Administrators desprecopii Postat Iunie 18, 2009 Administrators Raport Postat Iunie 18, 2009 Am citit ca exista ochelari speciali de protectie - pentru munca la computer. Aici in Olanda nu exista de cumparat insa am citit pe web ca exista. Stiti ceva - de unde as putea sa imi iau si eu? Ma deranjeaza uneori lumina de la ecranul computerului. mersi si ochi sanatosi va doresc m Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> iubesc:id="red">www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ Citează
mishutza Postat Iunie 18, 2009 Autor Raport Postat Iunie 18, 2009 Sotul eu si-a facut in Romania,pe el il usturau ochii foarte tare si ii lacrimau.A fost acolo la un control,totul era ok,dar isi obosea ochii prea tare de la calculator.A primit ochelarii,au fost cam 50 de eruo acum 2 ani,si recomandarea sa foloseasca zilnic picaturi,cele numite lacrimi false,nu mai stiu denumirea firmei. Si a functionat.Ii purtam amandoi,cu randul,care are mai multa nevoie la pc.Dar el are prioritate. Citează
andacos Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Eu cred ca doar oftalmologul poate rezolva problema!Ultimul control cind l-ai facut? de acord cu lacrimile false,care reduc senzatziile de usturime si mincarime!Se pot lua fara probleme de la farmicie fara retzeta!de fapt am vazut si-n supermarket! Dana Citează
marius Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 Daca monitorul este LCD - nu mai este cazul de ochelari de protectie. Daca insa ai probleme chiar si cu un LCD - trebuie consultat un oftalmolog - problemele sunt de alta natura. Ochelarii de protectie pt monitoare sunt utilizabili in cazul in care discutam de monitoare radiative. LCD-urile nu intra in aceasta categorie. Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video Pagina legislativa Citează
Delphinas Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 tot din cauza calculatorului imi oboseau si mie ochii. am mers la oftalmolog si mi-a recomandat lentile cu reflexe...ii port doar la serviciu ca nu am LCD si ma simt grozav de bine. [flo]Povestea unui Licuriciid="red">id="size3"> Pozeid="blue">, Just Meid="blue"> Infertilitatea este o boalaid="red"> Bazar pt Mihaitaid="size3">id="blue"> Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euroid="size3">id="blue"> [sofer] ambitioasaid="navy"> Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OMid="red">id="size2"> e lucru mareid="blue"> Citează
Clover Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 N-ai nevoie de ochelari pentru LCD. Solutia sunt lacrimile artificiale si indepartatul privirii de la calculator din cand in cand, de preferinta la fiecare ora. Mai mult http://www.healthmad.com/Occupational-Health-and-Safety/Protect-Your-Eyes-From-the-Computer.429211 id="size3">id="green">id="Georgia"> Citează
Administrators desprecopii Postat Iunie 18, 2009 Administrators Raport Postat Iunie 18, 2009 Am fost la un test de ochi si mi-au spus ca nu am nevoie de ochelari. Insa lucrez intr-o camera foarte foarte luminoasa si de asta am senzatia ca ma oboseste lumina. Poate ca trebuie sa pun niste storuri totusi. va pup si multumesc pentru sfaturi. Lucrez la laptop asta e LCD sau nu? Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> iubesc:id="red">www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ Citează
marius Postat Iunie 18, 2009 Raport Postat Iunie 18, 2009 LCD - 100% Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / Video Pagina legislativa Citează
misha71 Postat Iunie 20, 2009 Raport Postat Iunie 20, 2009 Iti poti lua ochelari cu lentile antireflex, cu dioptrii 0 (zero). Sint de mai multe feluri, dar cei mai buni ar fi cei cu 3 straturi (bat spre verde). Nu stiu daca sint cu mai multe straturi. Eu am de 3 ani si ii folosesc chiar daca am LCD-uri peste tot. Si LCD-ul dauneaza, mai putin ce-i drept decit CRT-ul, dar totusi e nociv. Sanatate! **************************************************************** Drum bun, licurici iubit!id="size4">id="green"> O inimioara are nevoie de voi!id="red"> / Blogul cu ingerasiid="teal">id="Lucida Console"> POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!id="orange">id="Comic Sans MS"> Teledon Mihaita - ROMTELECOM 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 eurid="red">id="size3"> Mishaid="red"> mami fericita de [copil] Alexandru (14.03.2008)id="blue"> excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii [flo](LadyJ)[flo] Citează
Alexa Ioana Postat Iunie 20, 2009 Raport Postat Iunie 20, 2009 daca va deranjeaza si LCD'ul, e posibil sa nu fie setarile facute bine la monitor... pe mine de exemplu ma deranjeaza daca e luminozitatea prea puternica. daca'l dau putin mai "intunecat", e ok. pot lucra ore intregi fara nicio problema. monitorul are o gramada de setari care pot fi modificate ca imaginea sa se potriveasca la orice ochi... mami de brotac rocker id="green"> id="right"> Povestea unui Licuriciid="Comic Sans MS">id="red"> [flo][flo] Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.