Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Postări Recomandate

Postat

id="green">buna,nu am mai intrat demult pe forum ptr ca cei 3 copilasi ai mei imi cam dau de furca...dar mergem inainte.Acum ma confrunt cu o problema si as vrea sa stiu dc a mai trecut cineva cu siguranta cada ... sunt dg cu litiaza biliara cam de 4 ani am avut o tentativa de operatie in 2006 dar atunci ca si azi sunt speriata de operatie...paradoxal ca am trecut prin 3 cezariene dar la mine din cauza fricii si a panicii postoperatorul a fost cam dificil.. momentan nu am mai fost la dr sa spun ca dc am 3 oper ceza mai poate merge laparoscopic si as fii curioasa dc a mai fost cineva asa...binenteles ca mai am si probl cu panica mi s-a dat tratam cu seroxat sau cipralex dar nu am reusit ca il iau ca gandesc ca poate trece fara ..si mai ales ca acum de 1 luna ma simt rau de la vcolecist si toata lumea ca considera incontienta ca m\nu merg la operatie ..usor .usor am inceput sa ma gandesc ca trebe sa o fac dar imi pun tot felulu de intreb oare e bine incep sa iau pastilele prt panica or influnta anestezia..a mai trecut cineva si prin aceastta situatie...va multuimesc ca ma ascultati si va astept id="size1">

am

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

pe 30 ma intermez pentru asta am litiaza biliara si 4 crize la activ.un morman de pietre pana la 4 mm care trebuie scoase. trebuie sa mergi la operatie pentru ca risti sa dai in altele mai neplacute decat operatia asta considerata usoara. eu am o cezariana pe 30 aprilie si bebele meu s-a nascut mort. gandeste-te la mine ca tre' sa mai trec prin inca 2 cezariene ca sa am si eu 2 copii poate o sa ma ajute Dumnezeu. asa ca in total vom vi egale la sfarsit in nr de operatii. cu curaj inainte ca e usor. dacate panichezi, gandeste-te cum ti-ar sta cu o pancreatita de toata frumusetea, sau vreo ciroza hepatica. eu asa fac si imi fac curaj sa merg la operatie.

plus ca ai 3 copii pe care vrei sa ii vezi si mari la casa lor...

cu curaj ca o sa fie bine!!!

Postat

eu n-am cezariene, dar mai am 3 operatii "normale" la activ (apendicele si 2 operatii pe picioare)- si mi-am scos bila laparoscopic acum 2 saptamani.

e o operatie super usoara, in cateva ore poti merge pe picioare acasa (eu am iesit din op la 7 seara si a doua zi la 11 dimi m-am externat - ar fi plecat si mai devreme dar n-a avut cine sa vina sa ma ia cu masina).

Am avut o piatra de cca 2 cm sferica si aprox 50 de pietre mici - eu facusem o singura criza in perioada cand alaptam - deci am exclus atunci operatia.

Refacerea a durat vreo 2 zile in care am luat calmante, apoi am fost ok.

Chiar nu e mare lucru (4 gaurele mici din care una deja e vindecata complet, a ramas o cicatrice ca un varf de ac).

Nu inteleg de ce nu vorbesti macar cu un chirurg, sa te interesezi ce optiuni ai.

c & andrei-ardei [zz]14.11.2005 & cireshik anais [il]07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day id="teal">

Postat
FETELOR ,va multumesc ptr incurajari . am fost la medic si mi-a zis ca nu ar fi un impediment cele 3 ceza acum cu DUMNEZEU inante ma rog sa nu mai am teama .voi unde v-ati opr\erat din curiozitate eu am fost la universitar. sanatate celor care a-ti facut operatia si curaj celor care vor face va pup si astept vesti

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...