Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Vreau sa cumpar un termometru pentru frunte sau ureche.sa pot sa-i iau febra si in timp ce doarme fara sa o trezesc si sa n-o chiunui cu termometrul clasic.

Am luat odata de la o farmacie,unul de firma,nu mai stiu care, cu vreo 2 milioane,dar cand am ajuns acasa,nu masura bine,si l-am dus inapoi.Farmacistul a spus ca aceste termometre sunt ca o loterie,poti sa nimeresti unul bun,sau unul rau.

Voi aveti???Ce-mi recomandati???

Mersi mult!

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigotid="size1">id="teal">id="Tahoma">

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

id="size1">id="Script MT Bold">

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat

Sincer, iti recomand termometrul clasic, cel cu mercur, dar nu stiu daca mai gasesti in farmacii, din cate stiu eu s-au scos de pe piata. Eu am unul vechi, de la mama si tot pe acela ma bazez.

Daca nu vrei din acesta, eu am cumparat de la Sensiblue - e drept, cam acum un an - un termometru care poate fi pus la subrat (ca cel clasic), in fundulet sau sub limba, care are avantajul ca trebuie sa il tii cam 1/2 de minut, e ok (o diferenta de 0.2-0.3 fata de cel clasic). Tin minte ca nu am dat f mult pe el, in jur de 50 RON, dar repet, asta era anul trecut.

Laura [mamica] lui [copil] Daniel - 14.11.2006

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Postat

Deci si voi ati patit la fel...[bang]

Ma intreb oare atunci de ce sunt asa de scumpe???Daca nu-si fac treaba...[bang]

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigotid="size1">id="teal">id="Tahoma">

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

Postat

Si la noi la fel. Cumparat de ureche sau frunte si daca masor de 5 ori cu el, obtin 5 valori diferite.

Termometrul clasic e sfant. Acum am cumparat din ala electronic care bipaie dupa ce masoara febra ca tot se misca atunci cand i-o iau.

Sincer, nus tiu care-i treaba cu termometrele astea dar al meu sta in dulap in cutie.[:D]

Mamica fluturasului Andrei si [gravi] 13+
Postat

Offff!!!![bang]Sincer ma asteptam la alte raspunsuri...dar se pare ca pana la urma tot la cel clasic ramanem...[bang]

Postat

Noi avem thermofocus.Nu am avut probleme cu el.Masoara la distanta astfel incat nu-l trezesc noaptea,masoara si temp din camera, a mancarii/laptelui..David nu a mai stat sa-i iau temp in fundic de la 7-8 luni..si oricum era un chin.Acum nu mai sta nici la schimbat de pampers,daramite sa-i iau temp asa..Eu sunt multumita,nu-l mai chinui nici pe el,nici pe mine,ii iau temp si daca doarme fara sa-l trezesc.

POZE CU NOI

[mamica] de David Christian[copil]

Speranta si incredere pentru David id="red">

Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.id="red">

Postat

in ultimii 4-5 ani au tot fost subiecte pe aceasta tema pe forum. imi pare rau ca nu se citesc deloc ca se tot scriu informatii utile.

1. termometrele rectale arata o anumita temperatura. din aceasta trebuie scazute 0.5 grade pentru a o afla pe cea reala a corpului.

2. termometre cu mercur nu se mai fabrica datorita toxicitatii acestuia.

3. termometrele de ureche au un anumit mod de folosire. se ia temperatura copilului in stare normala si aceea se foloseste ca temperatura de referinta, pentru ca ea difera de la persoana la persoana. se ia temperatura de 3 ori si se ia in consideratie cea mai inalta valoare. este normal sa arate variatii pentru ca celula ce inregistreaza temperatura se afla chiar in varful acestuia si poate fi folosit diferit de fiecare data.

cam astea ar fi pe scurt.

si ca raspuns la intrebarea din titlu - eu am Braun Thermoscan (de ureche) si il recomand. nu da gres si chiar daca imi arata variatii de 0.2-0.4zecimi de grad stiu ca sunt normale.

Roxana

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...