Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat
Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Buna dimi delfinariu, sunt cam nedormita!Racusor sacul de dormit nu e foarte util ca se zbat in somn si se ridica la gat suficient cat sa-i deranjeze, cel putin la mine l-am folosit de vreo 2 ori pe cel de vara si ii vine cumva peste gatut si se ridica pe barbie asa ca am luat pijamale matlasate!FERICIREA SE NUMESTE LETIZIADoamne Ajuta-ne!!!
align="right" id="quote2">Da, asa e cu sacul de dormit- si eu am patit la fel... Cred totusi ca ii e prea mare sacul... Poate mai incolo ii sta mai bine.Cristina , mami fericita de bebe Vlad [copil] (17.07.2010)
  • Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui ooana
Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
cat papa ai vostri la 7 sapt?ai mei papa 130-140 baietelu si 110-120 fetita!!nu e mult????/sunt disperata cu ragaitul!!!ai mei se scalambaie 1 0ra jumate dupa masa,nu ragaie,ii doare stomacelul,daca ii pun in pat vomita putin si nu adorm decat dupa vreo ora jumate.Ma dispera!!!nu plang dar se agita,se incoarda,si se calmeaza dupa ce vomita putin sau dupa un ragait sau besinuta.cum sa-i fac sa ragaie mai usor???am incercat toate pozitiile,toate schemele.cand se mareste distanta dintre mese?ca ai mei de cateva zile fac pauza de noapte de 4-5 ore si pauza intre mese ziua de 4 ore cateodata!e normal deja????________________________________________________Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
align="right" id="quote2">e foarte bineee, nu-ti fa probleme...

Oana id="Times New Roman">id="red">id="size3"> mamica lui Matei [copil]08.07.2010id="size2">id="size3">id="Script MT Bold">id="red">Noi 2...si Matei
id="left">id="size3">id="Script MT Bold">
align="right" id="quote2">tocmai ce discutam...si Matei mi-a facut surpriza ieri sa papa la ora 21 si sa se mai trezeasca doar la 3 dimineata [pk]acu' sa vedem daca a fost doar asa o data [:I]...sau incepem sa eliminam mesele de noapte [:I]

Oana id="Times New Roman">id="red">id="size3"> mamica lui Matei [copil]08.07.2010id="size2">id="size3">id="Script MT Bold">id="red">Noi 2...si Matei
Postat

Buna dimineata, delfinariu[pup]!!

Nu am mai scris deloc de cand am venit din spital..adica de 2 saptamani. Trec zilele ca orele, nici nu stiu cand e zi, cand e noapte..

Noi avem o fetita mancacioasa(doar tzitzi), si cumintica..doar de vreo 4zile...suntem chiauni, si de nesomn, si de tinut in brate aproape mereu... Nu stiu daca e de la caldura(am avut noaptea 28°in dormitor), sau sa fie colici..sau puseu de crestere.. Dar trecem noi si peste asta[:)].

[pup]la toate mamicile si bebelusi.

mami de Sara (04.08.2010)

Postat

oana, exact asa program a avut si al meu asta noapte.baia la 8 jumate, la nani-singurel[:D]..apoi s-a trezit la 3, cand n-a mancat prea grozav, ca era f somnoros, chit ca l-am schimbat si de caca si apoi la 6 jumate. si n-a chitait prea mult! yuhuuuu..am dormit ceva asta noapte[:D]

aa..si am reusit, in 2 zile ce-i drept sa vad si eu filmul Australia. asta noapte la 23,30 am fost in patut.[:)]

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Postat

Fetele, [help] care va pricepeti:

Cat postnatal pot sa-mi iau? Eu nu am beneficiat de prenatal pt ca am nascut prematur, pot lua postnatal 120 zile?id="size3">

Secretara mi-a zis ca ies mai in castig cu postnatalul (se da 85% din media pe ultimele 6 luni dar nu se impoziteaza) decat cu CIC. Ce ma sfatuti? Intru in CIC dupa 42 zile sau dupa 120?

Cristina cu [zana] Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)id="red">

Postat

hello fetele!!!

eu nu am mai scris ca ma simt cam rau psihic,ieri am si tras o boceala sa ma decsrc dar nu am reusit.sper sa imi revin cat mai repede[:I]

Michelle eu i-am cumparat o fofecuta cu varful rotund anume pentru copii si cand ii dau sa pape ii pun capusorul pe pernuta si eu ii tai unghiile, ca prin somn se trezeste si altfel nu am sanse.noi manusele nu am purtat deloc si nu sa zgariat dar acum are obiceiul de a trage de tzitzi de nervi din cauza colicilor si imi face numai zgarieturi daca o las asa[:-@]

fetele eu de cand ii dau sa bea ceiuc de fenicul de la Hipp face mult mai usor kk,intr-adevar tot se screme si se chinuie dar nu mai cu orele si face si mai mult odata si dupa e asa linistita[olala]

si o mica intrebare....dupa ce alaptati cam dupa o jumate de ora ,o ora va dor sanii?

[mamica] Mami de[copil] Andra Maria 02.08.2010 id="red">

Postat

racusoru', ne-au venit si noua hainutele si sterilizatorul. Acum ii sunt bune...dar nu stiu pentru cat. Noi dupa botez mergem la munte cateva zile asa ca ne vor prinde tare bine. Sunt tare haioase si de calitate. Hanoracele si salopetele o sa ii vina mai mult timp...problema o sa fie la pantalonasi cred...oricum tare haioase...iar rochitele alexiei superbe...

Larisa mamica de Nectarieid="blue"> [bebic] (22 iulie 2010) si Alexia id="red">[zana](13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Postat

7 dimineata, tati cu un ochi inchis si cu celalalt pe jumatate deschis, intra in camera cu biberonul pt. Bea. Elise, trezita de scartzaielile sor'sii: "Tati, nu ai uitat nimic???? Lapticul meu unde e?????"id="red">[:D][olala]

Cristina cu [zana] Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)id="red">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Fetele, [help] care va pricepeti:Cat postnatal pot sa-mi iau? Eu nu am beneficiat de prenatal pt ca am nascut prematur, pot lua postnatal 120 zile?id="size3">Secretara mi-a zis ca ies mai in castig cu postnatalul (se da 85% din media pe ultimele 6 luni dar nu se impoziteaza) decat cu CIC. Ce ma sfatuti? Intru in CIC dupa 42 zile sau dupa 120?Cristina cu [zana] Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)id="red">
align="right" id="quote2">ia toate zilele postnatal!!!...asa e mult mai avantajos din punct de vedere financiar, eu inca nu am intrat in CIC

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...