Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat
Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
racusoru', ne-au venit si noua hainutele si sterilizatorul. Acum ii sunt bune...dar nu stiu pentru cat. Noi dupa botez mergem la munte cateva zile asa ca ne vor prinde tare bine. Sunt tare haioase si de calitate. Hanoracele si salopetele o sa ii vina mai mult timp...problema o sa fie la pantalonasi cred...oricum tare haioase...iar rochitele alexiei superbe...Larisa mamica de Nectarieid="blue"> [bebic] (22 iulie 2010) si Alexia id="red">[zana](13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
align="right" id="quote2">...mai fetelor ma faceti sa nu mai am rabdare pana vine pachetelul meu [:D]cume sterilizatorul? eu sunt super multumita de el!Racusoru' eu am comandat haine pt toamna de 3-6 luni...Matei are de 60 cm asa ca sper ca le-am nimerit cu ce mai creste pana prin septembrielistuta ta mi se pare chiar buna...si eu vroiam sac de dormit, dar dupa cum zic fetele, am sa renunt...noi am zis ca mai asteptam pana dupa botez cu alte cumparaturi pt ca sigur o sa primim o gramada de hainite si dupa mai vedem de ce mai avem noi nevoie...

Oana id="Times New Roman">id="red">id="size3"> mamica lui Matei [copil]08.07.2010id="size2">id="size3">id="Script MT Bold">id="red">Noi 2...si Matei
id="left">id="size3">id="Script MT Bold">
Postat

buna dimineata delfinariu

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Iar avem sarbatoriti: 2 luni pt Matei Alexandru de Tanti, si cate o lunita pt Victor Andrei de Bumblebee si Alicia de SabrinaLia! Sa cresteti mari si sanatosi!
align="right" id="quote2">

ce bine ca esti tu pe faza daca eu is adormita...[pup]

michelle, unghiutele i le tai cu unghiera de 2 ori/saptamana, cand doarme. imi pun un deget sa-l cuprinda ea cu manuta, si cu degetul mare de la aceeasi mana ii apas buricutul degetului spre inapoi ca sa pot prinde cu unghiera cat mai mult... nu stiu daca m-am facut inteleasca [alcool]. sunt mamici care le rod unghiutele cu dintii sa nu se faca, colturi care zgarie. eu nu pot, mi-e frica sa-mi pun dintii pe degetelele ei...

carmen, crispro, poate ca intr-adevar sunt prea mari saculetii, eu i-am gasit foarte utili la maria, si acum mare are unul ptr iarna de Hannah Montana (ca altfel tot dezvelita imi doarme noaptea).oricum, sunt si saci cu manecute, sau doar cu gaurica pe unde sa se scoata mainile, si atunci raman fixati. dar or sa mai creasca bbii si o sa le fie mai buni, o sa vedeti...[pup]

eu prevad ca o sa am din ce in ce mai multe probleme cu delfinasa mica... asa ca racusor, o ia cineva in brate si incepe sa-si invarta capusorul sa ma caute dupa cum imi aude vocea, daca nu ma aude se incrunta si sta sa planga... s-a trezit la 8 dimineata si de atunci stau tot langa ea, sa ma vada si sa-mi gangureasca... cum plec cum ma cheama asa de lung si de dulce ca nu-mi vine sa mai plec de langa ea... i-am adus leaganul in salon langa surioara ei care a adormit uitandu-se la desene animate, dar dupa 5 min am dus-o inapoi ca se apucase sa-i povesteasca si surioarei somnoroase [olala]. am pus-o pe pat si m-am intins putin langa ea s-o mai admir dar...surpriza! ea stie ca daca stam intinse una langa alta e rost de [alap], asa ca a inceput sa se fataie din tot corpul si sa deschida gurita mare scotand niste sunete de alint de-ti venea s-o mananci toata! si mami, nici una nici alta, hai cu tzitzi la vedere! i s-a luminat fata cand a vazut ca nu trebuie sa tiuie ca sa apara! dar dupa cateva secunde a adormit, ca de fapt nu era flamanda... si am mai ramas asa o vreme langa ea, ca mi-am spus ca pot si curatenia si mancarea si dusul sa astepte, mititica mea insa creste si se schimba atat de repede, mai bine sa stau cu ea s-o dragastesc...[olala]

[surf] delfinasul Hannah Isabela id="red">(19.06.2010)

[majoreta] printesita Anca-Mariaid="blue"> (26.06.2001)id="size3">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
cat papa ai vostri la 7 sapt?ai mei papa 130-140 baietelu si 110-120 fetita!!nu e mult????/sunt disperata cu ragaitul!!!ai mei se scalambaie 1 0ra jumate dupa masa,nu ragaie,ii doare stomacelul,daca ii pun in pat vomita putin si nu adorm decat dupa vreo ora jumate.Ma dispera!!!nu plang dar se agita,se incoarda,si se calmeaza dupa ce vomita putin sau dupa un ragait sau besinuta.cum sa-i fac sa ragaie mai usor???am incercat toate pozitiile,toate schemele.cand se mareste distanta dintre mese?ca ai mei de cateva zile fac pauza de noapte de 4-5 ore si pauza intre mese ziua de 4 ore cateodata!e normal deja????________________________________________________Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
align="right" id="quote2">Aceeasi problema am si eu cu ragaitul...o sa intreb pediatrajoi cand merg si poate gasim o solutie.La fund eu ii dau cu sanosan si pudra de talc si vad ca nu se irita inca, dar am pregatit pentru orice eventualitate si ulei fiert la bain marie..eu am mai auzit ca ar merge si untura...Iar cu mancatul..al meu manaca la 2 saptamani 120ml la o masa..mie mi-e teama ca e prea mult,dar pediatra a zis ca facem foarte bine ce facem ca a crescut baiatul cu 400gr intr-o sapt, am recuperat greutatea de la nastere.Racusor: sa-ti traisca micul crestin!!mare noroc pe voi cu botezul vara.si noi o sa facem botezul la inceputul-mijlocul lui octombrie.vazut pozici noi cu delfinasi, sa-i pupe mama pe ei de copilasi dulci si frumosi.La multe lunite Matei Alexandru, Victor Andrei si Alicia!Imi pare tare rau ca nu apuc sa felicit pe toti atunci cand trebuie..acum sunt mamica cu norma intreaga...:)si e tare frumos:)Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Postat
Citat:
citat din mesajul lui imaya
Eladea, Te rog imi spui si mie ce inseamana ca faci aerosoli cu ser fiziologic? Eu ma gandeam sa achizitionez ceva de genul http://www.salin.ro/salin-ro/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 .http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/August#5501259545032676626
align="right" id="quote2">noi avem aparat de facut aerosoli, gasesti in farmacii..(omron, laica, etc.)pui ser fiziologic 2 ml si ii faci aerosoli, e simplu..[:D]*********************************************************Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filipid="purple"> (24.06.2010)id="purple">********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE id="green">id="size4"> Printul Eric are...id="limegreen"> Printisorul Filip creste...id="limegreen">BLOG DE PICI...id="red"> ________________________________________________________________Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui carla_2008
fetele papusa mea are rana urata de tot la fundulet .am incercat musetel cu bicarbonat,bepenthen,nidoflor,creme preparate in farmacie.Ce mai propuneti??/________________________________________________Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
align="right" id="quote2">neopreol, e ff bun..trece in 1-2 zile[pup]*********************************************************Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filipid="purple"> (24.06.2010)id="purple">********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE id="green">id="size4"> Printul Eric are...id="limegreen"> Printisorul Filip creste...id="limegreen">BLOG DE PICI...id="red"> ________________________________________________________________Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Citat:
citat din mesajul lui danaflor03
Buma dragi mamici,va rugam din suflet sa ne dati si noua un vot aicihttp://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040Mami fericita de Matei-Ioan -17.12.2009
align="right" id="quote2">nepotelul meu[pk]Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
align="right" id="quote2">votat..[pup]*********************************************************Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filipid="purple"> (24.06.2010)id="purple">********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE id="green">id="size4"> Printul Eric are...id="limegreen"> Printisorul Filip creste...id="limegreen">BLOG DE PICI...id="red"> ________________________________________________________________Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic
L-am lasat sa doarma 2 ore jumate si am inceput manevrele de trezire.. cu greu am reusit, dupa aprox. 1 ora jumate... A mancat iarasi putin ca timp... oare cati ml de lapte suge in 10-15 min? Mi-e teama ca nu suge suficient pentru varsta lui [q]

Oare somnul sa fie mai puternic decat senzatia de foame? Sau pur si simplu nu ii este foame?!?! Nu stiu ce sa mai cred! De cele mai multe ori suge lenes, face pauze destul de lungi, se agita la san, da sfarcul afara, se repede iarasi la el, mai suge cateva secunde...cam asta e tiparul obisnuit. Foarte rar se mufeaza corect la san si suge energic si continuu cateva minute bune... Ce parere aveti? E doar lenes sau are alta problema?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010id="blue">id="size2">

[bum]

align="right" id="quote2">

sa stii ca pot suge mult in 10 minute...daca suge viguros iar tu ai lapte care vine usor, paote suge 80-90 ml linistit..atat a supt al meu la maternitate la o proba a suptului, cam in 10 minute...

si Filip se mai agita la san, fac eexact cum zici tu...se agita, lasa sanul, iar il prinde nervos, da din picioare, se trage inapoi, iar se arunca pe el si apoi urla...pana se linsiteste...poti insa sa-i intrerupi suptul si sa-l iei in brate, sa-l calmezi...paote trebuie sa ragaie...sau sa faca un partz...[:D]apoi il pui iar la san...eventual schimbi pozitia de alaptat...[pup]

pt kk da-i lass baby de la erbavita...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filipid="purple"> (24.06.2010)id="purple">

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE id="green">id="size4">

Printul Eric are...id="limegreen">
Printisorul Filip creste...id="limegreen">

BLOG DE PICI...id="red">

Ne-am intors de la dr. Copilul e bine, are 4500 g si 58 de cm. Dr a zis ca e f bine, deci sunt multumita.

Am fost si la o tura de cumparaturi , ca nu mai am cu ce imbraca puiutul. De 2 milioane i-am luat doar cateva hainute[q] si le poarta 1,2 luni( daca am noroc!!)

Raul inca nu rade, doar in somn...dar azi s-a intors de pe burtica pe spate...era sa mor cand l-am vazut, ca l-am lasat mai pe marginea patului. Imediat nu-i mai putem lasa nesupravegheati.

Paula, mamica [bb] Raul Ionutid="blue">, nascut la 24.07.2010

Postat

racusor, sorina, felicitari pt micii crestini..[pup]sa fie sanatosi si sa aiba o viata frumoasa...[pup]iar voi sa fiti mandri de ei si de reusitele lor...

rodi si Filip ma foloseste pe post de suzi iar tzitzi e cea mai buna metoda de adormire...si pt el si pt mine...[:D]mi-e asa drag cum molfaie si cum isi tine el manutele pe tzitzi ca pe biberon...e mortal...[olala]si mai scoate cate un oftat lung, ca doar a obosit baiatu'...[:D]

in plus, e mare zambaret...de dimineata de la trezire ne zambeste si gangureste...e asa haios cum se chinuie sa scoata ceva sunete...[olala]

racusor, cred ca sunt suficiente hainutele din lista...sacul de dormit nici Eric nu l-a suportat, desi avem mai multe tipuri...astept si eu coletul de la Ana, sunt f curioasa...[:D]

denisa, ce bine au cresut puii tai..uau...sa fie sanatosi...[pup] la fel maria de anca...a crescut mititica...[olala]

paula vesti bune deci...bravo..sa cresteti mari...[pup]cat despre hainute, sunt exagerat de scumpe la noi, de-asta nu merita...mai bine cumperi de dincolo...[:)]

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filipid="purple"> (24.06.2010)id="purple">

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE id="green">id="size4">

Printul Eric are...id="limegreen">

Printisorul Filip creste...id="limegreen">

BLOG DE PICI...id="red">

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...id="blue">

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...