Gabrilici Postat August 24, 2010 Raport Postat August 24, 2010 Am vazut o stire groaznica aseara..din nou.Un tata isi lua acasa bebelusul in scriu.Din cate am inteles se nascuse prematur, la cf2.Avea doua saptamani si un pic.Tanase de la cf2 spunea ca baietelul se nascuse fara plamani, dar cei de la Budimex, unde copilul a ajuns in cele din urma, au spus ca acesta fusese alimentat manual cu oxigen(scuze pentru termenii deloc de specialitate)pana ce ii explodasera plamanii.Tatal spunea disperat ca 'Trebuie sa inceteze acest genocid impotriva copiilor!' Nu stiu ce am putea face pentru a schimba lucrurile in bine.Exista cai legale sau de alta natura pentru a face asta?Cred ca saracia si lipsa de fonduri si de personal e mult intrecuta de lipsa de profesionalism si omenie din randul cardelor medicale. Va astept cu pareri. Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa Citează
miri2007 Postat August 25, 2010 Raport Postat August 25, 2010 Sunt mamica si in acelasi timp consternata de tot ce iese la suprafata in ultima perioada. Si sunt convinsa ca aceste "intamplari" nefericite sunt doar varful unui aisberg intretinut de saracia si nepasarea, in primul rand, a celor care ne conduc. Voi spune aici doar o idee care ma framanta de cand am auzit ce s-a intamplat la Giulesti: Cate spitale de stat s-au construit NOI in Bucuresti in ultimii 20 de ani? Eu nu stiu NICIUNUL! Insa sediile caselor de sanatate nationale, judetene, municipale, etc sunt mai mult decat impunatoare prin grandoare si modernitate. Pacat de noi, cei care alegem sa ramanem in Romania sau de noi, cei care nu putem (din diverse motive) sa alegem sa nu plecam in afara. Doamne Ajuta! Miri2007 Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.