Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

'neatza! Sar'na de cafea, buna.

Si noi ne-am simtit foarte bine la petrecerea si dezmotarea Dariei, am avut si noroc de vreme buna, nu foarte calduroasa, numai bine de joaca in curte. Am pus si eu pe contul comun poze si niste filmulete haioase cu copilasii. Vedeti aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)
id="right">id="teal">id="size1">

Alaturi de SEBI

• Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Postat

neatza

cleo nu am nici o piscina nik

da am multe soparle dragutze eu nu am probl cu taratoarele vreau iguana[:D]

si ALE are lantz la gat da nici nu l baga in seama babetica cred ca nu a mai purtat de la 6 luni ...spala masina nu prea da pe ea

o trimit azi la biserica cu bunicile si tati

de ieri in burta mea e mare harmalaie nu are stare deloc bebeloiu si ash vrea sa rezist macar pana pe 2 august cand vine mama

va poop[flo]

Tudor [avion],Ale ,[zana]si [gravi]32+ [baietel]KEVIN

Postat
Citat:
citat din mesajul lui gabitzam
'neatza! Sar'na de cafea, buna.Si noi ne-am simtit foarte bine la petrecerea si dezmotarea Dariei, am avut si noroc de vreme buna, nu foarte calduroasa, numai bine de joaca in curte. Am pus si eu pe contul comun poze si niste filmulete haioase cu copilasii. Vedeti aici.Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)
id="right">id="teal">id="size1">Alaturi de SEBI
align="right" id="quote2">[:-)))][:-)))][:-)))] fffffff tare Raducu id="red">[pk] - ce tare este in filmuletul din final, cand [nani] in legan !!!! Prea tare!Se vede ca a fost veselie si distractie maxima [disco]. Si ce adunare de m&m [grup] - am vazut si fetele Adrianeiid="red"> si baietii Gabitzeiid="red"> si pe Tiberiuid="red">, si pe Robertzelid="red"> de Loriid="red"> si pe Maraid="red"> - toti, si in special sarbatorita zilei Daria au fost deliciosi [olala]. Si ce tort [wow] - ultra-mega-super BESTIAL [pofta]. Arata mortal si sunt sigura ca a fost si gustos - pot doar sa-mi imaginez cat de bun. Va felicit pt dezmotzarea super reusita si chiar se vede ca toti copii s-au simtit super bine - cum altfel? cu trambulina, nisip,jucarii,gasca mare [pk]

Fericirea are chipul tau... Andra ,[comoara] noastra!id="Georgia">id="size1">
id="right">Cum a intrat Andra in viata mea...id="size1">id="Georgia">Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...id="size1">
Postat
Citat:
citat din mesajul lui anisiap
neatza cleo nu am nici o piscina nikda am multe soparle dragutze eu nu am probl cu taratoarele vreau iguana[:D]si ALE are lantz la gat da nici nu l baga in seama babetica cred ca nu a mai purtat de la 6 luni ...spala masina nu prea da pe eao trimit azi la biserica cu bunicile si tati de ieri in burta mea e mare harmalaie nu are stare deloc bebeloiu si ash vrea sa rezist macar pana pe 2 august cand vine mama va poop[flo]Tudor [avion],Ale ,[zana]si [gravi]32+ [baietel]KEVIN
align="right" id="quote2">eeee, ce frumos! ce amintiri cu shuturi in ficat si pishu des. Sanatate multa si linishte.o [fetita] [cool]soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Postat

Neata!!!

Vazut poze de la dez-motzata Daria. Dementiale, superbe si am ras si eu la faza "ca focile"... Dar cleo, cum fac focile??

Noi am avut o zi foarte grea ieri, cu alergatura multa, cumparaturi, am mers si pe la ai mei, drept urmare Eva n-a prea papat, de dormit doar o ora, ce sa mai , a fost atat de maraita pe seara...

I-am cumparat cercei. Saptamana trecuta am prospectat piata, i-am vazut, am intrebat cat costa, erau vreo 2 perechi care ne-au placut, costau 230 si 260 ron. Bun, ieri am mers la fix, am zis perechea acee o vrem si noi, zis si facut, cand sa platim... 397 ron. Whaaaat???? Pai asa si pe dincolo, bla, bla, saptamana trecuta ne-ati zis alte preturi... a facut aia o fata... am luat alt model, cu 260 ron, aproape identic cu cel de "397". Extraordinar, am simtit ca vroia sa ne "faca" tanti aia. Mi-a lasat un gust amar...

Mda, mi-am luat si costum de baie, i-am cumparat niste jucarii Evei, am cumparat slip si colac ptr ea, si o mini piscina [:D] pe care o calareste la greu. Sunt tare fericita cand o vad asa ocupata. Nu am gasit pampersi de piscina. Aveti idee, pot gasi pe vreun site?id="red">Mda, apoi am venit acasa si la pranz nu mi-a luat decat vreo 3 lingurite de mancare. Drept urmare i-am pus supa intr-un bibe si am zis macar pe aia sa i-o dau. Cand s-a trezit n-a vrut banana, asa ca mi-am incercat norocul cu cirese, din care a papat vreo 4 buc. Si atat pana seara cand nu mai aveam rabdare, i-am bagat bibe. Deci atat a papat grasa mea ieri. Nici azi nu se anunta o zi prea buna, tare mofturoasa s-a facut...

Cleo, si Eva face un taraboi pe gresie cu capacele de la cratite... wow... Dar ma amuza teribil.

Am citit si despre aventura din curtea lui anisiap... bleah... sherpi... cred ca faceam ca trenul in gara.

Cam atata momentan.

Pupici

YLARI

http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Postat

Neata, nu am apucat sa citesc ultimele noutati, dar am o mare rugaminte.

Caut un carut Geoby, ala cu 3 roti care se pliaza cat o gentuta. Aveti idee unde pot gasi asa ceva? Am searchuit pe net, dar...nu gasesc nimic. Poate stiti vreun magazin ceva.id="red">

pupici in avans

mami de Edvin Sebastian

Postat

buna fetelor

Bianca si-a revenit complet. am scos-o si un pic afara dar nu la soare. in schimb este foarte alintata, daca nu ii fac pe plac se pune pe bocit de zici ca a patit cine stie ce!

noi avem un dud in curte si au inceput sa se coaca. i-am dat si ei cateva. sper sa nu pateasca ceva. sunt foarte bune.

am amanat taiatul motului pt 12 iulie pt ca una din nasele Biancai are bebe mic de 1 luna si mi-e frica sa nu faca si ea rubeola.

Dana_H citisem din urma si am vazut ca si bebeul tau a facut bubite dupa febra. nu cumva are rubeola?

Gabitzam cum mai este Andrei? multa sanatate si pupici!

Ylari si eu mai sterilizez biberoanele si suzetele din reflex. oricum Bianca baga orice in gura si gusta....

o duminica placuta tuturor!

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Postat

Buna fetele,

am venit si noi acasa, l-am luat pe Mirce,a ii fusese tare dor de noi.

Msbbid="red"> [pup]

AM vazut pozicile de la Dariaid="red"> imi place cand vad M&M-ii impreuna!! [olala] Si intr-adevar, cea mai stralucita idee de pana acum, sa tina petrecerea in gradinita...dar probabil trebuie sa ai niste cunostinte ceva...sau nus tiu. n-am mai auzit de astfel de locatie.

Sisid="red"> ce faci, scumpa??

Ylariid="red"> sa-i poarte sanatoasa!

Alyshucaid="red"> [pup]

Laurita, mami [8**] de Mircea Ioanid="blue">, 15 mai 2008

Postat
Citat:
citat din mesajul lui socrate
Neata, nu am apucat sa citesc ultimele noutati, dar am o mare rugaminte.Caut un carut Geoby, ala cu 3 roti care se pliaza cat o gentuta. Aveti idee unde pot gasi asa ceva? Am searchuit pe net, dar...nu gasesc nimic. Poate stiti vreun magazin ceva.id="red">pupici in avansmami de Edvin Sebastian
align="right" id="quote2">Socrate, imi pare rau, nu stiu sa te ajut...YLARI http://community.webshots.com/user/YLARIhttp://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...