nectarus Postat August 23, 2010 Raport Postat August 23, 2010 id="green">buna,nu am mai intrat demult pe forum ptr ca cei 3 copilasi ai mei imi cam dau de furca...dar mergem inainte.Acum ma confrunt cu o problema si as vrea sa stiu dc a mai trecut cineva cu siguranta cada ... sunt dg cu litiaza biliara cam de 4 ani am avut o tentativa de operatie in 2006 dar atunci ca si azi sunt speriata de operatie...paradoxal ca am trecut prin 3 cezariene dar la mine din cauza fricii si a panicii postoperatorul a fost cam dificil.. momentan nu am mai fost la dr sa spun ca dc am 3 oper ceza mai poate merge laparoscopic si as fii curioasa dc a mai fost cineva asa...binenteles ca mai am si probl cu panica mi s-a dat tratam cu seroxat sau cipralex dar nu am reusit ca il iau ca gandesc ca poate trece fara ..si mai ales ca acum de 1 luna ma simt rau de la vcolecist si toata lumea ca considera incontienta ca m\nu merg la operatie ..usor .usor am inceput sa ma gandesc ca trebe sa o fac dar imi pun tot felulu de intreb oare e bine incep sa iau pastilele prt panica or influnta anestezia..a mai trecut cineva si prin aceastta situatie...va multuimesc ca ma ascultati si va astept id="size1"> am Citează
dienutzahy Postat August 26, 2010 Raport Postat August 26, 2010 pe 30 ma intermez pentru asta am litiaza biliara si 4 crize la activ.un morman de pietre pana la 4 mm care trebuie scoase. trebuie sa mergi la operatie pentru ca risti sa dai in altele mai neplacute decat operatia asta considerata usoara. eu am o cezariana pe 30 aprilie si bebele meu s-a nascut mort. gandeste-te la mine ca tre' sa mai trec prin inca 2 cezariene ca sa am si eu 2 copii poate o sa ma ajute Dumnezeu. asa ca in total vom vi egale la sfarsit in nr de operatii. cu curaj inainte ca e usor. dacate panichezi, gandeste-te cum ti-ar sta cu o pancreatita de toata frumusetea, sau vreo ciroza hepatica. eu asa fac si imi fac curaj sa merg la operatie. plus ca ai 3 copii pe care vrei sa ii vezi si mari la casa lor... cu curaj ca o sa fie bine!!! Citează
corap Postat August 26, 2010 Raport Postat August 26, 2010 eu n-am cezariene, dar mai am 3 operatii "normale" la activ (apendicele si 2 operatii pe picioare)- si mi-am scos bila laparoscopic acum 2 saptamani. e o operatie super usoara, in cateva ore poti merge pe picioare acasa (eu am iesit din op la 7 seara si a doua zi la 11 dimi m-am externat - ar fi plecat si mai devreme dar n-a avut cine sa vina sa ma ia cu masina). Am avut o piatra de cca 2 cm sferica si aprox 50 de pietre mici - eu facusem o singura criza in perioada cand alaptam - deci am exclus atunci operatia. Refacerea a durat vreo 2 zile in care am luat calmante, apoi am fost ok. Chiar nu e mare lucru (4 gaurele mici din care una deja e vindecata complet, a ramas o cicatrice ca un varf de ac). Nu inteleg de ce nu vorbesti macar cu un chirurg, sa te interesezi ce optiuni ai. c & andrei-ardei [zz]14.11.2005 & cireshik anais [il]07.05.07 FEBRUARIE thing-a-day id="teal"> Citează
zmotocel Postat August 26, 2010 Raport Postat August 26, 2010 teoretic se poate, practic afli cu certitudine in momentul in care se insufla gazul pentru inceperea laparoscopiei. Citează
nectarus Postat August 27, 2010 Autor Raport Postat August 27, 2010 FETELOR ,va multumesc ptr incurajari . am fost la medic si mi-a zis ca nu ar fi un impediment cele 3 ceza acum cu DUMNEZEU inante ma rog sa nu mai am teama .voi unde v-ati opr\erat din curiozitate eu am fost la universitar. sanatate celor care a-ti facut operatia si curaj celor care vor face va pup si astept vesti Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.