ralucutza77 Postat August 23, 2010 Raport Postat August 23, 2010 Buna. Pe 2 septembrie urmeaza sa plecam cu masinile spre Antalya. O sa fim un grup mare, vreo 8-9 masini. Drumul va fi prin Istanbul. Am vrea sa ne oprim o noapte in Istanbul sau dupa Istanbul si ma intereseaza un hotel ieftin unde sa putem dormi cateva ore. Ma puteti ajuta, va rog? Multumesc. Poze: http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta# Citează
madau Postat August 23, 2010 Raport Postat August 23, 2010 Noi am stat la Hotel ANT si la Hotel Grand Liza. La ambele am platit 40 de euro/noapte. Dar negociat la sange, sub nici o forma nu le dati cat va cer. Noua ne-au cerut initial 120 euro deci iti dai seama.... Da un search pe google dupa ele daca vrei sa vezi exact pozitionarea. Ca idee, unul (ANT) e in cartierul AKSARAY, iar celalalt (GRAND LIZA) e la o statie mai incolo, in BEYAZIT, chiar langa bazar. Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [zana]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red"> poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009 povestea nasterii Mirunei, filmulet aniversar filmuletze poznase 1 si 2 bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX[foto]id="Comic Sans MS"> Citează
ralucutza77 Postat August 23, 2010 Autor Raport Postat August 23, 2010 Citat:citat din mesajul lui madauNoi am stat la Hotel ANT si la Hotel Grand Liza. La ambele am platit 40 de euro/noapte. Dar negociat la sange, sub nici o forma nu le dati cat va cer. Noua ne-au cerut initial 120 euro deci iti dai seama.... Da un search pe google dupa ele daca vrei sa vezi exact pozitionarea. Ca idee, unul (ANT) e in cartierul AKSARAY, iar celalalt (GRAND LIZA) e la o statie mai incolo, in BEYAZIT, chiar langa bazar. Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [zana]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red">poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009povestea nasterii Mirunei, filmulet aniversar filmuletze poznase 1 si 2bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX[foto]id="Comic Sans MS">align="right" id="quote2">Oau, da ce diferenta de bani! Nu credeam ca si la hotel se negociaza. O sa ma uit de locatii, pe noi in principiu ne intereseaza ceva cat mai in drumul nostru, eventual si dupa Istanbul (de vizitat nu vrem sa vizitam, l-am vazut caum cativa ani). De Bilecik stii ceva? AM auzit ca e la 200 de km de Istanbul si ar fi mai ieftina cazarea. Multumesc mult!Poze:http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta# Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.