloba este buna pentru memorie.Dar sincer mi se pare ca vei lua cam tarziu pentru ca toate medicamentele daca le putem numi asa pe baza de plante au o actiune in timp nu asa idntr-o data. vezi ca lecitina e posibil sa-ti provoce si stari de foame dar daca nu ai probleme cu greutatea nu e bai. Cait Home is where heart is... Citează
XIO Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Nu Piracetam!!!!!!! In primul rand ca se da in diverse boli AVC,tulburari de comportament ,alcoolici , etc pt. sustinere.E adevarat ca scrie ca amelioreaza procesele de invatare , dar am intrebat profesorii si au spus NU. Cand invatam la farmacologie , adica o carte de vreo 400 de pagini pe de rost, numai medicamente , denumiri si altele , am ajuns si la pagina cu psihostimulantele , am vazut descrierea de mai sus si am zis ca mananc cartea aia. Mi-am cumparat frumos cutiuta , farmacista se uita la mine cu o spranceana ridicata , a zis si ea sa nu iau , dar deh ! Scrie la efecte adverse "agitatie , neliniste". Eu in schimb am dormit efectiv toata ziua , nu am putut sa invat nimic[:D] Nu spun ca se intampla asa la toti , dar na...trebuie doar la tine sa e intample. Eu am luat lecitina dar nu am vazut nimic fabulos. O colega ia vit. B si lecitina, ea zice ca o ajuta . Cred ca si astea din comert de care spune Denisa sunt OK. Am un prieten care mi-a spus ca la fiziopatologie , care e examenul de baraj in facultate a avut 2 colegi care au luat amfetamine. In 2 zile au invatat 2 carti, dar dupa aia s-au simtit ca dracu , mai putin si ajungeau la spital.Asa ca sa nu te bagi la asa ceva. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/greecky/ Citează
Tzuni Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Io zic sa iei SuperSlim ca tot e la moda! Si mai si slabesti! XIO Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.