Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Cleo, super bancul [cool][cool][cool]

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)
id="right">id="teal">id="size1">

Alaturi de SEBI

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

salutare fetelor am un pic de timp sa va pove cum a fost

pe 18 am facut ziua Alessiei dar am avut o aventura inaite sa plecam

in curtea noastra s a aciuat un sarpe de vrun metru jumate era fix in poarta cand sa plecam

nici sa intrii nici sa iesi

nu stiam ce e cu el daca e veninos sau ba i am facut si poze

am chemat pompierii..... invitatii ne asteptau ......

si sarpele a fugit intr o magazie lipita de baia mea....o mama

s au echipat pompierii ca la animal planet si s au dus dupa domnul sarpe au inceput sa scoata tot din magazie le am aratat si pozele au zis ca i ceva exotic si periculos si eu am fost langa el si l pozam ca nu e un sarpe local majoritatea neveninosi...uff

l au gasit in spatele unei cutii l au dat afara cu lopata sarpele nostru se zburlise rau ataca doi pompieri se luptau cu el unul incerca sa l indentifice pe net in fine l au imobilizat si l au killerit uff pare rau da nu i ca la tv cand vin si l salveaza au zis ca e prea periculos si in curtea nostra sunt 3 copii ai vecinei si Ale

iaca sarpE http://community.webshots.com/album/573130014FYmKGp

acum sa va zic de Ale a fost super frumos a ales de pe tava un ruj si bani restul nu a mai vrut toata lumea tipa in jurul ei era tare speriata tortul a iesit exact cum l am visat toate bune ....

era fericita ce era bagata in seama a rezistat pana la 12 cand ne am intors ...si a primit cadouri deocamdata ma joc eu cu ele[:D]

poze cu ALE http://family.webshots.com/album/573123139VctvDq

Tudor [avion],Ale ,[zana]si [gravi]32+ [baietel]KEVIN

Postat

Ansisiapid="red"> brrrrr, spooky!! Nasoala faza! O fi scapat de la vreu colectionar nebun! Ma bucur ca a iesit bine dez-motul!

Cleoid="red"> sa le citesti cu placere! Eu am tot luat mai mult pentru Mircea, de la Adevarul deluni, colectia Disney, e super misto, se gaseste si la Carturesti, la libraria Adevarul, merita banii, 12 ron una. i-am luat si Winnetou, o i-am luat si astea cand s-o face mai mare, cartile pentru gimnaziu, nici nu mai am loc in biblioteca. Trebuie sa ne mutam la 3 camere, clar!!

Mircea e la socrii, o sa mergem la paranghelie la un prieten, sa jucam carti, sa mancam si sa bem - eu mai putin ca voi conduce...Dar va spun, mare chestie a fost sa beau dupa 2 ani in care nu am atins alcool![pofta].Vreau sa va spun ca ieri seara nu mi-a dormit deloc, cred ca-i da o maseluta, s-a zvarcolit efectiv toata noaptea, a trebuit sa-l plimb in brate prin casa, dragul de el, statea pe burtica cu mainile intinse pe langa cap si dadea cu capul in saltea [q], iubitul lui mama, asa il durea!!

Si eu, tuta asa m-am zapacit ca am uitat sa-i dau nurofen.

Azi a fost supervesel si agitat, a vorbit nonstop, noi dormeam si el in picioare in pat vorbea incontinuu [alcool], daca ma credeti, pana spre ora 6 cand am renuntat si l-am dus la bunici. A adormit pe drum, desi stam la 3 blocuri distanta. [bibe]

Laurita, mami [8**] de Mircea Ioanid="blue">, 15 mai 2008

Postat
Citat:
citat din mesajul lui anisiap
salutare fetelor am un pic de timp sa va pove cum a fostpe 18 am facut ziua Alessiei dar am avut o aventura inaite sa plecamin curtea noastra s a aciuat un sarpe de vrun metru jumate era fix in poarta cand sa plecam nici sa intrii nici sa iesinu stiam ce e cu el daca e veninos sau ba i am facut si poze am chemat pompierii..... invitatii ne asteptau ......si sarpele a fugit intr o magazie lipita de baia mea....o mamas au echipat pompierii ca la animal planet si s au dus dupa domnul sarpe au inceput sa scoata tot din magazie le am aratat si pozele au zis ca i ceva exotic si periculos si eu am fost langa el si l pozam ca nu e un sarpe local majoritatea neveninosi...uffl au gasit in spatele unei cutii l au dat afara cu lopata sarpele nostru se zburlise rau ataca doi pompieri se luptau cu el unul incerca sa l indentifice pe net in fine l au imobilizat si l au killerit uff pare rau da nu i ca la tv cand vin si l salveaza au zis ca e prea periculos si in curtea nostra sunt 3 copii ai vecinei si Aleiaca sarpE http://community.webshots.com/album/573130014FYmKGpacum sa va zic de Ale a fost super frumos a ales de pe tava un ruj si bani restul nu a mai vrut toata lumea tipa in jurul ei era tare speriata tortul a iesit exact cum l am visat toate bune ....era fericita ce era bagata in seama a rezistat pana la 12 cand ne am intors ...si a primit cadouri deocamdata ma joc eu cu ele[:D]poze cu ALE http://family.webshots.com/album/573123139VctvDqTudor [avion],Ale ,[zana]si [gravi]32+ [baietel]KEVIN
align="right" id="quote2">deci super aventura!!! oricum e o aventura de animal planet. Shi mie mi se pare cam exotic, asha, nu sharpe de apa /casa cum mai locuiesc pe langa oameni.tati intreaba daca aveti cumva piscina- sa traga la apa? si sharpele destul de violent, din moment ce a atacat pompierii - in general sharpele de apa fuge./se retrage/e f. subtire si se subtiaza si mai tare ..... Si oricum cu cupii mici nu era cazul sa riscatzi.Adica io nu ash fi dormit de grija- imi imaginez gauri prin pereti etc. Si tu cu burtica ... [:D] si cupil in bratze!edit: am vazut ceva din poznele cu ALE. frumoasa fata ai!o [fetita] [cool]soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Postat

Buna,

Ne-am dezmotat si noi astazi, in avans ca ziua noastra e marti. Daria a ales in ordine: telefonul, calculatorul si sticluta cu parfum. Petrecrea a fost frumoasa, adica mie mi-a placut, acum sunt franta si io si restul fameleonului. Va pup si va doresc noapte buna

Daria

Postat

Se vede ca a fost vreme frumoasa ieri [pk], cam slabutza miscarea pe aici ,inseamna ca v-ati simtit bine alaturi de familie, prieteni, copii pe afara, la gratare, in aer liber [pk]

Si noi am fost cu Teoid="red">-lici si ai ei parinti la aer liber si a fost super-ultra-mega bestial [:D], Mai putin faptul ca am venit acasa cu vreun kil de sange mai putin [bang]. Ne-au cam atacat sugativele si supt din toate partile - una m-a ars de [indecent] si am ajuns la vorba aia " te mananca in [indecent]" [:I]

Fetele au fost de nota 10 , a mea cu ceva scapari dar insesizabile [:-@], au papat, au impartit acelasi [patut], au adormit in mijlocul padurii - f fain!

Astazi avem date cu socrii [:-@] - sa vedem insa daca tine vremea cu noi.

Asa - am dat cu ochii de sarpe [soc][soc][soc] si mi-am scuipat in [balcon], am admirat si dezmotzata [olala] si vad ca si Micaelaid="red"> a dezmotzat-o in avans pe Daria id="red">[pk] - fetelor, sa va fie de bine dezmotzarea , sper ca v-ati umplut de cadouri, multe si frumoase si ca ati petrecut la maxim [disco].

Am admirat si bulanele secsi de Mufyid="red"> [olala], ce falcutze, ce picioare, ce ochii, ce zambet [olala]. Si am o intrebare? Cine-i gajik de pe tort? N-o fi zana maselutza ? mmmm Uite ce-l chinuie pe Mirciid="red"> , io zic sa o - papam cu fulgi cu tot [:D]

M-am intors sa fac un editid="red"> ca prea ma roade problema [:D]. Mai Iuliaid="red"> [soc][soc][soc]? Cum sta Mufyid="red"> cu lantishor la gat si bratara la mana ? I le pui doar la zi de sarbatoare? Sau le poarta in permanenta? Fii-mea se spanzura si cu babetica daca o las cu ea la gat. Doamne fereste sa-i pun o palariutza din aia cu fir dedesubt ca in secunda 2 e cu limba de-un cot afara [:p]. Si virtual se mai spanzura ea si-si traumatizeaza gatul [bang], o fi auzit cand era mica ca o comparam cu Petre Roman ca n-are gat [:-)))] si acu vrea sa si-l lungeasca [:-)))]

Mda, vad ca e cam tulbure afara - oare [toanerele ?

Va [pup]

Fericirea are chipul tau... Andra ,[comoara] noastra!id="Georgia">id="size1">

id="right">

Cum a intrat Andra in viata mea...id="size1">id="Georgia">

Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...id="size1">

Postat
Citat:
citat din mesajul lui MsBB
Neatza !Ce liniste [:-/]Hai ca , stiu ca e weekend, va mai las sa dormiti [:D]Pregatesc cafeu [cafea][cafea][cafea] si va astept la un inceput de duminca frumossss [:)]Revin [pup]

id="right">Cum a intrat Andra in viata mea...id="size1">id="Georgia">Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...id="size1">
align="right" id="quote2">niatsamultzumim de [cafea]am fo ieri la dezmotzat Daria, o sa pun pozne acusi. Ideea de a face petrecerile de cupii in gradinitze e super, au chiuveta la inaltimea lor (asta e f. distractiv, sa shtitzi), nisip, jucarii in curticica, si plasa de sarit de 1000 de puncte!au stat piticii culcati ca nu se puteau ridica, si cei mai mari sareau printre ei, si ii aruncau in sus si faceau ca focile!!edit: poze de la Daria: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/LaMultiAniDaria?authkey=Gv1sRgCKL9n_P4uZ68lgE#5349652351684618578o [fetita] [cool]soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Postat
Citat:
citat din mesajul lui cleo78
niatsa
multzumim de [cafea]
am fo ieri la dezmotzat Daria, o sa pun pozne acusi. Ideea de a face petrecerile de cupii in gradinitze e super, au chiuveta la inaltimea lor (asta e f. distractiv, sa shtitzi), nisip, jucarii in curticica, si plasa de sarit de 1000 de puncte!
au stat piticii culcati ca nu se puteau ridica, si cei mai mari sareau printre ei, si ii aruncau in sus si faceau ca focile!!id="red">

o [fetita] [cool]soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
align="right" id="quote2">

[:-)))][:-)))][:-)))]
Ma bucur ca s-au simtit bine copii, abia astept sa vad poznele [pk]

id="right">
Cum a intrat Andra in viata mea...id="size1">id="Georgia">
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...id="size1">
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...