Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

Imi puteti recomanda vreo firma de electrocasnice care sa imi livreze acasa electrocasnicele pe care doresc sa le cumpar (frigider, aragaz, aspirator) dar care sa le ia in acelasi timp si pe cele vechi ??? Si sa fie si seriosi...cam multe vreau, nu ??!!! :-)

Multumesc,

g

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

da, altex, flanco, carrefour

important este sa cumperi acele electrocasnice pentru care magazinele respective au promotia cu buy-back, altfel nu ti le iau pe cele vechi cand are loc livrarea celor noi

daca nu, parca stiam ca in bucuresti, 1 data pe luna, e zi de pus la ghena de gunoi pentru obiectele electrocasnice vechi/defecte; poate gasesti mai multe info pe site-ul operatorului de salubritate sau poti suna la ei, la relatii cu clientii, sa intrebi ce si cum...

te poti risca sa le lasi pe cele vechi langa ghena de gunoi (desi nu ai voie), nu cred ca dureaza mai mult de 1/2 ora pana sa se "evapore", au altii grija de asta [:D]

dar daca electrocasnicele vechi inca mai functioneaza, de ce nu le dai cuiva ? poate o familie mai saraca, sau undeva la tara, sau un azil/casa de copii/adapost ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Postat

Multumesc Corina pentru raspuns.

Nu le pot pune la ghena pentru ca eu vreau sa profit de reducerea de pret pt. buy-back. Si e musai sa le predau firmei de unde cumpar, nu ???

Ideea e ca nu avem nici timp, nici posibilitatea de a le transporta noi.

Postat

in cazul acesta, stai linistita, acele firme mentionate de mine asigura transportul electrocasnicelor noi si preluarea celor vechi, cu conditia ca cele noi sa fie in programul buy-back...

insa, poti avea si surprize : soacra mea si-a cumparat anul trecut o masina de spalat, tot in sistem buy-back, de la carrefour; baietii de la livrari i-au adus pana in casa noua masina de spalat, insa nu au mai vrut s-o ia pe cea veche, spunand ca au masina plina...cred ca n-aveau ei chef sa o care pe cea veche, ca era grea...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...