Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Postări Recomandate

Postat

Roxana,imi pare rau,eu n-am vazut un subiect asemanator,cel putin in ultima perioada sau de cand sunt mamica.Sau poate ca atunci nu m-a interesat si am trecut cu vederea.Dar am sa caut in urma,sa vad ce gasesc.[flo]

Ramonel,mami de [aerob] Beaid="red">(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigotid="size1">id="teal">id="Tahoma">

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pãmant!"id="red">

id="size1">id="Script MT Bold">

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Postat
Noi am folosit de la inceput Termoscan de la BRAUN si am fost foarte multumita de el.Este un termometru de ureche ,nu mi-a trecut niciodata prin minte sa -i iau temperatura rectal.Acest termometru are filtre care se schimba regulat si mare acuratete,si medicii pe aici folosesc termometrele de urechi .Cred ca ar fi foarte disturbing sa vad doctorul ca ii introduce un termometru in fund copilului.
Postat

Eu am luat cand era fii-mea mica, un Samsung, care masura temperatura in ureche. Pt ca era la varsta la care nu statea 10-20 de sec locului cu termometrul in fund sau la subrat.

La inceput a fost f ok. L-am folosit cam 1 an, dupa care a inceput sa arate numai valori aiurea. Gen 34,1-34,3. I-am schimbat bateria, si degeaba...tot as arata. Banuiesc ca s-a stricat.

Am o cunostinta care a avut exact acelasi termometru, si a patit exact la fel cu el.

Acum folosesc unul digital, de la Primii Pasi. Sunt f multumita de el. Temperatura i-o masor la subrat.

*******************************************************id="pink">

[8**]raluca[8**]id="pink"> mami fericita de [il]alexia[il]id="pink"> (07.09.2006)id="red">
Postat

Omron de ureche. E ff bun si imi arata aceeasi temperatura mereu (si mare cand e cazul si normala). noi ne luam temp toti cu el, are niste capacele care se schimba sa nu bagi acelasi capat in urechile tuturor si ii pot lua si noaptea temperatura fara sa o trezesc. E super dar trebuie sa citesti prospectul si sa stii sa astepti pana face tit-tit de 2 ori :-) e f bun si dureaza cam 11 sec masurarea.

Mi se pare odios sa dezbraci copilul sa ii bagi termometrul in fundulet.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria [zana]13 iulie 2007 si Elisa Andreea [bibe] 03 septembrie 2009

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare...

• Creează nouă...